ניקיטה

Josephin

New member
ניקיטה

אני לא ממש יודעת אם מקובל לדבר פה גם על תוכניות טלוויזיה כי אני חדשה כאן. אני פשוט ממש אוהבת את הסדרה "ניקיטה", שמשודרת עכשיו בערוץ AXN. זו פשוט סדרה גאונית, עם שחקנים מצויינים (במיוחד רוי דופואי) ועלילה מרתקת. כל פרק מהמם מחדש ונוגע בנקודות רגישות או כואבות. מאוד מומלץ לכל אחד! תנסו- זה שווה!

דרגורן

New member
על סידרות אנחנו מדברים די הרבה.....

לגבי ניקיטה.... קשה לי לקרוא לה גאונית.... היא די עלובה בהשוואה לספרים שהם הרבה יותר פתלתלים... אני לא אוהב את הטכנו-בבל של הסידרה, הוא עלוב למדי....

dragonheart

New member
אולי היא לא גאונית אבל

היא סדרה ממש טובה לדעתי שהגברת הקוראת לעצמה ג´וזפין בפורום זה גילתה את זה רק עכשיו...

Boojie

New member
ואני מאד מאד אשמח להסבר משכנע

איך הסדרה הזו קשורה לפורום הזה.

preacher

New member
יש להם מסכי הולוגרמה

וכל מיני שטיפות מוח בלתי אפשריות לחלוטין. אבל זה לא מד"ב - זו סתם הוליווד במלוא דביליותה.

tika

New member
תשתקו! קנאים!

אנשים באים, חדשים, לא מורגלים בפורומים ואתם עושים להם לינץ´ כי יש להם משהו לומר! עצוב לי לומר את זה- אבל זה תרבות דיבור?

dragonheart

New member
גם אני טעיתי רבות בהתחלה

וגם לי עשו מעין לינץ´ קטן.. אבל גם אני הבנתי שזה לא נגדי אלא רק הסברת חוקי המערכת אם פגעתי בה אני מצטערת, זה לא מכוון לפגוע אבל כל אחד צריך להתרגל לחוקי הפורום

tika

New member
פורום

הוא רק צורת ביטוי! חופש הביטוי הוא אחד העקרונות החשובים ביותר בדמוקרטיה! כואב לי שאנחנו מדרדרים- החברה הישראלית לניצול בוטה של החופש הזה אבל בכל זאת צריך להמשיך להאמין בכוונות טובות. היו אמיצים להביע את דעתם בכל דרך שבה תבחרו- כל עוד אתם לא פוגעים באף אחד! היא לא נסתה לפגוע, לא הייתה קרובה לכך- אבל אתם, בין אם ניסיתם או לא- פגעתם!

tika

New member
הפואנטה

של ההודעה היא שאין כללים של איך לדבר בפורום כל עוד אמרת משהו שחשוב לך להגיד (ולא רשימת מכולת מאתמול) ולא פגעת באף אחד ולפי הכללים האלו היא לא עשתה שום דבר רע ואתם סתם מבריחים אותה. (דרך אגב- אני, למרות שאני לא מכורה, אוהבת את הסדרה בגלל שהיא מאפשרת לי להרגע על הספה כשהם מתרוצצים על המסך עם מוזיקה מטמטמת ברקע ועושים דברים שאני אולי רק הייתי חולמת לעשות.)

preacher

New member
חופש דיבור הוא דו צדדי.

אם מותר להגיד הכל, זה אומר שלכל אחד גם מותר להגיד מה שבא לו בתגובה. זה כולל נסיונות השתקה, דעה הפוכה, ביקורת על תוכן ההודעה ואופן הכתיבה שלה. מה גורם להודעה "ניקיטה מצוינת" להיות בסדר, ול"ניקיטה סדרה עלובה" להיות לא בסדר? צריך להחזיק את היד לאנשים חדשים בפורום? הם לא ילדים ולא יעלבו אם למישהו יש דעה שונה מהם.

Boojie

New member
צר לי לאכזב אותך.

בפורום הזה, כמו בכל פורום ראוי לשמו אחר, יש כללים, ואני אחת משתי הדיקטטוריות המרושעות והפשיסטיות שאוכפות אותם. אחד מהכללים הללו הוא שלא דנים בפורום זה בנושאים שאינם קשורים במדע בדיוני ופנטזיה, כשהגמישות היחידה שמישהו יכול לזכות לה היא אם: א. הוא אינו מפרסם את הודעתו כהודעה ראשית, אלא כחלק מדיון אחר, ולכן לא גורם בהודעתו הלא-רלוונטית לסילוק הודעה רלוונטית מהדף הראשי. - או - ב. הוא ותיק בפורום, ולכן זוכה למידת מה של גמישות בכללים, ולא מנצל את הזכות הזו יותר מדי. לא מוצא חן בעינייך? את יכולה להתלונן בפני הנהלת הפורומים, או ללכת לפורום אחר שבו לאף אחד לא אכפת שתדברי על מה שבא לך. כל עוד את פה, אלה הכללים. נקודה.

dragonheart

New member
אין טעם לדוש בזה יותר מדי

כמו שכתבתי קודם, נכון שהמטרה שניתן יהיה להתבטא אבל בכל זאת צריכה להיות מסגרת מסויימת. ואני מעודדת התבטאות אבל עם שמירה על סדר ונכון שאם היא לא ידעה אז אין מה לעשות,לא כולם יודעים שהיא חדשה בפורומים ולכן הבעת הביקורת

Boojie

New member
שוב חופש הביטוי, אה?

נראה שבימינו אנשים משתמשים בחופש הביטוי שוב ושוב כדי להצדיק את זכותם לומר כל שטות שירצו בכל מקום שירצו. יקירתי, חופש הביטוי מתיר לך למרוח את פנייך באדום, להיכנס לחדר מלא אנשים שעוסקים בדיון פוליטי, ולצרוח "הידד לאנשי המאדים!" במלוא גרון. זה עוד לא אומר שאותם אנשים לא יצחקו עלייך במקרה הטוב, או יעיפו אותך קיבינימט מהחדר במקרה הרע. כנ"ל לגבי מי שנכנס לפורום שמיועד לדיון במדע בדיוני, ומעלה נושאים שאינם רלוונטיים. חופש הביטוי אינו מיועד כדי להבטיח את חירותו של כל אדם לבוא לפורום הזה ולדבר פה על כל נושא שאינו רלוונטי. לא על בעיית השטחים, לא על בישול נקניקיות, לא על גידול צמחי בצל ופקעת, ולא על ניקיטה. הנושאים הללו לא רלוונטיים לפורום הזה, ויש פורומים אחרים לדבר עליהם בהם. ואם מישהו בוחר לדבר על אחד מהנושאים הללו, הוא מתבקש להצדיק את הסיבה שהוא בחר לדבר על הנושא הזה בפורום הזה. עכשיו, אני מציעה לך שתרגעי, ובתור התחלה, אני הייתי מציעה לך להוריד את מינון סימני הקריאה בהודעות שלך לפחות בחמישים אחוז. את נשמעת מאד מתלהמת ככה.

blackwolf

New member
רציתי רק להוסיף

את דעתי האישית ( אם אפשר . אם כן רוצים לדון בניקיטה בפורום הזה אז באמת אפשר להעלות כמה מהדברים הפחות מובנים שם שמוסברים כטכנולוגיה ולראות לאן זה מוביל ( בוג´י האם זה נחשב לדיון שכן מתקבל?). אפשר לתת לדוגמא את ה"דבר" הזה שמייקל משתמש בו למסך את החדר שלו כל פעם שהוא רוצה פרטיות ( הוא לוחץ על מין פאנל כזה ואז הם יכולים לדבר בפרטיות ). האם דבר כזה קיים? מה זה עושה בדיוק? או למשל ההולוגרמות שמוצגות שם האם קיים כזה דבר?

Boojie

New member
בטח, למה לא.

תשכנע אותי שניקיטה זה מד"ב או פנטזיה, ויש על מה לדבר...
ואני חושבת שדיון בנוסח "האם X הוא מד"ב/פנטזיה" הוא בהחלט דיון רלוונטי. רק אני מקווה שזה לא יגלוש לפתילפלצת כמו זה שהיה לנו פה לא מזמן בסוגיית "ההבדלים בין מד"ב ופנטזיה", שגלש לקללות, האבקויות בוץ והשלכת עטלפים נמרצת...
(טוב, אולי אני בעצם כן מקווה.
)

למעלה