ניסיון 1 אני מנסה לשלוח תמונות
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #3 טוב אז אני אובססית על אלכס... CAN U BLAME ME??? LOL עשיתי אבל גם של האחרים בהמשך תקבלו
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #5 ביהס עוד כמה דקות ../images/Emo7.gif אז איזה עוד דרך להתחיל את היום אם לא לראות את אלכסססססססססססססס
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #6 רוצים שאני אסרוק את החתימה שלו איזה בובה הוא איך הוא עושה לב כזה ואיייייייייייייי
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #8 חח רק דיברתי מי זה עכשיו מעניין? שאני עושה CAPTURES אני שומרת אם שן יחודי רק משנה את המיספר ככה שאין לי מושג מי זה מי
חח רק דיברתי מי זה עכשיו מעניין? שאני עושה CAPTURES אני שומרת אם שן יחודי רק משנה את המיספר ככה שאין לי מושג מי זה מי
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #14 טוב אז הפסקתי ב A20 *תיכורת לעצמי* כדי שבערב אני ימשיך עכשיו אני הולכת לביהס! *לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא* ניתראה מאוחר יותר
טוב אז הפסקתי ב A20 *תיכורת לעצמי* כדי שבערב אני ימשיך עכשיו אני הולכת לביהס! *לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא* ניתראה מאוחר יותר
D Dror Lavie New member 30/9/02 #15 איך אנחנו אמורים להאמין שבאמת ראית אותם ואת לא סתם מבלפת תני תמונה שלך איתו!