ניו יורק, מאי 2016

passioneta

New member
Red Rooster, Harlem

אוכל דרומי של השך סמואלסון, שבגלל גדל בשוודיה.
המק אנד צ'יז עם ירוקים ולובסטר היה אלוהי
עוף מטוגן כמו שצריך
לחם תירס טעים מאוד עם חמאת דבש וריבת עגבניות
וגריטס שרציתי לטעום
לא לבוא עם אנשים שמקפידים לאכול בריא
הקינוח - פאי שוקלד תפוז - היה ביננוני ומיותר
לא שול אבל שווה
ושווה להסתובב בחנויות שממול ולהציץ במוצרים אפריקאים - עגילים שווים ב-$5







 

החתולית

New member
סמואלסון מסקרן מאד

נולד באפריקה, אומץ על-ידי משפחה שוודית, הגיע לארה"ב ועשה דברים מאד מעניינים ששילבו מטבחים אפריקאים עם מטבחים מערביים.
 

passioneta

New member
Sushi of Gari

כבר מזמן רציתי לטעום.
בחרתי באומקסה - שצריך לזכור מתי להפסיק (שזה גם מבאס, אני מעדיפה לא לחשב בזמן הארוחה) - היה טעים ומיוחד, אבל לטעמי לא מספיק למחיר\ - לעומת מומופוקו קו לא היתה הרגשה של חוויה - למרות שישבתי על הבר. תמונות אולי מחר.
 

passioneta

New member
תמונות

פתיח - טמאגו קראב, חמוצים וטמפורה
מיני סושי - הכל טרי מאוד









 

passioneta

New member
ועוד

זכורים במיוחד - סלמון עם עגבניה בטמפורה - מוזר ומעניין
צדפה, פטריות ואורז מוקרמים - מצוין









 
תודה על ההשקעה הרבה. נשמע שאת ממש חוגגת.

מניחה שהשרשור יעלה לקישורי הפורום. תמשיכי ליהנות.
 

passioneta

New member
סה"כ 10 ימים, חציים בענייני עבודה (ואוכל ממש רע)

וחציים חופשה בניו יורק
 

passioneta

New member
Chelsea Market

מפוצץ באנשים. כן, בר הצדפות מוצלח, הכל טרי מאוד, אבל ביום שלם של הסתובבות בעיר הדבר האחרון שבא לי זה לאכול בעמידה. ויותר מדי אנשים.
 

Gרר

New member
תודה על הדיווחים המושקעים

מקווה שהיה לך מזג האויר קצת פחות סגרירי ממה שאנחנו פגשנו שם בתחילת החודש.

מומופוקו נראה מגרה במיוחד.
גם המרק אצל הקוריאנים.
 

passioneta

New member
Le Pain Quotidien, Maison Kayser

לה פן קווטדיין - ממש סתמי. סלסלת לחם לא מוצלח במיוחד, נקודת האור היחידה היתה ממרח אגוזים.
&nbsp
מייזון קייזר - רשת מאפיות מקסימה עם מאפים איכותיים, מומלץ
 

passioneta

New member
Dos Caminos

מצאתי את עצמי לייד הוויטני, תכננתי לאכול בספייס מרקט אבל הם היו לא נחמדים בכלל ובמיוחד כשביקשתי לטעון את הטלפון. דוס קמינוס ממול - היו ננוחים, שמחים ונחמדים - וזו היתה ההזדמנות לטעום אוכל מקסיקני בנסיעה הזו (טאקוס בפלורידה היו מזעזעים).
שלושת הסביצ'ה היו חריפים מאוד, מביניהם הלובסטר היה מצוין, איזון טעמים מוצלח. הטונה היתה טובה ומעניינת. הסי באס היה לא מוצלח - מלבד חריפות היה קשה להבחין במשהו.
שרימפס על הגריל - לא חריפים למרות הצבע - הוגשו עם אורז מוצלח מאוד וסלסה שנתנה להכל רעננות והפכה את המנה לכיף.
לצערי מצב העייפות שלי לא אפשר לי לשתות קוקטייל בצהרי היום, אבל המקום נראה מוצלח מאוד לכך. בקיצור - לא מטבח עילי אבל טעים ומוי כיף.



 

passioneta

New member
Shake Shack או איך להמנע מאוכל של מטוסים

אז בJFK יש לפחות שני סניפים של Shake Shack
לא מופלא אבל בהחלט מושחת וטעים.
&nbsp
ההוכחה שאוכל שדות תעופה לא חייב להיות דוחה ויקר מדי
&nbsp
ודרך מצוינת לעלות למטוס ולהירדם בלי להתמודד עם אוכל דוחה של חברת התעופה
 

passioneta

New member
ואם אתם ליד גשר ברוקלין, בצד של ברוקלין

ומחפשים משהו לאכול - אחד הדברים הכי טעימים ומפתיעים בטיול היה פשוט סנדוויץ' שנקנה בלית ברירה בתאטרון St. Ann's Warehouse
בגט מושלם עם גבינת עזים, ברוקולי צלוי וממרח פלפלים עז טעם
כל ביס היה תענוג - בהחלט ההפתעה של הטיול!
&nbsp
 
למעלה