ניסיון ניהולי והשכלה בקרב הפוליטיקאים.

LAYLA S

New member
לא צריך לעשות מזה דרמה....

אני חושבת שרואים על בן אדם מתי הוא יכול לנהל/להנהיג ומתי לא, וזה לא קשור במאום להשכלה שלו, זה קשור לאופי שאיתו הוא נולד. היום יושבים חדלי אישים בממשלה, לא בגלל שהם לא עברו קורס בניהול, אלא בגלל שהם לא נולדו עם יכולות להנהיג או לסחוף אחריהם בני אדם והסיבה שבגללה הם יושבים שם ולא מישהו אחר היא שרירותית... להם היה כסף לשחד אנשים שיצביעו להם, ולקנות אנשים שייחצנו אותם בתקשורת, ולרכוש יועצים שיובילו אותם למעמד הנחשק. זה הכל.

ברגע שרק מי שיש לו כסף יכול לשבת בממשלה, זו לא דמוקרטיה, זה שקר, וכך אתה מקבל נפלים במשרות הניהול הבכירות במדינה... שים לב שגם עכשיו אין למי להצביע אבל חייבים לתת את הקול לאדם לא מתאים. למה? כי רק האנשים הלא מתאימים האלו מקומבנים בתוך המערכת ונשארים שם בכוח פעם אחר פעם אחר פעם...

שילת של

New member
צודקת זה קשור לאופי ולאישיות, ולרוב אישיות

חזקה ואופי טוב היא גם בעלת השכלה טבעית, השכלה הרשמית רק מחזקת אותה.

הפוליטיקאים לא מנהלים את המדינה

אלא יודעים לשדוד את האזרחים היצרניים בשביל להרוס את המדינה.

מה שאתה מציע זה לשים רגולציה על חברי הכנסת. בקרוב גם תפתח פקולטה באוניברסיטה ששם ילמדו תואר של "חברת כנסת" ויתקבלו לשם רק בתנאי שיעברו כמה רעיונות. כלומר, מי שמקורב לצלחת - יישב בכנסת והשאר שימשיכו להיות הפרה החולבת שלהם.

blackbomber

New member
למה אתה מגזים?

פשוט מאוד:
כדי להיות חברי כנסת ידרשו תנאי סף בתחום ההשלכה והניסיון הניהולי.
כדי להיות שר, תנאי סף מחמירים יותר
כדי להיות שר בכיר, תנאי סף מחמירים יותר
כדי להיות ראש הממשלה, תנאי סף מחמירים יותר.

הגיוני! לא?

לא הגיוני

אתה חוסם אפשרויות שצריכות להתקיים במדינה דמוקרטית, כאשר לכל אחד יש את היכולת להגיע לשלטון.

אבל כבר נוכחנו לדעת שאתה פאשיסט, אתה לא מחדש שום דבר.

blackbomber

New member
לדעתי מאוד הגיוני

אני לא חוסם שום אפשרויות.
מי שלא יכול ללמוד ולרכוש השכלה, איך יוכל ללמוד חומר לפני קבלת החלטות?

אצלכם הקומוניסטים נהגתם לקחת פוליטרוקים לתפקידים בכירים, אבל היום ולנצח השמאל הקומוניסטי ישראל בשולי קיצון האופוזיציה בחברותא ערבית.

חמוד, אני לא קומוניסט

אם כבר שודד ציבורי שעובד בחברת החשמל הוא כזה.

לא צריך להיות משכיל בשביל להיות בשלטון. תראה את חכמי החלם הרבים עם שלל התארים והכישורים בפוליטיקה שיודעים רק להרוס ולהרוס. שים 120 קופים והם יעשו פחות נזק מערימת התארים והכישורים שיש בכנסת.
כל היצורים שיושבים שם חושבים שהם יודעים יותר טוב מהאזרח הרגיל. הם ממש לא. 7.8 מיליון איש מחזיקים ידע רב יותר מאשר 120 דוקטורים בכנסת.

blackbomber

New member
כל עוד תגיד עלי "פאשיסט", אתה "קומוניסט".

עוד לא הבנת?
מה עוד צריך לקרות כדי שתבין?

"שודד ציבור" - זה הקומוניזם של השמאל כאשר היה בשלטון.

לא שכנעת אותי בהתייחס לתנאי הסף המינימליים הנדרשים מאחד שרואה עצמו מועמד לראשות הממשלה בתחום ניסיון ניהולי והשכלה.

תן לאזרחים להחליט את מי הם רוצים

כראש הממשלה שלהם. ירצו מישהו עם דוקטורט בכלכלה, יבחרו בו. ירצו מישהו שעבד כפועל בניין, יבחרו בו.

אני איש ימין מכל הבחינות, הן מבחינת התפיסה הכלכלית-חברתית שלי, והן מבחינת התפיסה המדינית שלי.
כשאתה קורא להגביל את זכויות האזרח בתירוץ שזה "טוב למדינה", אתה מבחינתי פאשיסט לכל דבר. תתעדכן בהגדרה של המושג.

צורי80

New member
שלי תהיה שרה בממשלת נתניהו

וכך היא תצבור ניסיון ניהולי
לפיד גם כן יהיה שר, אך הוא מחזיק במפלגה שלא תעבור את אחוז החסימה בבחירות הבאות, כך שזה לא משנה

למעלה