ניצול השואה על ידי הימין הקיצוני

ניצול השואה על ידי הימין הקיצוני

זה החל זמן קצר לפני ההתנתקות על ידי לבישת תלאי צהוב ולבישת מדי אסירים בסגנון מה שהיה בזמן השואה. זה המשך בזמן ההתנתקות, כשמתנחלים לקחו בעלות על השואה והחלו בקריאות "נאצים" ו"יודנראטים" אל כוחות הביטחון. וכמובן מה שהיה בכרם עצמונה, כשהילדים נשלחו לחכות תמונה מהשואה. זה ממשך עכשיו, כשהשימוש הציני בשואה נמצא אפילו בפורום שלנו. שרשרו את דעותיכם על הנושא. וזה היה כדי לחסוך למפונה.

aba138

New member
מה לעשות שהכול דומה פרט לסיום...

אתם מנצלים את השואה בכדי לסתום פיות למתנגדי משטר מושחת ואפל המונהג בראשות מישהו שמזכיר רבות את השיטות של היטלר בתחילת דרכו. השטיפת מוח לציבור היתה קופי אחד לאחד של מנגנון ההסברה וההסטה הגבלסי שטיפת המוח לחיילים שהציגו בפינהם את האוייב החדש של מדינת ישראל - זהה לשיטת הנאצים. ברגישות ובנחישות - בעצם הוציאו אזרחי ישראל למעמד של מזיקים ואוייבים שיש לנהוג בהם בצער בעלי חיים אבל הם נטולי זכויות אנוש וזכויות אדם בסיסיות. גם הפקודה לגרש מבתיהם ולהעלות למשאיות ולהעביר למחנות ריכוז זהה לחלוטין. פרט לסוף שהם לא הגיעו לתא גזים. אז נכון שזהו הבדל משמעותי אבל כל יתר השלבים זהים לחלוטין! הפיכת מגזר אנשים לבהמות שמותר לעשות עימם מה שרוצים - זו השיטה הנאצית במלוא תיפארתה! רק לא השמידו בסוף .... לי באופן אישי אמרה לי ניצולת שואה מהונגריה, ברחוב, כי כול ישראל צריכים להיות כתומים (זה היה לפני) וזו בושה למדינת ישראל לעשות ככה ליהודים ובכלל. מה שלא מעיזים לעשות לערבים עשו בכיף ליהודים ועוד נהנים מצדיקים וצוחקים מזה - יותר נאצי מזה לא ראיתי. הנאציזים מתחיל מלהפוך אנשים לבהמות - זה עשיתם ב 100% רק לא שחטתם אותם בסוף זה כול ההבדל.

aba138

New member
מי שמתנהג כנאצי לגיטימי לקרוא לו כך

האם מישהו יכול להסביר מה שונה שיטת שרון מהשיטה הנאצית? שאתם כל כך מזועזעים מהשימוש בה (רק שמשתמשים בשיטה זו כנגד מגזר שנוא עליכם אתם ממש מתמוגגים מנחת) השיטה הנאצית מדרגת היצורים ההולכים על 2 לכמה רמות כשהנמוכה ביותר נקראת "תת אדם" - שהם בעצם נראים כמו אנשים אבל הם באמת בהמות שמקלקלות את הגזע האנושי. אתם הפכתם המתנחלים ל "תת אדם" ומכאן מותר לעשות להם הכול. לכן פעלתם בדיוק לפי השיטה הנאצית לא פחות ולא יותר. רק מה הפתרון שלכם לבעיה של המתנחלים היה להרוס את חייהם כלכלית נפשית קהילתית וכו' חשוב לדגיש כי הנאציזים היא אידאולוגיה ושיטת הסברה ולא מנגנון רצח (שהוא רק פועל יוצא של הנאציזים) - ולכן מותר ורצוי לגנות גופים שפועלים בשיטות הנאציות להשגת מטרתן וגם כל משתף פעולה עם מנגנונים אלו ראוי שיידע מה הוא עושה ולאיזה סוג אנשים הוא משתייך.

aba138

New member
נאצי: להגדיר קבוצת אנשים כ"תת אדם"

זו ההגדרה של הנאציזים ולא שום דבר אחר מי שעשה למתנחלים את זה הוא בדיוק נאצי! וככה פעלה כל שיטת השמאל (ההומאני) ושרון

Rotema3

New member
אה באמת, ואיך היחס של המתנחלים

למליון וחצי פלסטנאים? הומני? אנושי? עכשיו תגידי שהיחס מוצדק, כי הם לא יהודים? את מדברת?

AB17

New member
אותי מעניין דבר אחד

איך זה שאחרי מבצעים כמו "חומת מגן". היו קריאות "נאצים" ו"פושעי מלחמה" של השמאל הקיצוני על חיילי צה"ל. ולא ראיתי אז שרשורים כאלה. שלא תשכח מי היו הראשונים שהתחילו להשוות חיילים לנאצים. אני בטוח ששולמית אלוני ושאר אנשי מרצ ישמחו להזכיר לך.

../images/Emo60.gif אוף

אבל אתה לא מבין שלא משווים משהו לא בסדר אחד למשהו לא בסדר אחר. אנחנו לא צריכים לקחת את הדברים הפסולים מאנשים אחרים.

AB17

New member
אני לא משווה

ואני גם לא מצדיק. אני רק "מזכיר" ששימוש בשואה קיים גם בשמאל.

AB17

New member
......

לא בפורום הזה. אלא בכלל, בתקשורת, שמאלנים שאני מכיר וכו'

AB17

New member
......

א. חומת מגן היה לפני 20 שנה? או שלא הבנתי אותך. ב. בטח שאני מגנה, בשרשורים קודמים בפורום, על הנושא הזה (והיו הרבה). כל הזמן הייתי מגנה.

חחחחח כמובן שלא

זרקתי מספר דפוק אני יודע, פשוט רציתי להדגיש שאתה מביא לפה מקרה שקרה בעבר במקום לגנות את מה שעושים הקיצונים של הצד שלך כרגע.

AB17

New member
כי כמה כבר אפשר לגנות?

בעבר הייתי מגנה, היום אין לי כח לויכוחים האלה עוד פעם. סתם מתעצבן מזה. אין דבר כזה "צד שלך". הם לא קשורים אליי ואני לא קשור אליהם. אני לא שייך לאף צד. אני מייצג את עצמי ואת הדעות שלי לא שלהם.

או ניצול הימין על ידי השואה?

תבדוק עובדות. זה התחיל הרבה לפני ההתנתקות. כמעט 20 שנים לפני. בערך כשאני נולדתי. כשיפי הנפש מהשמאל השוו חרדים לנאצים. מה אומר ומה אגיד, היו לימין שהשתמש בשואה מורים מצויינים.

למעלה