ניסיתי וניסיתי אך לא הצלחתי עזרה

devision bell

New member
מה זאת אומרת?

ה זאת אומרת איזו מן שאלה זאת מה מושך כל כך הרבה אנשים לשמוע את המוזיקה הזאת... אני מצטער מראש אם אי שם יפגעו ממני ויגידו שאני טועה ויתחילו לצעוק אני רק מראה את נקודת המבט שלי -------------------------------------------------------------------- יש סוג של סם שמו חשיש אחרי שישבת לעשן מעט ממנו המח שלך הופך לעיסה מוזרה כל מה שעליך לעשות זה לשים עליך זוג אוזניות לבחור דיסק של הלהקה (המלצה אטום הארט מאט'ר) ולתת לעצמך להמחק אתה שומע את זה ואתה מרגיש אחרת...

NIR Y

New member
הגיוני

אבל לא צריך את זה בשביל לאהוב את פינק פלויד, הם מספיק טובים גם בלי זה.

THE WALL1

New member
אוווו אחלה שאלה..

תראה, בהתחלה, חשבתי שהשירים שלהם- הם השירים הכי משעממים שיכולים להיות, ואבא שלי תמיד שומע אותם באוטו וזה, ואז אמרתי, נו טוב בוא ננסה, שמעתי כמה אלבומים [את אלה שיש לי בבית] ולאט לאט התחלתי לאהוב אותם, והיום הם הלהקה שאני הכי אוהבת ולדעתי המוסיקה שלהם יפה וגאונית והם פשוט מעבירים אלי כל תחושה וכל מילה שנכתבת בשירים שלהם. תשמע, אף אחד לא מצפה ממך שתוך שעתיים הכי תאהב אותם בעולם, זה תהליך כלשהו, וגם אם לא תאהב אותם, זה לא סוף העולם!!! [או שכן?] =]

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אל תכריח את עצמך כלום. אתה לא אוהב אותם אז תשמע מישהו אחר.כבר כתבתי לך תגובה אז אני לא יחזור על עצמי.

THE WALL1

New member
לא נראה לי שהוא

רוצה להכריח את עצמו, אלא רק לנסות להבין יותר את המוסיקה. לפי דעתי ככל שמתעמקים יותר במוסיקה שלהם ככה נמשכים ואוהבים אותה יותר. ככה קרה לי בדיוק, כי בהתחלה השתעממתי מהמוסיקה הזאת אבל ככל שהקשבתי לה יותר ושמעתי אותה, פשוט אהבתי והבנתי אותה יותר.

למעלה