ניוזלטר לקהילת המאמנים

מאד ממליצה עליו

גם על ה- newsletter וגם על העבודה באמצעות האתר עצמו. נראה כנסיון רציני ראשון ליצור קהיליה אמיתית. הלוואי....

אלדר01

New member
לענת

ההערה שלי כוונה להודעה מעלייך,לא לשלך.(כך שאין לך כלל מה להפגע) בחודש האחרון,כמעט מידי שבוע מופיעה הודעה על התארגנות חדשה. פעם כנס כל המאמנים שניסה לארגן יורם גורדון,פעם ההתארגנות של כל המאמנים תחת שרה ארבל,ועכשו ההודעה האחרונה של התמרה. אז אלו מכריזים חדשות לבקרים על התארגנויות,בפועל לא קורה כלום. מצד שני בשקט ובצנעה עם עבודה קשה,קם ארגון רציני שלא רק מבטיח גם מקיים. והערת אגב אם תסתכלי על העמוד הנוכחי של הפורום,חצי מהשרשורים יש בהם פרסום.אז השאלה לאן פני הפורום.במה לפרסום או מקום לדיונים.לבוא לפרסם ככה התארגנות בראש העמוד(אפילו לא בשרשור המיועד לכך) זו לדעתי חוצפה. מעניין איזו התארגנות חדשה של כל המאמנים תפורסם בשבוע הבא...

tlingit

New member
בלי בישול לא נוצר אוכל

כל ההתארגנויות האלה מטרתן בסופו של דבר חיובית וכולנו תקווה שיהיו לתועלת קהילת המאמנים האישיים בישראל כולה אכן, רואים הרבה רצון ונסיונות שונים, הבעיה היא הסבלנות עד שנראה מה נוצר בסוף
לעניין הפרסומים כבר אמרתי, הדרך הנכונה בעיני היא לבנות ולהוסיף תכנים ודיונים ענייניים. ככל שיותר אנשים יוסיפו מידע, דעות ונסיון אישי כך יהפכו הדיונים יותר מעניינים ומועילים לכולנו

אלדר01

New member
יש לי הרבה מה להגיב בנושא

ההתארגנויות,המניעים,הדינמיקה והפוליטיקה שלהן,,אבל לא חושב שזה המקום והעיתוי המתאים. בינתיים אסתפק בבישולים של אשתי לחג... מאחל לכולם שמכל הבישולים יצא "אוכל" מעולה כמו שאשתי הנפלאה מכינה..

Gaby R

New member
בתור מי שמשתתפת בגרעין ההתנעה

אני יכולה לומר לכם שלהבדיל מהרבה יוזמות (לגיטימיות) על בסיס עסקי שצמחו לאחרונה סביב אימון, ההתארגנות של קהילת המאמנים בישראל היא בלתי תלויה וללא מטרת רווח, וכוונתה היחידה היא קידום פרופסית האימון בארץ, מעמד המאמנים וההעשרה והתמקצעות שלנו כמאמנים. ההתארגנות מלכדת בוגרי בתי ספר רבים לאימון והיא צמחה מהשטח. אין צורך לחכות לראות "מה ייצא מזה" - כל מי שרוצה להשפיע על אופי הקהילה שלנו ועל השגת המטרות מוזמן להצטרף - כל מה שצריך הוא לפנות זמן ולהיות מוכן להשקיע הרבה אנרגיה ויצירתיות בעשייה, לאורך זמן. שנה טובה, מלאת אור ואנרגיית הגשמה! גבי רייכר [email protected]

אלדר01

New member
לגבי רייכר כנראה שאת לא מעודכנת

אבל כבר מזה שנתיים פועלת עמותה רשומה (מלכ"ר)-ללא מטרת רווח. חברים בעמותה הרבה מאמנים ומכונים. לכן זו לא התארגנות ראשונה,אבל כנראה כמו בפוליטיקה,במקום להצטרף לגוף מצליח,במקום לפרגן,מנסים להקים גוף מתחרה וחבל. לדעתי עדיף במקום לנסות להקים,מוטב לחבור לגוף מצליח שקיים. אבל אני לא נאיבי,ברור שיש כאן מאבק כוחות ושליטה,מאבק על גבם של המאמנים-ולכן ברור שימשיכו הנסיונות להקמת גוף מתחרה(ואגב בהחלט יתכן שגם יצליחו..)

Gaby R

New member
כאמור בקול הקורא...

מטרת התארגנות קהילת המאמנים בישראל היא אכן לחבור לכל פעילות קיימת שהיא , אם היא אמנם בלתי תלויה, ללא מטרת רווח, ואינה מעמידה תנאי קבלה להתקבלות אליה שלא נקבעו ע"י כלל המאמנים. אלדר - אנא תן לי פרטים על העמותה אליה אתה מתייחס. אם אכן היא מושתתת על אותם עקרונות עליהם מתבססת קהילת המאמנים - אין שום סיבה שזה לא יהיה גוף אחד. אשמח אם תיצור עימי קשר אישית או תיתן לי פרטיך ואצור עימך קשר - על מנת שננהל דיאלוג באופן ישיר ובלתי אמצעי, בנוסף לדיאלוג הפתוח כאן, שמין הראוי שיימשך גם. בנוסף - קהילת המאמנים המוקמת בימים אלה פתוחה לכל, ואתה יותר ממוזמן להרשם, לקחת חלק בעשייה - ולהשפיע על הכיוון אליו היא מתפתחת ולמה היא חוברת. שנה טובה - שנה של פריצת דרך לפרופסיית האימון בארץ! גבי רייכר [email protected] 8542650 - 052

talit2

New member
הצעה

אני מזמינה אותך באופן אישי לקרוא את הניוזלטר. ואם תמצא לנכון, אני מזמינה אותך (כמו את כולם) לכתוב ב-coachletter. כתבת פה שיש לך הרבה מה להגיד אז הנה ההצעה מגיעה. בברכת אמון ואמונה בדרך, טל -coachletter

אלדר01

New member
תודה על ההצעה אבל

אני כבר חבר בעמותה אחרת,ומרוצה מאד מהפעילות שלה. מאחל גם להתארגנות שלכם בהצלחה.

talit2

New member
שוב מציעה

שלום אלדר, אני לגמרי לא מציעה לך להצטרף לעמותה כלשהיא. לעומת זאת: האם מענין אותך לכתוב ב-coachletter על ענייני העמותה אליה אתה שיך? האם תרצה לשתף את קהילת המאמנים בישראל? אולי תרצה לכתוב על כל דבר אחר. כדי לקבל מושג על מה הניוזלטר הזה (כי לפי התשובות שלך אפילו לא הצצת...), אנא כנס ל: http://www.coachinginteractive.co.il/news09.asp תודה ויום נפלא

דעת יחיד

אלדר שלום כמישהו שלא מעורה (כך מסתבר) בפוליטיקה של האימון בארץ אבל בכל זאת משתתף פעיל בפורום אני קורא את השירשור הזה ומנסה להבין מה אתה מנסה להגיד. פעם אחת אתה יוצא בהצהרה סתומה " יש כאלו שמדברים ויש כאלו שעובדים קשה" וכשכבר מתפתח דיון שהייתי שמח אילו היה יותר ענייני אתה מתחמק עם "יש לי הרבה מה להגיב בנושא...אבל..." כשגבי מציגה באופן תמציתי ומעניין את הקבוצה בה היא משתתפת, כתשובה אתה מציין שגם אתה חבר בקבוצה אחרת ומפספס את הבמה ולא מציין מי מה איפה ואני נאלץ להמשיך למסר הבא כדי לנסות להבין. אתה אומר גם שלא כאן המקום להגיב ואני תוהה, אם לא כאן בפורום מאמנים אז איפה?! אתה מסיים בכך שהנושא טעון, ובכן למי שקורא את השירשור לא הותרת ספק. אני באופן אישי לא מכיר נושאים טעונים רק אנשים טעונים וכלי נשק טעונים. אלה וגם אלה, ראוי שיפרקו באופן מבוקר ולא ישארו טעונים, שום דבר טוב לא יוצא מזה. כשלעצמי אני רואה ברכה בכל התארגנות עיניינית וככל שיש יותר, יותר טוב. והיה מי שכבר נתקל בדיון כמו זה בעבר והשכיל לטבוע את האימרה. "קנאת סופרים תרבה חוכמה" אני עצמי מקווה לראות ואף ליטול חלק בהתארגנויות כאלה ואחרות שמטרתן להעצים ולפתח את תחום האימון בארץ שאני רואה עצמי חלק ממנו. שנה טובה, וגמר חתימה טובה. דעת יחיד,

אבי יקר

אין "פוליטיקה של מתאמנים" אלא רק בליבם של אלו שהיא קיימת. הנושא גם לא טעון. אלא בליבם של אלו שבוחרים לראות בו נושא טעון. המציאות נתונה לפרשנויות שלנו ולמעשה, היא עצמה לא יותר מאשר - סדרה של פרשנויות. רובינו (כך לפחות נדמה לי) לא רואים בנושא עניין טעון ובמקום לדבוק במוסד כזה או אחר - דבקים במטרה עצמה. אם כולם יבינו את רעיון הסינגריה ויחברו זה לזה לטובת פיתוח קרקע מקצועית רצינית - כולנו (המאמנים והמתאמנים) נצא באמת נשכרים. מכל הכתוב ודאי הבנת את דעתי: כל התארגנות שיכולה לבנות עוד נדבך ביצירתה של קהילה חוקרת ועובדת - היא מבורכת. יחידה עם דעה, ענת

אלדר01

New member
לאבי מבין למה אתה חושב כך

פשוט הגעת לפורום רק עכשו,והדברים נראים לך כאילו הוצאו מהקשרם. אני הגעתי לכאן כשהפורום נפתח,ונדהמתי מעוצמת הכעס והעוינות כלפי העמותה שאליה אני משתייך.(בשונה ממה שקורה מחוץ לפורום..) כשיצא הספר הראשון בעברית ובאתי ובשרתי זאת,שוב זכיתי לתגובה צינית ולא מפרגנת.(שתבין מאנשים שכלל לא טרחו לקרוא את הספר..) יש כאן מישהי שבאופן עקבי מנגחת,(יתכן ונכוותה באופן אישי ע"י יו"ר האגודה,כי אחרת קשה לי להבין את פשר התנהגותה),והפסקתי להגיב לה. לכן לאחר תקופה קצרה ולא נעימה על הרקע הזה,החלטתי שלא לתת במה..זה הפספוס שאתה רואה... אתה מוזמן לקחת חלק בהתארגנות שלנו,כמו כל אחד אחר,ואני בהחלט אתעלה ואקח חלק בהתארגנויות החדשות,הכל כדי לסייע בפיתוח תחום האימון בארץ. עם גבי אגב שוחחתי טלפונית,וסיכמנו על שיתוף פעולה. שתהיה לך שנה טובה,גמר חתימה טובה כן תרבנה תוצאות טובות.

תודה על ההבהרה

אשמח לשמוע (ונירא לי גם שאחרים) על האגודה אליה אתה שייך ועל הספר שהזכרת. אכן אינני יודע מה קרה כאן טרם בואי אך אני יכול להבטיח לך שבמעט הזמן שאני כותב בפורום מצאתי חבורה של אנשים עינייניים ששמו להם למטרה לנהל דיון פורה בנושאי אימון מתוך כוונה לתת ולקבל. לשנה החדשה אני מקווה לראות בפורום יותר דיונים כפי שאני חוויתי ואף לא תגובה אחת כפי שאתה מתאר, אני חושב שאין לה מקום כאן ובכלל. אבי

למעלה