תהנו
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #23 משום מה אני לא רואה את התמונות תגידו לי אם אתם רואים ואז אני ימשיך
A Adrienne New member 30/9/02 #24 אני רואה אני רואה, תמשיכי!~! ד"א האדמין עושה לי בעיות כרגע אז אני אעלה את התמונות ברגע שאני אוכל. עמכם הסליחה...
אני רואה אני רואה, תמשיכי!~! ד"א האדמין עושה לי בעיות כרגע אז אני אעלה את התמונות ברגע שאני אוכל. עמכם הסליחה...
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #25 אמאלהההההההההה היה עכשיו WHEREVER U WILL GO באם טי וי! אפשר להבין למהההה? אמאלה אני פותחת פתאום אני רואה ואייייי איזה צרכה חטפתי פה עכשיו LOL
אמאלהההההההההה היה עכשיו WHEREVER U WILL GO באם טי וי! אפשר להבין למהההה? אמאלה אני פותחת פתאום אני רואה ואייייי איזה צרכה חטפתי פה עכשיו LOL
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #26 MORE יש עוד בערך 15 קדימה תגיבו... אני לא משרשרת בישבילי LOL לי יש אותם כבר...
Y Yifat_Rules New member 30/9/02 #35 ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
A Adrienne New member 30/9/02 #36 תמונות פצצתיות! ממש תודה, חברה תלמדו ממנה ואם את ממשיכה אז תמשיכי מתחילת השרשור כי זה נדחק לצד קצת הרבה...
תמונות פצצתיות! ממש תודה, חברה תלמדו ממנה ואם את ממשיכה אז תמשיכי מתחילת השרשור כי זה נדחק לצד קצת הרבה...