ניקול עופיי! ביי ביי!

ניקול עופיי! ביי ביי!../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif ../images/Emo87.gif

ולם יודעים טלי אמרה שאם לא מצביעים אמנדה אז עושים על אותו ילד חרם
אז עכשיו אנחנו נעשה חרם על כל מי שלא יצביע להעיף את ניקול
אנחנו מצביעים רק נגד ניקול!! אמנדה נשארת
ניקול צריכה לעוף!! יש לה תמונות טובות זה נכון.. אבל התמונות של אמנדה פשוט מדהימות! היא יכולה להיות דוגמנית אמיתית! יש לה תמונות הכי טובות שמה!! והיא גם נשמה טובה! אם היא טועה במשהו היא יודעת להצטער והכל!! ניקול נחמדה אך אין לה אופי בולט.. היא שקטה ודוגמניות צריכות לדעת לדבר ולהגיב ושיהיה להן אופי! שמתם לב שכמה פעמים השופטים שכחו אותה! ובצדק!! אז חברה משאירים את אמנדה
ומעיפים את ניקול
{-] מי שלא יצביע נגד אנחנו נעשה עליו חרם{-] ונשלח לו וירוסים למחשב!! נפרוץ לא לשם משתמש{-]
מי שלא מצביע אנחנו נשלח אליו למחשב וירוסים, ונפרוץ לו למשתמש!{-]

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

ניקול לשלטון!

חחחחח

הצחקת אותי חרם
מה זה פה
חזרנו לכיתה ד'
ואתה אתה יודע שאני יכולה להתלונן לתפוז שאיימת עליי ועל כולם פה
... תחשוב על זה... וגם זא לא כזאת זכותך להחליט בישביל אחרים, אתה יודע... ולאיים אם לא יעשו מה שאתה אומר...

Pink Angel1

New member
זה הכל באווירה של צחוק

לא צריך לקחת רציני, אחרי הכל זה רק פורום.

"לשלוח וירוסים" זה לא פורום../images/Emo70.gif

זה המחשב שלי
ושהמחשב שלי יהרס בגלל איזה מפגר אחד
לא תודה.

Pink Angel1

New member
נו באמת

איך נראה לך בדיוק שהוא ישלח לך וירוסים? הוא צחק, לא התכוון באמת,השתעשע קצת, מה עוד לכתוב כדי שתביני את זה?

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

זה באווירה של צחוק!! אין לך קצת הומור?! ואני האקר?! פ'חחחח.. בטח בטח..חחח.. ואם לא ראית אז גם רשמו הודעה כזאת על אמנדה... תלמד קצת לחיות ולצחוק בחיים!

אז יש לך הומור דפוק../images/Emo70.gif

של ילדים בכיתה ד'
ואני בת ולא בן. אלוהים ישמור כול התפוז ניהיה גן ילדים רק צוציקים מפגרים מסתובבים פה.

OhBaby

New member
גברת יקרה!!../images/Emo123.gif

"לא טוב, אל תבקרי!!! אני מבינה שאת קצת פרנואידית וחושבת שתום הידוע יותר בכינויו: sexy boy יכול לשלוח לך וירוס למחשב, אבל אין זו סיבה לקרוא לתפוז גן ילדים של צוציקים מפגרים. וכמו שאמרתי שורה הראשונה בנספח הנ"ל איננו מכריחים אותך להיכנס לפורומינו הקט אם הוא מלא בצוציקים קטנים ומפגרים". לקוח מתוך חוזה מפ"ר תתנ"ו שנת 1985. תודה ולהתראות(תרתי משמע)

OhBaby

New member
../images/Emo25.gif

אם אין אני אבוא, מי יבוא??
מואההההההההה!!!

למעלה