ניצנים חברים

חחחחחחחחח../images/Emo194.gif

לא יודעת לא היה לי כח לנסוע לשם חח וכן *אני* לא הייתי שם

nitzan lei

New member
להלהלה

פספסתי ת'הופעה של שייגעצ>< הגעתי בידיוק שהוא אמר תודה רבה אומשו' ;;;;;;;;;;;;;;;; אבל אמרו לי שהוא לא נתן הופעה טובה כ"כ.. איך היה? ומוניקה היו נחמדים.. בתאכלס ההופעות של מוניקה זה פיצוץ~! והם לא הפציצו ממש>< אבל בכללי היה ממש כייף שםD:

הייתה חרא הופעה אבל היה נחמד לפגוש אתכם ../images/Emo13.gif

סוף סוף זכיתי להכיר את פורום שייגעצ פנים את פנים(אני די קורא שקט כאן רוב הזמן) בשבוע האחרון ראיתי את שי(טוב אותו אני מכיר כבר שנתיים) את רז יצא לי להכיר רשמית. במשינה הכרתי את עידן. ואתמול במוניקה הכרתי את מיכל,מאיה וגלי. האמת שראיתי את את צליל וזוהר ואני מניח שעוד כמה אבל לא יצא לי להציג את עצמי :\ (חחח קצת הזוי שאני מזהה אתכם על פי התמונות במפגשי פורום שאני לא נמצא בהם בכלל) דווקא את טובי שאני מכיר הכי הרבה זמן(מניצנים 2005 למעשה) וראיתי הרבה הרבה פעמים לא יצא לי לראות
ולמי שעדיין לא יודע מי אני אז אני הבחור הגדול עם הבנדנה השרוואל והחולצת הוואי הכחולה :) (קוראים לי רן למי שלא קלט) וקצת על ההופעה. טוב אמרתי את זה גם לרז,שייגעצ די איכזבו אותי אתמול. נכון שזאת בעיה שלי שעוד לא שמעתי את הדיסק החדש. אבל אני חושב שגם אם הייתי מכיר אותו עדיין הייתי מתאכזב. נתנו לשייגעצ שעה בדוחק לתת בראש,ובמקום לתת בראש הם בחרו לקדם את המכירות של הדיסק החדש ולעשות שירים שקטים שאף אחד לא מכיר חוץ מהחוג המצומצם של המעריצים השרופים. ההופעה הייתה פי כמה יותר טובה אם במקום שירים כמו לא בא לה,להלחם במפלצות ובואי ונרקוד היו שירים כמו חייל של מאה שערים,עושה ביד,ערוץ הילדים,פרח נתתי לנורית,את יודעת וכו... אבל נו טוב,לא באמת ציפיתי להופעה מטורפת,מקומם של שייגעצ זה על הבמה המרכזית במקום אמני צעצוע שעוד לא קרעו מיתר אחד בחייהם כמו הראל סקעת,מירי מסיקה,אריק ברמן קרן פלס וכו... קצת הזוי ששייגעצ שלפני שנתיים שהיו הרבה פחות מוכרים חיממו את היהודים בבמה המרכזית בהופעה של שעה. והיום, שנתיים אחרי, ושייגעצ בינתיים הוציאו עוד דיסק ועוד 2-3 להיטים לרדיו ותקעו אותם בבמת השקיעה להופעה של פחות משעה. חבל אבל זה מה יש. בכל מקרה אהבתי כמה שירים מהחדש ממה ששמעתי בהופעה וממה שחבר שלי השמיע לי. עוד שבועיים יום הולדת נבקש את הדיסק החדש ולהופעה הבאה בצוללת בירושלים אבוא מוכן :)

AvtipuS

New member
היה גדול

היה ממש כיף עם כולם, ההופעות היו אחלה [באמת,היה טוב!] יובל אמר די לסמים ושכולנו נראים כמו סוכריות פז
[הדברים האלה שהסוכריות יוצאות מהראש] בקיצור היה ענק,באמת באמת ענק. תמונות עוד מעט.

AvtipuS

New member
שיקו

אחרי ההופעה דיברנו איתו [אחרי שהוא ושאר חברי הלהקה נאצלו לברוח מגדודי מעריצות שרדפו אחריהם לאורך החוף
] ושאלתי אותו מה עם "חמישה רבעים" והוא אמר שהוא צריך ללמוד לנגן אותו

למעלה