ניסיון אונס.

ניסיון אונס.

לפני שעתיים "חבר" שלי ניסה לאנוס אותי. כן...מה שקראתם. לא..אני לא ממציאה כלום. הרגשתי חובה לכתוב ולספר על מה שקרה. הוא גדול ממני ב 10 שנים. אני מכירה אותו משו כמו 3 שנים..לפני 3 ימים הרכזנו על זה שאנחנו ביחד. היום בבוקר הוריי ואחיי ירדו לים המלח..כלומר בית ריק עד שעותה צהריים..החלטתי להזמין אותו לפה כדי שנבלה זמן ביחד הוא הגיע לפה בשעה 11..הכין לי ארוחת בוקר רומנטית במיטה.. צחקנו..דיברנו..וכמו כל זוג התנשקנו. היינו על המיטה..אני שוכבת מעליו...מתנשקים... הוא עצר..אמר לי שהוא רוצה סקס... אמרתי לו שאני מצטערת אבל אני עדיין לא מוכנה..אחרי הכל אני רק בת 16 ולא מרגישה קשר ריגשי חזק לגמרי כלפיו הוא התחיל ללחוץ...לנסות לשכנע בצורה אגרסיבית לחלוטין. אמרתי לו שאולי כדאי שהוא ילך הבייתה עכשיו ונסיים את היום הזה בצורה יפה וקמתי לרדת מהמיטה הוא משך אותי בחזרה למיטה בכוח..נשכב מעליי...נוגע בי בכל מקום...מפעיל כוח פיזי עם השעון שלו הוא שרט אותי ברגליים בעודו מנסה לקרוע ממני את השורט של הפיג'מה. ואני נאבקת בו...מה שגרם ליותר שריטות... תוך זמן שנראה לי כנצח הגענו למצב שאני שוכבת ערומה מהמותניים ומטה (ולא מרצון) והוא פותח את המכנס ומפשיל אותו כלפי מטה... כל הזמן הזה אני נאבקת ומחפשת דרך לצאת מתחתיו שמתי לב לסכין שהייתה זרוקה על השידה ליידי מארוחת הבוקר..הצלחתי לשחרר את היד ולהגיע לסכין ולפני שהוא שם לב חתכתי לו את היד. חתך קטן ולא עמוק שהבהיר לו שאני חמושה וממש לא מפחדת. באיומי סכין הוא ירד ממני...לוקח את חגורתו ויוצא מהחדר...בדרך לדלת הוא נתקל בכלבתי האהובה ובעט בה..עשיתי חתךבגב שגרם לו למהר לצאת מן הבית ולברוח. אני מספרת את זה פה כדי קודם כל לפרוק את זה...אבל גם כדי שבחורות ישמעו את הסיפור הזה.. במצבים כאלו..שמרו על קור רוח..היאבקו אבל שמרו על קור רוח ומוח צלול..אם הייתי מאבדת עשתונות רוב הסיכויים שלא הייתי שמה לב לסכין ולא הייתי ניצלת מן האונס הזה. עכשיו אני בסדר...טיפה פצועה וכואבת אבל בסדר...אני שורדת כי זה מה שאני צריכה לעשות. בנות..וגם בנים...תשמרו על עצמכם..שלא יקרה לכם מה שקרה לי.

supercoconut

New member
אוי ווי

ועכשיו את בסדר? טוב שפרקת לשמור בפנים לא עושה טוב. מקווה שמעכשיו לא הולך להיות קשר בינך ובין הנבלה.

אני בסדר..

זה נסיון אונס שלישי שעברתי בחיים שלי..והכי נוראי האמת..אבל אני בסדר.. ולא..ממש לא הולך להישאר קשר

אומיגאד ! ../images/Emo2.gif

אני מזועזעת מהסיפור הזה אבל אני שמחה שזה נגמר ככה ולא בצורה אחרת. אני לא באה לשפוט אותך אבל אני אישית חושבת שלצאת עם מישהו שגדול ב10 שנים זה ממש מוגזם. (יכול להיות שהמשפט שכתבת בפייסבוק קשור לזה?) בכל אופן, אני בטוחה שכל מי שיקרא את הסיפור הזה יזהר מהיום יותר ממה שנזהר בעבר. אני שמחה שאת בסדר ותודה ששיתפת :)

כן..זה קשור

והאמת שמאתמול חשבתי על להיפרד ממנו בגלל ההפרש גילאים האסטרונומי הזה..

shesek17

New member
לדעתי

את ממש חייבת לפנות עם זה למשטרה. הוא עשה לך משהו איום ונורא והוא צריך לשלם על זה

לא...

אני לא יכולה להוכיח כלום בתאכלס.. לכן יש לי את השיטות שלי לדאוג שהוא ישלם על מה שהוא עשה אני לא אציין אותן פה כי זה חומר מפליל.

דני1993

New member
במשטרה לא יעשו כלום,יצחקו עליה.

אמא של חברה שלי עובדת במרכז נפגעות לתקיפה מינית ובמקרים כאלה אין למה לערב את המשטרה,הם לא יעשו כלום. אני ממש גאה בך שנהגת כך,אני לא בטוחה שהייתי מתעשתת כל כך מהר. שאפו

!!

וואי אני בשוק!!! זה פשוט מזעזע וזה מגעיל אותי לשמוע על דברים כאלה!! אני פשוט חושבת שהיה לך ממש מזלללל שהיה שם את הסכין ושגם יש לך ממש אומץ אני הייתי מפחדת לחתוך אותו...תשתדלי להמנע מבנים כאלה...

liat184

New member
כנסי

אני ממש בשוק מהמקרה אני חושבת שאת צריכה לספר למישהו ובכלל אני חושבת שזה כבר קשור למשטרה.לבן אדם אסור לפגוע בך ולגרום לך לעשות דברים לא מרצונך והוא חייב טיפול אם היום זאת את , את לא יודעת מי זאת תהיה מחר את יכולה לעצור עוד מקרה כזה,אני אומרת שתעשי אם זה משהו ותנסי להיזהר מהטיפוסים שאת מסתובב..אי אפשר לסמוך על אף אחד היום..

ליקוש94

New member
וואו

באמת שאין לי הרבה להוסיף שכבר לא נאמר פה אבל בכל זאת אני מזועזעת, אני בשוק שקרה דבר כזה לילדה בת 16. כולה שנה מעלי. אבל מצד שני- ואל תקחי את זה בקטע הרע באמת , הדבר האחרון שאני יעשה זה לשפוט אותך אני אפילו לא מכירה אותך אבל ברצינות עכשיו, מה חשבת שיקרה כשהזמנת גבר בן 26 אליך הביתה כשאין אף אחד בבית? תחשבי על זה קצת ואולי את יוצרת את ההזדמנויות האלה מבלי לדעת שאת עושה את זה. אל תעלבי ובאמת אל תקחי את זה כשפיטה ממש לא פשוט באמת קצת חומר למחשבה, אז תזהרי כי באמת שאם תעמידי את עצמך במקומו לרגע, כשחברה שלך מזמינה אותך אליה כשיש לה בית ריק הרעיון היחידי שהיית מקבלת מהדברים האלה הוא שהחברה שלך רוצה סקס. תזהרי ממה שאת עושה ואומרת ואני באמת מזועזעת ממה שכתבת פה ואני ממש מצטערת שהיית צריכה לחוות את זה, ועוד כתבת שזו הפעם השלישית אז בכלל...

כן כן...

אמרו לי את זה כבר.. וחשבתי בעצמי על זה.. בואי נגיד שכנראה הפעם השלישית אולי לא תביא גלידה,אבל היא תביא שינויי קריטי

a4071

New member
את חייבת לפנות למשטרה עוד היום!! כנסיי

הוא חלאת המין האנושי עם הוא עשה דבר כזה. זה אונס לכל דבר את חייבת ללכת למשטרה! אין הם יטפלו בזה כמו שצריך יש עדויות שזה קרה יש איך להוכיח. תלכי תספרי מה שהיה תביא איתך את כל מה שהיה איתך בחדר באותו זמן כל חפץ שייקחו ממנו תביעות אצבע, פלאפון, לתעד שיחות טלפון שבו אמרת כנראה לאחד ההורים אני מאמין או למישהו שהיה נסיון אונס, התביעות על הסכין שאכן את ניסית להגן על עצמך יש עדויות תמיד יש. חייבת זה ימנע אסון כזה על ידו לעוד בנות בישראל

מממ

האמת..שכבר העלמתי כל זכר לקשר אליו ותאמיני לי,שאם איך שטיפלתי בו (לא אציין פה..עדיף שלא) הוא לא ממש יחזור להתעסק עם בחורות בזמן הקרוב ולא..ההורים לא יודעים.. החברים הטובים בלבד יודעים (וכל יושבי הפרום הזה..הייתי חייבת להזהיר.)

a4071

New member
>>כנסי כפרה

דבר ראשון זה אני כותב (בלשון זכר) חח- דבר שני-- איך ההורים לא יודעים? זה לא א'-ב' לספר להורים?? הם צריכים לדעת לפני כולם. הם צריכים לדעת איך לטפל בעניין ומה לעשות, את הבת שלהם מהם את קיימת הם צריכים להיות המקום הראשון בכל דבר לפני כולם, הם יודעים שיצאת עם בחור בן 26?? אגב, עדיין אני ממליץ ללכת למשטרה.

חחח כפרה?

סליחה על הטעות... אממ ברור שההוריםלא יודעים..למה נראה לך שאני יספר להם דבר כזה? הם אפעם לא יודעים עם מי אני יוצאת.

למעלה