ניקול עופיי! ביי ביי!

צודקת ב-100% ../images/Emo46.gif

אני לא יעשה חרם אני לא יורדת לרמה שלהם ואני בכלל רוצה להצביע נגד אווה ואני מאוד אוהבת את אמנדה! מה פתאום לעשות חרם על מי שלא יצביע נגדה? מה אנחנו שפוטים שלה??? מה היא המלכה שלנו שנעשה מה שהיא מחליטה??? לא!!!!!! מי היא שתגיד לי למי להצביע ולמי לא????????????? אז את/ה צודקת ואני מצביעה נגד אווה ומיצידי שיעשו נגדי חרם! אוקי לא מענין אותי מה היא אומרת ומה לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התמונה מראה שלמות

C u T e1

New member
אני לא אוהבת את ניקול אבל...

אני לא הולכת להצביע נגדה וגם לא נגד אמנדה מושלמת שילי... ונכון, אני לא אוהבת את ניקול אבל על טעם ועל ריח אין מה להתכווח.. אהה ואפשר להגיד משו..? זה רק משחק ואז מה אם אמנדה תעוף, או אם ניקול תעוף.. כי זה רק משחק שלכם וזה לא אומר שזה ישפיע על הסדרה....=/

OhBaby

New member
../images/Emo122.gif

סימסית יקרה! אני רוצה להבהיר כמה נקודות!!
כשאת אומרת את המשפט" מה אנחנו שפוטים שלה" ,את מתכוונת לטלי (niranat)?כי אם כם הריני להודיע לך כי אמרותייך הבוטות אינן במקום וכי אינך הבנת את פשר הפורום, שכן אנחנו לא השב"כ, אלא ילדים פשוטים.טלי לא תעשך נגדך חרם, ולא, אנחנו לא שפוטים שלה. סימסית יקרה, למדי לקחת הכול בפרופורציה,אחרת תקבלי התקף לב בגיל מאוד צעיר.(
)
במקרה כזה כל ההאשמות לטלי בע"מ. המשך יום נעים, מיכל!! לקוח מחוזה מסמ"ר, שנת 1995
, איך אני בלנסח חוזה??

צאי מהסרטים שאת נמצאת בהם!!!!../images/Emo2.gif

שמעי ילדה... מה נכנסת לסרטים! סך הכל אמרו שעושים חרם על אמנדה... חחחחח סוווווו????????????? גם ככה היא סתם מכוערת! חחחחחח יאלללההה אווה מנצחת וזהו! חה חה חה חה!!!!!!
אווה שולטת!!!! וגם יה יה! בהתחלה חשבתי שהיא בכלל תנצח! היא כזאת מדהימה!!!!!!!!

למעלה