ניצן גרץ - המלצה

dorlim

New member
מקסים! מקסים! מקסים ../images/Emo42.gif ../images/Emo42.gif

התמונות משגעות! אתם נראים מדהימים ואת יפיפיה שחבל על הזמן! את האושר שיש בתמונות, אנחנו מאחלים לכם גם ביום יום מזל טוב

רחלי1

New member
אתל ../images/Emo47.gif

את ג´ינג´ית קסומה ויפהפייה כלבבי!!! נראתם פשוט נ-פ-ל-א!!!!!!!!!!!!

שמופית

New member
יו, איזו תמונה מקסימה ../images/Emo70.gif

איזה מתוקים ויפים אתם, והחופה... הרבה אושר ו

מולדת.

New member
אהלן!

בס"ד לא מכירה אותך, אבל ברוכה החוזרת... תודה על ההמלצה! ומחכים לתמונות... יום טוב מולדת

שירי71

New member
אתל את מדהימה ביופיך

התמונות שלך הן פשוט פיצוץ זה כאילו ציור ולא צילום. אפשר שאלה? איך היה ללכת עם שיער פזור? אני בשיא ההתלבטות...

הילית*

New member
תרשי לי גם לענות

גם אני הייתי עם שיער ארוך וזה היה לי מאוד נוח. היה לי מאוד חשוב להיראות אני ולכן לא רציתי לאסוף את השיער או להרים אותו. לדעתי, תנסי את שתי האפשרויות ואז תחליטי

שירי71

New member
תודה!

בדיוק לפני דקותיים עשיתי חיפוש לתמונות שלך כי נזכרץי שבעצם גם את היית עם פזור! והתמונות אכן יפות,שאלה היא עד כמה החזיקה לך התסרוקת לאורך הערב? אני שואלת כי מאד חוששת שהשיער יתחיל להתנפח או סתם יאבד צורה... אתמול התברר לי סופית שהחתן מעדיף אותי עם פזור ולי אישית אין העדפה זו או אחרת כמובן שםזור יפה יותר אבל השאלה - כאמור...

*שיר

New member
אני חושבת שזה באמת מאד אישי

החתן שלי אוהב אותי עם שיער אסוף, ולי הרבה יותר נוח ככה. אני הרגשתי מעולה עם השיער האסוף, למרות שאני חייבת להודות שבהתחלה לא זיהיתי את עצמי בכלל...

יעלי2

New member
לשיר, גם אני מתכוונת ללכת אסוף

רוב הזמן אני הולכת עם אסוף, ולמרות שאני רוצה שירו שינוי, הנוחות מעל לכל ואני ממש לא מתכוונת להתעסק עם השיער ולפחד לזוז כל הערב. אני בטוחה שאסוף גםיראה מקסים - והנוחות מעל לכל

petel

New member
תודה לכולכם ! ../images/Emo9.gif אני ממש מסמיקה

שירי, לגבי השיער, לדעתי אם בא לך פזור אז תלכי פזור, לי לא הפריע בכלל השיער הפזור, אני מניחה שכשהשיער אסוף אז קצת פחות חם כשרוקדים ומזיעים (במיוחד בספטמבר במקום פתוח ללא מיזוג...), אבל הייתי מרגישה הרבה פחות נוח עם שיער אסוף. לגבי האם השיער יחזיק מעמד - תהיי בטוחה שהוא יחזיק ! התסרוקת לא זזה לי ועבדתי הרבה זמן כדי לפרק אותה. בד"כ (אני לא זוכרת מי מסרק אותך) ספרים שעושים תסרוקות לכלות עושים אותן מספיק חזקות כדי שייראו כמו שצריך כל הערב בכל מקרה, אני חושבת שאת צריכה לעשות את התסרוקת שבה את מרגישה הכי יפה בעינייך, מה שאת חושבת שמתאים לך יותר. ככה תרגישי נוח וכיף ביום החתונה.

הילית*

New member
השיער החזיק מעמד כל הערב...

וגם ראיתי את זה בתמונות... מאחר וישבתי איזה שעה וחצי עם רולים בשיער ומתחת למכונה כדי שיהיו לי תלתלים אז כנראה שזה מה שעשה את העבודה. חוץ מזה שמו לי ספריי רק למעלה (איפה שהסיכות), כך שלא הרגשתי דביקה ולא הרגשתי צורך לרוץ אחרי החתונה לאמבטיה כדי לחפוף את הראש ואפילו ישנתי עם התסרוקת... ולגבי העדפות, אני מעדיפה את המראה הטבעי וגם נראה לי שגם החתן שלי העדיף אותי בפזור אז היתה התאמה למה ששנינו רצינו. בכל מראה תתייעצי עם הספר/ית מה מתאים לך גם לאור סגנון השמלה וגם לאור מה שאת רוצה וגם לפי מבנה פניך...

למעלה