ניקי וג´ורג´ינה

ניקי בי

New member
ניקי וג´ורג´ינה ../images/Emo23.gif

אז שני דברים: אז נכון שהיא נראית כמו בובת חרסינה? ונכון שניקי נראה ממש קטן לידה?

keren4u

New member
נכון

מי זאת? היא חברה שלו? אם כן, היא סתם מישהי או מפורסמת ואם היא מפורסמת מאיפה?

i love bry!!!

New member
hello! ../images/Emo60.gif <--- איזה חמוד???

היא הארוסה שלו!!! וגם... הבת של ראש הממשלה... ועוד משהו.. ניקי - sorry אבל בתמונה הזאת היא איכשהוא נראית טוב..

ניקי בי

New member
ג´ורג´ינה היא:

הארוסה של ניקי כמובן, ובתו של ראש ממשלת אירלנד. ולא לדאוג, לעומת כל הדברים שהולכים עם בריאן וקארי, הם לא מתכננים להגיע לכותרות...:)

i love bryan

New member
../images/Emo6.gif

אולי בריאן וקרי מתחתנים אבל לפחות הוא מתחתן עם משהי יפה חמודה ומשהי מתאימה לו ואני בטוחה שמולי תיהיה יפה מאוד כשתיגדל! אבל ג´ורג´ינה?!?!?!?! היא פשוט מגעילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שלא יתחתן איתה!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

^PaRkErIt^

New member
שמעתי שיש לניקי חברה-ארוסה שהיא איזה בת של ראש ממשלמה אבל לא יצא לי לראות אותה ותסלחו לי אבל היא ממש מכוערת והיא גם לא נראית נחמדה במיוחד....חבל עליו!

Uptown_Girl

New member
אז"ש

לא פגשתי אותה, אבל כל מי שכן אומר שהיא ממש ממש נחמדה@ ודרך אגב, הם יוצאים בערך 7 שנים!

i love bryan

New member
מה פתאום?????????

ג´ורג´ינה הזו לא מפורסמת ולא נעליים!!!!!!!!!!! סתם זונה מכוערת!!!!!!!!!!

i love bryan

New member
מה פתאום?????????

ג´ורג´ינה הזו לא מפורסמת ולא נעליים!!!!!!!!!!! סתם זונה מכוערת!!!!!!!!!! (חוץ מזה שהיא הבת של ראש-ממשלת משהו...) (נדמה לי אירלנד לא?!?)

i love bryan

New member
בובת חרסינה? ../images/Emo5.gif

בובת חרסינה?!?!? היא נראת נורא!!!!!!!!!! ו:"בובת חרסינה" זה דרך קלה מדי לתאר אותה!!!!!!!!!!!! היא נראת כמו מפלצת!!!!!!!!!! יותר מדי איפור אם את שואלת אותי!!!!!!!!! היא זונה מגעילה ואני שונאת אותה!!!!!!!!!!! ניקי כוסון וחתיך מדי בשביל ליהיות איתה!!!!!!!!! איך הוא מסוגל לנשק את הקרפדה המגעילה הזו?????????? טוב נו אולי הוא מקווה שביום אחד אם הוא ינשק אותה היא תהפוך לנסיכה!!!!!!!!!!!!!!!! בלתי אפשרי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות בריאן מתחתן עם משהי יפה וחמודה מאוד מאוד !!!! אבל ניקי?????????????????? טוב נו אולי אין לו טעם טוב בבנות! למעשה יש לו טעם נורא,נורא ואיום!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור ביום ששני אלה יתחתנו זה יהיה יום אבל לי למעריצותיו של ניקי ובכלל למעריצות של ווסטלייף בכלל!!! גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא דוחה אותי,פשוט מאוד דוחה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!

i love bry!!!

New member
אולי תירגעי קצת??

בסך הכל ארוסה שלו! אפשר לחשוב... אז היא לא נראית כל כך טוב.. so what?? למה קארי נראית יותר טוב? ממש לא!

..........

את על ממריצים? היפראקטיביות? סטרואידים? תרגעי קצת ילדה חוצמיזה שלדעתי היא נראית בסדר

i love bryan

New member
לילות לבנים 17 תקראי.........

ולדעתי היא נראת נורא טוב נו אולי לא כול כך נורא אבל בואו נודה היא לא בדיוק מלכת היופי!!!!!!!!!!!! יש תמונות שפה ושם היא נראת לא רע אבל זהו! לדעתי אם כבר אז לניקי מגיעה אחת יפה וחמודה יותר!
-גל-

i love bryan

New member
לילות לבנים 17 תקראי......

יש משהו במה שאמרת אם הם ביחד הרבה שנים כנראה שהיא חמודה ושיש לה אישיות באמת טובה!!!!!!!!! אבל אני לא ממש אוהבת אותה! אבל מצד שני אני בכלל לא מכירה אותה!!!!! כנראה שבמקרה הזה היופי הוא לא מה שחשוב!!!!! -גל-

i love bryan

New member
to xflil.......

לא אני ולא אף אחד אחר הולך לקבוע לניקי עם מי להתחתן הוא בסך הכול אוהב אותה וזה כול מה שחשוב!!!! אז אני לא קובעת לאף אחד שום דבר!!!! כי אני אוהבת את ניקי ואם הוא מאושר אני מאושרת!!!!! כמו אצל כול אחד מווסטלייף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם בריאן מאושר עם קארי ומולי אז אני שמחה בשבילו!!! ואם ניקי מאושר עם ג´ורג´ינה אני שמחה גם בשבילו!!!!! וזה הכול.......... -גל-

xflil

New member
יותר מידי איפור?

תראי מי שמדברת הכוסונים שלך שמים יותר איפור ממנה

למעלה