ניסיון אונס.

KAriNi94

New member
אני מזועזעת,

מקרי אונס תמיד היו אצלי במין חלק חבוי במוח... שמעתי על הרבה מקרים, אבל אף פעם לא חשבתי על זה לעומק, וזה מחריד כששומעים ממישהי שעברה את זה ואצלה זה טרי ו...וואי, פשוט אין לי מילים... כל הכבוד שנלחמת ולא וויתרת ואני מקווה שאת בסדר וזה (3מקרי אונס עברת, 3?!!?!? בטח אם הייתי במצבך כבר הייתי הולכת לפסיכולוג או משהו) תגידי, שיתפת את המשפחה? סיפרת להורים?

אממ

3 ניסיונות אונס...אני שמה דגש ענקי בראש שלי על המילה נסיונות...זה מה ששומר על שפיות..כנראה שאני חזקה יותר ממה שחשבתי אם אני לא התחרפנתי כבר כי אני מכירה מישהי שאחרי פעם אחת הייתה צריכה טיפול פסיכולוגי מקיף. אמ לא המשפחה לא יודעת..ועדיף ככה... החברים הקרובים ביותר יודעים,ובתאכלס נראה לי שכל החוזק שלי בא מ 4 אנשים מדהימים שנראה לי שבלעדיהם החיים שלי היו נראים אחרת לגמריי.

Shiva San

New member
../images/Emo24.gifקודם כל חיבוק ענק!

כל הכבוד לך שהתמודדת עם המצב! תמיד תגני על עצמך בכל מחיר! דבר כזה לא מגיע לאף אחת. פעם נוספת שהוא יטריד אותך לכי אל המשטרה. לצערי המשטרה לא עושה כלום במצבים כאלה למרות שזו פגיעה פיזית ואף נפשית! אני חושבת שהפרש של 10 שנים בגיל כל כך רגיש ומשמעותי הוא מהווה בעיה בקשרים זוגיים- לא כי כולם יעשו מה שהוא עשה ! אלא כי הדרישות מהקשר ואופן ההסתקלות על העניינים שונה. חוץ מיזה, מי שיאהב אותך ומי שיהיה שווה סקס הוא יהיה זה שיחכה בסבלנות ויבין לליבך! שמרי על עצמך 3> . Shiva San

למעלה