ניסיתי וניסיתי אך לא הצלחתי עזרה

philips99

New member
ניסיתי וניסיתי אך לא הצלחתי עזרה

בבקשה, מה שאני מנסה לומר זה למה כל כך הרבה אנשים אוהבים את הפינק פלויד אני אישית אוהב רק שניים שלושה שירים שלהם אז תסבירו לי בבקשה מה כל כך מיוחד במוזיקה שלהם ומה מושך בה קהל גדול כל כך כדי שגם אני אבין ואתאהב בה.

זה די קשה

כל אחד מתחבר למוזיקה של הפלויד בדרך שונה. אם אני אתחיל לספר לך פרט ופרט על המוזיקה של הפלויד, אני אשב פה כל הלילה. אבל בכלליות, כי היא פשוט גאונית. :)

תשמע, אתה לא חייב לאהוב את הפלויד

זה בסדר לא לאהוב את הלהקה הזו, או כל להקה אחרת. אין חוק שמחייב אותך. אם שמעת ואהבת רק שניים שלושה שירים, די בכך. וגם אם לא היית אוהב אף שיר, זה היה בסדר. אנחנו לא יכולים לגרום לך לאהוב את הפלויד.

wommer

New member
לאהוב מוזיקה,

זה לא לפי איך שכולם אוהבים. אם אתה לא אוהב את זה ואחרים כן, זה לא אומר שאתה חייב לאהוב את זה...

תראה

מנקודה אישית שלי, מוזיקת הפלויד מקסימה אותי. אם אתה שואל מה מקסים אותי בה, זה די קשה להסביר. כדי לדעת אם אתה מתחבר לזה אתה פשוט צריך לקחת אלבום, אני ממליצה על דארק סייד בעיקר- ופשוט לשבת ולהקשיב למוזיקה וכמובן למילים.

ככל הנראה

וזה נורא פשוט. אנשים אוהבים מוסיקה- אוהבים רוק- אוהבים את הצליל קודם(אתה נמצא פה)- אחרכך מתעמקים ורואים שהמילים לא פחות יפות גם! וככה מתמכרים! זה ממכ(ק)רכ(ק)ר! ואם אתה לא מתחבר לסגנון אז לא קרה כלום, אתה לא חייב.

vegetable man

New member
גישה אחרת

שראויה פה: במקום לגרום לכולם להתפתל ולנסות למצוא מה טוב בפ"פ, בוא תגיד מה אתה לא אוהב בפלויד? יש דברים שהם עניין של טעם, למרות שעל טעם ועל ריח יש על מה להתווכח, גם טעם אפשר לשפר.

NIR Y

New member
איזה מוזיקה את שומע ?

לפי דעתי הדרך היחידה לאהוב (או לפחות לנסות), זה לשמוע את אחד האלבומים, אני היתי מממליץ על דארק סייד, ולשמוע אותו עד שתהיה הכי בטוח שיש (לפי דעתי אפשר להיות בטוח רק אחרי שתכיר כול צליל באלבום) שאתה אוהב או לא אוהב אותו.

philips99

New member
אני מקשיב להרבה סוגים אך בעיקר

לרוק טוב ואיכותי כמו הסקורפיונס דיפ פרפל נזרת' ACDC וגם בלוז רוק כמו סטיב ריי ווהן ואלברט קינג וכל הקינגים וכו'. מה שאני לא אוהב בפלויד זה שהם איתיים מדי לטעמי ועד שהם מגיעים לרוק עם הגיטרות והתופים זה לוקח הרבה זמן ומה שיש באמצע וכל האפקטים הללו אני פשוט לא מבין מה הקשר בין הדברים ומה הם עושים שם למה הם פשוט לא מנגניחם ושרים כמו להקת רוק עם גיטרות ותופים וסולןומכניסים מן הפסקות כאלה באמצע בלי שום קשר אני פשוט לא מבין ואולי עכשיו אתם מבינים ויכולים להסביר לי מה הקשר וגם מה מיוחד שם?

The Walrus

New member
זה פשוט סגנון אחר.

לא כל העולם להקות רוק. אם אתה חושב שפלויד איטיים מדי, אתה מחכה לגיטרות ולתופים שייכנס ואתה לא מבין את הטעם באפקטים הם פשוט לא בשבילך. כי פלויד הם להקה הרבה יותר רגועה מאלה שציינת למעלה - שפוט כי זה אלבום אחר. "למה הם פשוט לא מנגניחם ושרים כמו להקת רוק עם גיטרות ותופים וסולןומכניסים מן הפסקות כאלה באמצע" - ציטוט שלך. והתשובה: כי זה פשוט לא אותו סגנון, מבין? בסגנון של הפינק פלויד, היופי בשירים הוא לא הגיטרות והתופים המטורפים למיניהם, אלא דווקא האיטיות והרגש שבמוזיקה. אני באופן אישי מתחבר למוזיקה האיטית של הפלויד הרבסה יותר מכל אמני הרוק שהזכרת מעלי. אתה לא חייב למצוא בפלויד משהו מיוחד - ככה הם, זה הסגנון שלהם, אם אתה לא אוהב את הסגנון אז הלהקה פשוט לא בשבילך... אתה לא צריך להכריח את עצמך.

NIR Y

New member
עוד שאלה

את דעתך על פינק פלויד, מה שכתבת. החלטת אחרי ששמעת הרבה פעמים והבנת שאתה לא אוהב את הלהקה, או ששמעת פעם אחת ובגלל כול מה שכתבת אתה לא אוהב אותם ? ולפי דעתי בגלל שאתה באמת אוהב מוזיקה ומתעניין זה הגיוני שזה פשוט לא הטעם שלך או משהו כזה...

please die

New member
אני התחברתי אליהם בגלל המילים

של השירים שלהם פשוט גאוני... אבל אין ממש מה להסביר זה דיי תלוי...

philips99

New member
או קיי תודה

אז איפוה לפחות אני יכול למצוא את המילים לשירים שלהם? (וסליחה על טעויות הכתיב לא בדקתי לפני השליחה)

למעלה