אבל יש ראש אכ"א הוא בדרגת אלוף, נדמה לי. אין לי מושג מה הקשר.
P p i n g o New member 16/4/05 #18 זה לא מרטין!!! אלא Mårten - מורטן! ועוד חשבתי ש"מולי" זה שם דפוק...
נ נילס האוסטרי New member 15/4/05 #15 יו פתחתם עליי טופיק? יאא../images/Emo106.gif אתם יודעים מה המשמעות של השם נילס בשבדית?? -צ'מפיון
Y Yoav Den Vilda New member 16/4/05 #23 זה שטר המזל שלי ! הוא מסתובב לי בארנק מאז הטיול בשבדיה, לכל מקום.
P p i n g o New member 17/4/05 #26 גמּני רוצה... ../images/Emo4.gif מישהו מציע למכור שטר של 20 קרונות?! ואני לא אהיה מוכן לשלם יותר מ-12.37 ₪ על זה
גמּני רוצה... ../images/Emo4.gif מישהו מציע למכור שטר של 20 קרונות?! ואני לא אהיה מוכן לשלם יותר מ-12.37 ₪ על זה
Y yoss5 New member 20/4/05 #30 ד"א נילס מישהו מוכן להסביר למה הסדרה המצויירת הופקה ביפן? אם מישהו רוצה סתם ככה לידע כללי, ההפקה המצויירת היחידה לילדים ששודרה בארץ והיא שבדית זה לא פחות ולא יותר מאשר I Mumindalen או בעברית "המומינים"
ד"א נילס מישהו מוכן להסביר למה הסדרה המצויירת הופקה ביפן? אם מישהו רוצה סתם ככה לידע כללי, ההפקה המצויירת היחידה לילדים ששודרה בארץ והיא שבדית זה לא פחות ולא יותר מאשר I Mumindalen או בעברית "המומינים"
נ נילס האוסטרי New member 20/4/05 #32 אבל המומינים הם פינים!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif מפינלנד!! אז לא עשו את הסדרה הזאת בפינלנד?
אבל המומינים הם פינים!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif מפינלנד!! אז לא עשו את הסדרה הזאת בפינלנד?