Welcome to Paradise
B BlueBeIl New member 18/5/05 #66 כן? טוב שספרת לי לא היה כוח אם בא לך תפתחי כזה חדש עם כל השירים חוץ ממריה, אני אנעץ אותו.
W whatascene New member 18/5/05 #67 סבבה איזה באסה אבל שאי אפשר לעשות של כל הדיסקים? ממש הייתי רוצה שסלאפי ינצח.. אבל גם נימרוד היה בסדר.. נקסט טיים..
סבבה איזה באסה אבל שאי אפשר לעשות של כל הדיסקים? ממש הייתי רוצה שסלאפי ינצח.. אבל גם נימרוד היה בסדר.. נקסט טיים..
B BlueBeIl New member 18/5/05 #68 הדרך היחידה שסלאפי היה מנצח זה בגלל שלאנשים לא היה נעים להוציא אותו כי הם לא שמעו אותו בחייהם אפשר גם פעם לעשות של הדיסקים. אבל בטח אמריקן אידיוט ינצח. דוקי צריך לנצח.
הדרך היחידה שסלאפי היה מנצח זה בגלל שלאנשים לא היה נעים להוציא אותו כי הם לא שמעו אותו בחייהם אפשר גם פעם לעשות של הדיסקים. אבל בטח אמריקן אידיוט ינצח. דוקי צריך לנצח.
W whatascene New member 18/5/05 #69 חח זה גם יכול להיות ואמריקן אידיוט ינצח רק בגלל שהוא בערך הדיסק היחידי ש87% מהפורום שמעו.. ולא יודעת בקשר לדוקי, אולי.. ואולי לא P: חח ובכל זאת, אולי נצליח לגרום לאנשים להכיר קצת מהמוזיקה היותר ישנה שלהם, זה כבר יהיה משהו.
חח זה גם יכול להיות ואמריקן אידיוט ינצח רק בגלל שהוא בערך הדיסק היחידי ש87% מהפורום שמעו.. ולא יודעת בקשר לדוקי, אולי.. ואולי לא P: חח ובכל זאת, אולי נצליח לגרום לאנשים להכיר קצת מהמוזיקה היותר ישנה שלהם, זה כבר יהיה משהו.