ניצלוש! - להיכנס...

scooby4

New member
ניצלוש! - להיכנס...../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

להודעה יש כמה תכנים
- כדי לקרוא.
א) תוצאות "דרגו אותה" - אני אפרסם מחדש:
סרט האימה / מתח הכי טוב - תסריט: 1. הצילצול - עם 3 קולות.
2. סיינס והחוש השישי - עם 2 קולות כל אחד. 3. רינג - עם קול אחד. ג'יפרס קריפרס והאחרים לא זכו בשום קול.
סרט האימה / מתח החדש הטוב ביותר: 1. הצילצול - עם 6 קולות.
2. האחרים ודרקון אדום - עם קול אחד כל אחד. אינסומניה וסיינס לא זכו בשום קול.
סרט האימה / מתח הישן הטוב ביותר: 1. מגרש השדים וצעקה - עם 3 קולות כל אחד.
2. ליל המסכות - עם 2 קולות. יום השישי ה13 לא זכה בשום קול. תודה לכל המצביעים
--------------------------------------------------- ב) מפגש צ'אט
- רעיון
- בוא ניפגש היום, בצ'אט שלנו בשעה 16:00. מי מסכים
- תציעו רעיונות גם אתם, אם ההצעה שלי לא נוחה. --------------------------------------------------- ג) בגלל ששירשור הרוחות כבר בתחתית הפורום, והסיפור שלי עדיין מפורסם שם, כדי שאני אמשיך אותו פה מטעמי נוחות. אז אני אנצל את השישור הזה בשבילו. --------------------------------------------------- ד) סקר
- מה את/ה מעדיף/מעדיפה בסרטי אימה
1. יצור בלתי נודע. 2. רוצח אכזרי. 3. רוח אכזרית. 4. אחר (נמק, הסבר, ותדגים). -------------------------------------------------- ה) מקווה שנהנתם מהניצלוש - ופורים שמח לכולם

StooSh²°°³

New member
../images/Emo26.gif

הרעיון של הצ'ט-אחלה..בנתיים אין לי בעיה ... והסקר (שדרך אגב ממש אהבתי) לא הייתי בוחרת ביצור בילתי נודע..כי זה יותר מידי לא אמיתי..וכל הקטע בסרט אימה (לפחות בשבילי) זה שהוא כמו בחיים האמיתיים,וזה כאילו יכול לקרות לך. רוצח-ממש לא,טחון מידי! אני אומרת..רוח

y s h

New member
../images/Emo45.gif

4 מתאים לי ובקשר לסקר אני אומר רוצח אכזרי אבל אחד עם מניע אמיתי לא כמו "אמא שלך ואבא שלי ה*דיינו אז הייתי צריך להרוג אותה ועוד 20 אנשים כדי לספר לך על זה" נחשו מאיזה סרט זה

scooby4

New member
רוח אצלי בבית...

מישהו יכול להגיד לי אם זה רוח או לא

WallFlower

New member
לא, אני חושבת שזה סתם איש זקן...חחח

לא סתם אל תיקח את זה אישית, אני בטוחה שהוא איש נחמד (סבא?)... אבל למה אתה מתכוון - לדבר על המדרגות או בדבר על הדלת?

Idan91

New member
אולי ננסה.. ../images/Emo187.gif

לארגן אחד לא מהיום להיום?

WallFlower

New member
יש לי the ring! יש לי the ring!

חברה עשתה לי משלוח מנות וההפתעה הייתה הסרטטטטטטטטטטטטט צרוב על דיסקים !!!!!!!!!!!!! אני מתה לראות אותו אבל אין לי זמן! אני אראה אותו היום!!!!!!!!!

WallFlower

New member
ניסיתי לראות עם אח שלי אבל אין קול!

זה לא שווה בלי קול!!!!!!!

למעלה