ניצן גרץ - המלצה

petel

New member
ניצן גרץ - המלצה

ניצן גרץ הוא הצלם הכי מדהים שיש !!! לא, אל תבהלו, זה לא ניצן בתחפושת, זאת אני אתל, ואני לא מפרסמת אף אחד רק חייבת לחלוק אתכם את השמחה שאני חווה כרגע. קיבלתי את תמונות החתונה, אלבום מעוצב ועוד המון תמונות נוספות, ואני כל כך מרוצה מהתמונות - לא יכולתי לבקש מזכרת יפה יותר ! התמונות מקסימות כל כך יפות, העיצוב עדין ומיוחד ויש משהו, שפשוט קשה להסביר במילים - האלבום כל כך מקרין את אווירת הארוע, ניצן קלט את כל האווירה, גם את הרגעים הקטנים והיפים וכולם מתועדים... לכל המחפשים צלם, איכותי במיוחד, מקצוען ואמן - ניצן גרץ זה השם. אני יודעת שאני ממש נשמעת כמו פרסומת, וכל מי שהגיע לפורום בחודש האחרוןכשלא הייתי (ירח דבש..) בטח גם לא ממש מכיר אותי, אבל הותיקים כאן באמת יוכלו להעיד שאני אמיתית, וההמלצה שלי היא מכל הלב. אני בעד פרגון על עבודה טובה, וניצן עשה עבודה מצויינת. אם תרצו עוד פרטים, אתם מוזמנים לכתוב לי למייל. לכל המצטרפים החדשים שעוד לא הספקתי להכיר, ברכות ומזל טוב. אשמח לעזור בכל שאלה. אני צריכה לסרוק כמה תמונות ולצרף, אני אשתדל לעשות זאת בקרוב אתל

שמופית

New member
היי אתל,

אפשר לשאול כמה הוא לקח לכם ? (אני יודעת שלכל אחד זה אינדיבידואלי ודי תלוי מה אתם סוגרים עם בעל המקצוע, אבל בערך טווח מחירים...) תודה

שמופית

New member
אתל,

מצטערת, אבל אין לי מושג איך אני מאתרת איך כתובת האימייל שלך...

J-סיקה

New member
שמופית כשאת פותחת הודעה בלחיצה

על הכותרת יש לך בשורה התחתונה מייל לכותב ההודעה ....

J-סיקה

New member
וואלה ... (תפוז)

תלחצי על שם כותב ההודעה יפתח לך כרטיס אישי ושם בצד ימין מופיע בגאון המייל ...

petel

New member
שמופית

המייל שלי הוא [email protected] אני אוכל לחזור אלייך רק בערב, כי אני כבר יוצאת ללימודים (אוף, צריך לחזור ללמוד) ביי בנתיים אתל

*שיר

New member
הי אתל! ברוך שובך!

איזה יופי שהתמונות יצאו מעולה! נו, מה עם קצת פירורים בשבילנו!?

petel

New member
היי שיר

תודה ! אני אצרף כמה תמונות שיש לי כקבצים מהמצלמה הדיגיטלית האיכות לא כל כך טובה כי רציתי להוריד את הגודל ובמקביל הורדתי גם את הרזולוציה... אבל התמונות היפות יותר באלבום המעוצב, ואותן אני צריכה לסרוק אז הנה הפרורים

petel

New member
החופה

לא זוכרת אם כבר צרפתי לפני הנסיעה, אז הנה עוד פעם

petel

New member
אתי אלבכרי - אמנית בפעולה

כבר סיפרתי לכם שהיא הייתה מדהימה וקיבלתי המון מחמאות על האיפור ??? עד היום מזכירים לי כמה האיפור היה יפה

סיגל2

New member
אתל, הרבה אושר ומזל טוב, איזה

תמונות מקסימות. ואני יודעת שאני חוזרת על דברי האחרות, אתם נראים נהדר האושר על הפנים שלכם ממש קורן והשמלה שלך מה זה יפיפיה.

J-סיקה

New member
אוי את נראית טוב !!!

והחיוך ...(מזל שיש אוזנים ..) מזל טוב ואושר לרוב

petel

New member
תודה...

הנה עוד אחת אחרונה ואני רצה ללימודים (לאחר כבר ביום הראשון של הסמסטר...)

הילית*

New member
אתל, מדהים! מדהים !

אשמח לראות עוד תמונות (חלק מהתמונות שצירפת היום כבר ראינו אז את עוד חייבת לנו...) שתהיי תמיד ככה מאושרת וגם אפי כמובן... שלך, הילית

*שיר

New member
מקסים, מקסים!!! ועשית לי חשק

לעוד תמונות!! בבקשהההההההה!

למעלה