ניפ / טאק יצאה בישראל ל-DVD

LemonLimeLilach

New member
רק מבהירה נקודה!

זה זול בטירוף כי זה חצי פרקים מאליאס! וכבר לא אכפת לי מהדיוידיאים של אליאס. בעע. ויתרתי וצרבתי הכל בעצמי. כולל התוספות.

b u s t e d

New member
אהה.. נקודה טובה

ועונה של חברים היא יותר מבוקשת.. אי אפשר להשוות את חברים לסידרה שבינתיים היו לה רק 2 פרקים בלי הרבה ביקוש...

"ביקוש"? ../images/Emo6.gif

את חושבת שהוציאו את חברים כי היה ביקוש?
חחח, את חושבת שהוציאו את 3 העונות של "סמולוויל" כי היה ביקוש?
מה פתאום. פשוט וורנר נורא נורא נחמדים אלינו, ומוציאים הרבה מאוד סדרות בישראל. בלי שום קשר עלוב לביקוש. בניגוד ל"חברים" ו"סמולוויל", יש סדרות שבניגוד אליהן- יש ביקוש. כמו "צער גידול בנות", ו"בנות גילמור". אבל וורנר לא מתייחסת. לא הוציאו את חברים בגלל ביקוש... הוציאו כי פשוט רצו למכור לפני שהמעריצים יוותרו וייקנו מהאינטרנט.

b u s t e d

New member
אם אין ביקוש- אין כסף

!!! אני לא אומרת שהם מוציאים את כל הסדרות שיש להן ביקוש. אני אומרת שאת כל הסדרות שהא מוציאים- יש להן ביקוש. חוצמזה שכמה שיש יותר ביקוש זה עולה יותר כסף. יש יותר ביקוש לחברים, ולכן חברים עולה יותר מניפ\טאק, למרות שבעצם לניפ\טאק יש יותר שעות. (מה שגם לא נכון, כי אני מניחה שלחברים יש יותר תוספות, אבל אני לא יודעת בדיוק...)

את מדברת שטויות.

תסלחי לי, באמת- את יודעת כמה שאני מת עלייך... אבל אני מבין בסדרות DVD יותר מכל אחד אחר בפורום הזה. להרבה סדרות שהם מוציאים אין ביקוש. הם לא מוציאים סדרות ע"פ בקשות של צופים ו/או ע"פ סקר שיווק. הם פשוט מוציאים. וחברים עולה יותר מניפ/טאק כי זה תמיד היה מחיר הסטנדרט לעונה. ניפ/טאק זולה כרגע כנראה כי זה מבצע של בלוקבאסטר. (כמו שהייתה ההנחה של 100 ש"ח ל-OC במשך חודש היכרות). המחיר הנורמלי של ניפ/טאק הוא כנראה 250 שקלים. עכשיו זה במבצע- אז לרוץ לקנות חבריתוס.

b u s t e d

New member
טוב.. אתה באמת מבין יותר ממני..

אבל למה שהם יוציאו DVD בלי ביקוש?! זה לא קצת טיפשי??

טיפשי זה וורנר.../images/Emo13.gif

פחחח, אם היו בקשות לסמולוויל- אלו היו 3, מקסימום 4 אנשים. הם סתם מוציאים סדרות שלהם בשביל הכיף.. הם לא עושים סקר שיווק או משהו כזה, אלא פשוט מוציאים ומקווים לטוב.

נכון מאוד- אבל לא בגללו הוציאו..../images/Emo4.gif

את העונות.
אוו- ועכשיו הם עומדים להוציא בישראל את "מכושפות"! אההההה

חחח, אבל בלי תרגום.../images/Emo13.gif

ולא בדיוק "בשנה שעברה", אלא בפברואר- מתי שהיא יצאה בארה"ב. מתכננים להוציא אותה עם תרגום עכשיו.

b u s t e d

New member
אליאס זאת סדרה..

שמתחילה עוד בערך שעתיים... נכון? מתי בסוף היא מתחילה היום?? כי ראיתי שיש צ'רלי וחצי.. גרר

מה מצחיק?

לא ידעתי שאפשר לרשום כל-כך הרבה סימני שאלה בלי שהלחצן שלו במקלדת ייתפוצץ.

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

יודע מה...גמני לא ידעתי

למעלה