ניל ד. וולש - בעקבות האסון באסיה

זווית ראייה אישית../images/Emo24.gif

על אסונות מזווית אישית.
כאשר מתרחש אסון טבע כלשהו, כולנו פונים אל אלוהים בדרך זו או אחרת ומבקשים הסברים למה שקרה, למספרים הגבוהים של אלה שנפרדו מאיתנו, ולעצב הגדול שעוטף רבים מאלה שנותרו בחיים. כך קורה גם לאחר אסונות שלא מדרך הטבע, כמו למשל השואה, אסון התאומים ועוד. מזווית ראיה אישית שלי, אני חושבת שהכדור העגול הנפלא הזה עליו אנו חיים רק מגיב לאנרגיות שלנו בני האדם. אני אנסה להסביר כמיטב יכולתי ולהאמין שבסוף הכתוב מישהו יוכל להבין. ברור לי שהיקום הוא אחד, המתחלק להמון צורות של אנרגיה, או בעצם מכיל המון צורות של אנרגיה. החיים על הכדור הזה הם הרמוניים לחלוטין, ואני יכולה להביא לדוגמא את אפקט הפרפר מצד אחד, או את העובדה שאנו מזמנים מציאות מאידך. כאשר אנו בני האדם, כחלק מאד משמעותי מתכולת היקום, נעים בתוך מעגלי אנרגיה של רוע, אלימות, חוסר מודעות ועוד רעין מבישין, הרי הכדור מגיב אלינו. הכדור עצמו הוא סוג של אנרגיה בתנועה, הוא אינו דומם וכל הזמן מתרחשות בו תזוזות כאלה ואחרות, בדיוק כמו שאצלנו בני האדם קיימות תנודות לכאן או לכאן. השאיפה בגדול היא הרמוניה שלמה, אלא שלא כולנו מודעים לכך או פועלים עבור ההרמוניה הזו. כאשר מתרחש אסון כזה או אחר, "פתאום" צצים וצפים אל התודעה מושגים כמו חמלה, רחמים, סיוע, השתתפות... לפתע העולם כולו מתעורר והופך חזית אחד שהכותרת שלה היא "כולנו מתגייסים לעזור". אלא שזה קורה לרוב לאחר אסונות שכאלה. בחיי היומיום שלנו זה לא ממש קיים, ולפחות לא במידה כזו שעשויה להשפיע על הכדור כולו. אני רוצה להאמין, שכאשר באמת נהיה כולנו אחד, חזית אחת, גוף אחד, כאשר כולנו נבין שאנו לא באמת נפרדים אחד מהשני, וניצול ייעלם מהעולם כמו גם רוע וסבל, הכדור לא ייתן אותות שכאלה. שוב, אני חושבת שהכדור מגיב לרמת המודעות של הצביר האנושי שהוא מכיל. זה לא באמת אומר שמי שנפרד מאיתנו דרך אסון, "אשם" או "חטא" במשך חייו ולכן עכשיו הוא "משלם". הכדור בדרכו הוא מגיב לרמת התודעה בה אנו שרויים, וכאשר הוא מתפוצץ מידי פעם, הוא כאשר מתרחשים אסונות שלא מדרך הטבע, הרי שהדבר נועד מבחינתי להעלות את רמת המודעות שלנו. אולי זה יומרני ואולי לא מוסבר וברור מספיק, ואולי אפילו כואב ומרגיז, אבל זו דעתי שלי.

לקשמי

New member
המחשבות שלי...

קשה ואולי בלתי אפשרי לי להסביר למה מתרחשים אסונות טבע. אני זוכרת שגם לפני אסון הצונאמי, היה איזה יום שהתפתחה שיחה ביני לאחותי ואבא שלי על אסונות טבע וניסיתי להבין למה הם קורים בעצם. איך יכול להיות שהיקום שמבוסס על הרמוניה ואיזון יוצר אסונות כאלה? השרשור כאן נותן איזה הסבר. ויכול להיות שזה נכון, אולי באמת בגלל המחשבות שלנו בני האדם, האנרגיות השליליות, יש השפעה כזאת עצומה על הטבע. אבל בעצם למה קיימת האנרגיה השלילית הזאת? למה בכלל יש אנוכיות, רוע, ניצול וכד'? יכול להיות שבסופו של דבר כל הדברים האלה צריכים להיות כי זה חלק מההתפתחות שלנו? כפי שמצוין גם בספר שעל שמו קיים הפורום הזה, אלוהים יוצר את הצורות האלה ואת תחושת הנבדלות הזאת כדי לצמוח וללמוד מתוך ההתנסות. כמו "משחק של אלוהים", כפי ששמעתי את זה מוגדר במקום אחר. בעקבות האסון הזה, חשבתי גם על כך שאנחנו בעצם זמניים בעולם ואולי בעצם בדיוק כמו שהדינוזאורים נכחדו, גם האנושות תיכחד בבוא העת. ואם זה נכון ואם לוקחים גם את האמונה באלוהים והאמונה שלי היא שכל מה שקורה ביקום הוא חלק מתכנית אלוהית, אז אולי גם הצורה הזאת של האנושות, אחת מאינסוף הצורות של אלוהים, של הטבע או איך שלא תקראו לזה, היא רק צורה זמנית כחלק מהמשחק של אלוהים. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם? האם לדעתכם האנושות תיכחד ואם כן האם זה חלק מהתכנית האלוהית?

מה יקרה השנה...

אני לא יודעת לומר שהאנושות תיכחד פעם ואולי אני מעדיפה פשוט לחשוב שלא, אלא שאני כן חושבת שאנו אמורים לעבור איזה שהוא תהליך של ניקוי, הזככות או איך שלא נקרא לזה, על מנת שהעולם בו אנו חיים יהפוך למקום טוב יותר עבור כולנו ולא רק עבור חלק מאיתנו. אני מצרפת תיקשור שדן בשנת 2005 בהנחה שנוכל ללמוד ממנו הרבה.
אסון הצונמי ורשת החמלה והאהבה הגלובלית
הצונמי שהפלנטה שלכם חוותה בדצמבר היה חלק מהשינויים והטרנספורמציות הדרושים לפלנטה שלכם בשעה שהיא נעה לקראת שלבי ההתעלות הסופיים שלה ואל איזון והסתגלות מחדש. הנשמות הללו שעזבו את הפלנטה בזמן הזה היו מוכנות לעזוב ולעבור לרמות התנסות חדשות. אלה שנשארו מאחור הם שזקוקים לחמלה ולאהבה שלכם.
המטרה השניה של שינוי גלובלי מהיר זה היא לאפשר לכם, כבני אנוש בממד החמישי, להתחיל לתפוס ולהבין באופן מלא יותר את עוצמת החיבורים ההדדיים הגלובליים שלכם. יש לכם את הטכנולוגיה ואת האמצעים להגיב במהירות רבה, ולסייע לנמצאים במצוקה, בין אם באמצעות תרומות של כספים לאותם ארגוני סיוע או בדרכים אחרות הפתוחות בפניכם. אנו מפצירים בכם ליצור קשר עם אותם ארגונים ולהציע את אהבתכם וחמלתכם כראות עיניכם.
משום שמתוך אירוע זה יצמחו נסים רבים. משום שנסים נבראים מתוך אנרגיה של חמלה ואהבה. חמלה מחייבת שאתם תרגישו באחדות של כל בני האדם ושתבינו שאם יש אנשים על הפלנטה שחווים כאב, אזי זהו כאבכם גם כן. האהבה מניעה אתכם לעשות כל שביכולתכם להקל על הכאב ולסייע בבניה מחדש ובהשבת החיים לסדרם באותם אזורים. בהתגייסות זו של חמלה ואהבה, הזרימה של האנרגיות המלאכיות האלוהיות תברא נסים רבים.
והנס הגדול ביותר יהיה ההבנה אליה תגיעו כעם פלנטרי. אתם תראו ותבינו סוף-סוף את הכוח שלכם להשפיע, לרפא ולשנות. שוב לא תתפסו את עצמכם כחסרי אונים כיוון שאינכם נמצאים "שם". אתם תבינו לגמרי שהזמן והמרחב הם אשליות של הממד השלישי, שאתם תמיד "שם" ושאתם יכולים תמיד לעזור.
רשת החמלה והאהבה הגלובלית הונחה על ידיכם כעובדי אור והופעלה לגמרי במדיטציות הגלובליות שנערכו בין ה-18 ל-25 לחודש ספטמבר, בסביבת יום השוויון של הסתיו והאביב. כעת רבים עוד יותר ישתמשו ברשת גלובלית זו כדי לתעל אהבה, חמלה וסיוע למקומות על הפלנטה הזקוקים להם יותר מכל. אתם מתבקשים לחגוג את הנס שבראתם. אתם באמת פלנטה אחת ועם אחד עתה.
החוזה שלכם לשנת 2005 והתהליך של "עריכת חוזה מודעת"
רבים מכם יגלו שבשנת 2005 העבודה הרוחנית שלכם, או "המשימה" שלכם, ישתנו במידה רבה. רבים מכם ששייכים לגל הראשון של עובדי האור יגלו שאתם "קודמתם" לאחריות רבה אף יותר, כאשר עבודת האור שלכם "תשודרג" מ"מקומית" ל"גלובלית". אכן, אתם משפחה גלובלית עכשיו והעבודה שלכם תהיה במידה רבה יותר לברוא ולהפעיל רשתות גלובליות בתוך רשת האהבה והחמלה שתיארנו זה עתה.
הדבר ממנו תיהנו, הוא שכאשר תגיעו לתודעה מלאה בממד החמישי, אתם תהיו עסוקים בתהליך של "עריכת חוזים מודעת" עם העצמי הגבוה שלכם. במקום לקבל "משימה" מהעצמי הגבוה שלכם, ולעבוד כדי להבינה באופן מלא, אתם והעצמי הגבוה שלכם תדונו בחוזה ובמשימה הפוטנציאלים עבורכם על הפלנטה. העצמי הגבוה שלכם יבקש את הסכמתכם ואישורכם לגבי כל הפרטים קודם שהחוזה ייחתם ויהפוך תקף. הדבר יאפשר לכם להבין את האפשרויות החדשות שלכם, תוך כדי כך שאתם נהנים עדיין מהנסים ומהסנכרון אשר יתרחשו לנגד עיניכם כאשר אתם מתחילים לצעוד בנתיבים החדשים שלכם.
המשך בקישור המצורף.

לקשמי

New member
אז איך אני יכולה לעזור?

למרות מה שנאמר, אין לי אפשרות להגיע למקום עצמו ולהושיט עזרה ישירה. איך בכל זאת אפשר לעזור כשאני כאן והם שם?

גריני

New member
לשלוח מהלב: אור, אהבה, חמלה

בקיצור - אנרגיות טובות וחיוביות, לבקש עזרת ישויות אור ומלאכים - לסיוע לכל מי שנפגע באסון.

למעלה