ניצן שלי היום בת שנה

דבורה1

New member
רק עכשיו ראיתי שפספסתי

איזה מותק! ומוכרת לי השמיכה מ*מישהו*

../images/Emo49.gifניצן../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

ילדה קסומה ויפיפיה. כמה מהר עברה לה שנה ואת כבר פרח יפיפה שמשמח כל כך את אמא ואבא. כמה אושר הביאה איתה ילדה קטנה אחת. מאחלת לך את כל האיחולים המרגשים של אמא. המון בריאות ואושר לכל משפחת התבלינים.

osi28

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo140.gifמרגש...

פלפלת, ריגשת אותי... מצטרפת לברכה שלך ומאחלת גם לך מזל טוב אמא בת שנה!

פינקי33

New member
מזל טוב לניצן היפה שנולדה כנגד כל

הסיכויים
ושהביאה ברכה ואושר להוריה...

רוית ב

New member
../images/Emo49.gifלניצן המדהימההההה../images/Emo65.gif

בכל אופן את על הפריג'ידר שלנו בבטן של אמא בשבוע 13 משם אנחנו מלווים אותך.... אלפי איחולי בריאות ילדה יפיפה שתמשיכי להאיר את הסובב אותך תמיד! אנחנו!

eti22

New member
מרגש מרגש....

פלפלת יקרה, אני מעריצה אותך כל פעם מחדש, אני זוכרת כמה היה קשה, והילדה הזאת, הילדה הזאת הוכיחה לך שאת מסוגלת לכל דבר! מאחלת לכולכם אושר ושמחה, ולניצן היפיייפיה שתגדל ושתפרח! מזל טוב!
אתי

לבנה123

New member
מזל טוב ניצן!

הגרלת שני הורים משריעים כ"כ, ומאוהבים עד קלות - שברור שאושר וכיף יהיו מנת חלקך. אז רק בריאות - והרבה!

מזל טוב לניצן

הילדה הכי יפה בגן... ולאמא ואבא בני שנה מאחלת לכם המשך הנאה והצלחה באתגרים של ההורות

מזל טוב ניצן../images/Emo141.gif

שתמשיכי להיות פרח שמח. הבאת אור לעולם. (ולא רק לאבא ואמא)

s h r o n i t

New member
כל כך יפה כתבת.

מאחלת לכם שתמשיכו להנות מניצן המדהימה. הרבה אושר ואהבה

דבורה1

New member
ניצן הפרח הקטן../images/Emo39.gif

מזל טוב לקטנטונת שחוגגת היום יום הולדת ראשון אז יום הולדת שמח לילדה הכי יפה שאני מכירה (שלא קשורה אלי בגנים
) ואיפה התמונות? מה זה ברכה "לא שווה" בלי תמונות של המתוקה? יום הולדת שמח גם להורים שלך שהיום הם בני שנה כנגד כל הסיכויים.

h i l a l

New member
לניצן המתוקה ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

ליום הולדת שנה ומזל"ט גם להורים המקסימים שלך שתהיה לך שנה נפלאה ותמשיכי להיות כזאת מתוקה

הצטמררתי והתרגשתי מדברייך ../images/Emo99.gif

כאילו ואני כתבתי על התפילה לאלוהים שייתן לי את הזכות ללדת ילד בריא....אוף כמה שאני מבינה ומזדהה עם מה שעברת....שיהיה לכם הרבה נחת מהפרח היפה שלכם

חמניה1

New member
מזל טוב למלח ופלפלת

מזל טוב ליומולדת שנה של ניצן היפהפיה. פלפלת כתבת מקסים. מאוד מרגש ויפה. ניצני, זכית להורים מקסימים.

גוליגל

New member
מזל טוב לניצן

ומזל טוב להורים שלה מלח ופלפלת, הורים כבר שנה! כל כך הרבה אהבה נשפכת מכל מה שאתם כותבים כאן, שאין ברירה אלא להדבק בה ולהשתגע על היפהפיה שלכם. עוד המון שנים טובות.

anguly

New member
מזל טוב ניצן!

אמא כתבה לך כל כך מרגש כנגד כל הסיכויים.... והתמונות המקסימות מוכיחות כמה מדהימה את

טאניוש

New member
המון מזל טוב ../images/Emo65.gif

הילדה הזו שווה את ה-כ-ל. המון אושר ושמחה לילדה יפה וחכמה
.

למעלה