ניוזלטר לקהילת המאמנים

בבקשה - קצת נדיבות

התארגנות ראשונה שאינה שייכת למישהו ולא באה מטעם.. שמכילה בתוכה, זו לצד זו, כתובות של מתחרים שהאפשרות שידורו בכפיפה אחת - נראתה עד כה חלום. אני גם מכירה חלק מהמאמנים המופיעים שם. הם אינם מטעם. אינם שייכים. מטרת האתר היא ליצור אימון בכלי נוסף - כלי וירטואלי הוא אינו מטעם גם הדברים שם אינם מטעם. הם סוקרים פעילויות שנעשו בבתי ספר שונים, במפגשים שונים. אם לא נאמין בשום דבר בשום מקרה, בשום כוונה - אם נפסול תמיד ונטיל ספק בכל אקט איך נוכל לגרום לאנשים אחרים, למתאמנים שלנו, להאמין במשהו ?? (ו-לא... אני לא קשורה ליזמים...אל חשש... ) ענת

talit2

New member
ניוזלטר לכולם!!!

שלום לכל המאמנים בארץ וכן למי שהתיחס לפירסום על הניוזלטר, אני מנהלת את קהילת הקוראים והכותבים, המאמרים והכתבות בניוזלטר החדש, ה-coachletter, שהושק בערב ראש השנה. יוזמה זו היא היישר מבית Coaching Interactive והיא עוד רצון ונסיון לתת ביטוי לקהילת המאמנים בארץ. יוזמה זו אינה מתחרה בשום גוף אחר. נהפוך הוא. אם תכנסו לאתר המצורף, תראו שיש במה לביטוי לכל אחד באשר הוא ללא קשר לבית ספר מסוים, אסכולת חשיבה וכו'. אני מזמינה את כל מי שרוצה לכתוב ולשתף במאמרים, ארועים מיוחדים, המלצות בעניני תרבות וכו' לכתוב לנו ואנו נפרסם באחד מה-coachletter שיצאו. הלינק לניוזלטר: http://www.coachinginteractive.co.il/news09.asp בברכת שנה טובה לכולם, טל חלוץ יובל

טלי - עלו והצליחו

קראתי את ה newsletter, ראיתי את מגוון האנשים שכתבו בגליון הראשון. אני מכירה אותם. הם באים ממחוזות אימון שונים, ממקורות לימוד והסמכה שונים. הם נאמנים לאימון כשדה פעולה - ולא למוסד או ביה"ס כזה או אחר. אהבתי גם את הפרסום של גופים שונים ומתחרים - זה לצידו של זה. הנסיון והרצון נראים אותנטיים, רציניים ומקצועיים. מבטיחה לכתוב שם ומאחלת לכם הצלחה גדולה

למעלה