ניקי וג´ורג´ינה

i love bryan

New member
ל- xflil

אני לא הולכת לרשום הרבה על מה שכתבת לי דעתי על ג´ורג´ינה פשוט אני רק רוצה לומר לך שזאת דעתי!!!!!!!!!!!!! ושאין לך שום זכות לחלוק עלי בצורה כזו!!!!!!!!!!!!!! אה ודרך אגב אם ארצה לשמוע את דעתך אני אפנה אליך ואשאל אותך אבל אני לא זוכרת שפניתי נכון??????? ואם את רוצה להגיד מה דעתך תגידי את זה לפחות בצורה נורמלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אין לך משהו נחמד לומר עדיף שלא תגידי כלום!!!!!!!!!!!!! אני הייתי מציעה לך לשנן את זה טוב טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב אל תעני לי בכלל כי אני כבר מנחשת מה תיהיה התשובה שלך!!! אז תחסכי ממני את ה"תענוג"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -גל-

i love bryan

New member
ל- xflil הודעה מספר 2

בקשר לסוף של ההודעה השניה זה בסדר את יכולה לשלוח לי מכתב חזרה רק אל תצפי ממני לקרוא את ההודעה הזו בכלל ובטח שלא לרדת לרמה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי בחייך תעשי לי טובה יש לי דברים יותר טובים לעשות!!!! אז את ההודעה הבאה שלך........... אל תצפי לתגובה ממני עליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה ילדות כמוך את בטח תקללי אותי בהודעה ונדמה לי כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שאני אוותר על התענוג צ´או!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי ביי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אסטה לה ויסטה בייבי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סלאמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שרופה עליך גל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sweet_angel

New member
לגל........

הוא בסך הכל אמר משהו תירגעייייייי וזה לא שהוא קילל או משהו אמר שיש להם יותר איפור שמת לב לאיך שאת מגיבה????????

i love bryan

New member
to sweet_angel...

אולי אני קצט הגזמתי אבל בהחלט התכוונתי לכול מילה!!!!!!!!!!!!!!!! מה קרה אסור לומר כאן דיעה בלי שיחלקו עליי כאילו אמרתי משהו מוזר לגמרי??????????????? אני אמרתי את הדיעה שלי וזאת הדיעה שלי אז לא את ולא אף אחד אחר אתם לא חייבים להסכים איתה בכלל זה לא מה שביקשתי אני רק מבקשת שיפסיקו ליכתוב לי הודעות כאלה כאילו אסור לי להביע את הדיעה שלי ושהדיעה שלי לא נכונה בכלל........... שיפסיקו לעשות דברים כאלה ולצפות ממני לקבל את זה בשמחה! לא אכפת לי שיגידו לי שמישהו לא בדיוק חושב כמוני אבל שיגידו את זה כמו בני אדם למען השם!!!!!!!!!!!!!!!! אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו זאת הדיעה האמיתית שלי אם פגעתי- עמכם הסליחה!!!!!!!!! -גל- נ.ב אל תחשבו שמעכשיו אסור לדבר איתי ולשלוח לי הודעות בגלל מה שקרה פשוט מעצבן אותי שכבר אי אפשר להביע דיעה... אני מניחה שלא התכוונתם לעצבן אותי,נכון? אז רק שתדעו שזה לא האופי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכלל בכלל לא האופי שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושאם לא מעצבנים אותי אני בן-אדם ממש נחמד!!!!!!!! זה הכול................... -גל-

xflil

New member
ממש ישר לאברבנל

(מוסד לחולי נפש אם לא ידעת כאילו כזה ואוו) מה אמרתי כולה? "תראי מי שמדברת הכוסונים שלך שמים יותר איפור ממנה" פסלתי את מה שאמרת? אמרתי את זה לא כמו בנאדם? מה? מה גס בהודעה שלי, בוטה, מעליב, פוגע מה? חוץ מזה כמו שלך מותר להביע דעה גם לי מותר להביע דעה אני לא צריך לבקש ממך אישור להוסיף להודעות שלך תגובות זה פורום לא צ´אט חמודה שלי ואיזה עצבים אלוהים, קחי רגיעון או משהו

sweet_angel

New member
גל........את צריכה להבין

שכל תגובה שיש לך לגבי בן אדם היא משקפת אותך לגמרי את חייבת לראות את זה ככה שלמרות שיש לך מה להגיד תמיד יהיה לאנשים מה לכתוב לך ביחוד אנשים שחולקים על הדעה שלך מתן בסך הכל כתב שלבנים יש אפילו יותר איפור ממה שלמסכנה הזאת שאת כבר שבוע יורדת עליה....... בובת חרסינה?!?!? היא נראת נורא!!!!!!!!!! ו:"בובת חרסינה" זה דרך קלה מדי לתאר אותה!!!!!!!!!!!! היא נראת כמו מפלצת!!!!!!!!!! יותר מדי איפור אם את שואלת אותי!!!!!!!!! היא זונה מגעילה ואני שונאת אותה!!!!!!!!!!! ניקי כוסון וחתיך מדי בשביל ליהיות איתה!!!!!!!!! איך הוא מסוגל לנשק את הקרפדה המגעילה הזו?????????? טוב נו אולי הוא מקווה שביום אחד אם הוא ינשק אותה היא תהפוך לנסיכה!!!!!!!!!!!!!!!! בלתי אפשרי!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות בריאן מתחתן עם משהי יפה וחמודה מאוד מאוד !!!! אבל ניקי?????????????????? טוב נו אולי אין לו טעם טוב בבנות! למעשה יש לו טעם נורא,נורא ואיום!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור ביום ששני אלה יתחתנו זה יהיה יום אבל לי למעריצותיו של ניקי ובכלל למעריצות של ווסטלייף בכלל!!! גועל נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא דוחה אותי,פשוט מאוד דוחה אותי!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידי את רצינית או שלקחת כדור? אין מה עוד לדבר על זה כי אף אחד לא יצליח לשנות את הדעה שלך אבל אל תשכחי שאם תמשיכי לדבר כאילו את מטורפת אנשים לא ידברו איתך

alonbart

New member
גל אני מסכים איתך 100 אחוז הבעיה הי

בעיה גדולה מאוד אם שמת לב כל פעם שאקס פייל וסוויט דרימס האלה מה שזה לא יהיה השאירו תגובה היא הייתה מלאה השמצות והעלבות אני ממש לא מתייחס אליהם ברצינות הם רק מחפשים לעקוץ ולהראות שהם יותר טובים מה שהפכי לגמרי צריך ללמד תינוקות כאלה לדבר יפה אז שמעתם אקס פייל והשניה? שששששששששששששש!!! לא לפתוח את הפה ואולי גם לעבור לפורום אחר

KM-AIR

New member
אלוןבארט..

שימו לב, בתחתית העמוד ישנו מעין "מצעד" של 100 האנשים שהכניסו הכי הרבה הודעות בפורום הזה, והחבר´ה שמתעבים את ווסטלייף מככבים שם- הישג דיי מפוקפק מהצד שלהם, אני בטוח שהחברים ה"איכותיים" שלהם לא היו מאמינים שהם כל היום יושבים בפורום "ווסטלייף" ומגיבים להודעות. לדעתי ה"ווסטלייפוביה" שלהם מעידה על כך ש"ווסטלייף" ממש מעניינים אותם, או אתם- חברי הפורום היקרים- כך שאתם צריכים לקחת את זה בתור מחמאה. הרי יום אחד הם פשוט יבינו שזה דיי טיפשי לבלות ב"פורום ווסטלייף" ואולי יפנו ל"תפוז" כי להקים פורום "מסיקה איכותית" או "היהודים", או אפילו "אנטי-ווסטלייף"... ועד שזה יקרה, תזכרו שזו זכות לאהוב את המוסיקה שאתם באמת אוהבים... למרות מה שאנשים אחרים אומרים

ניקי בי

New member
היא גם יכולה להראות כמו מלכת היופי.

וזה לא ישנה, כי כל עוד שטוב להם ביחד, זה לא משנה איך היא או הוא נראים, ולא את, אני או אף אחד אחר יכול לשפוט את היחסים שלהם ע"פ המראה. אני מאמינה שאם הם ביחד 7 שנים, זה רק בגלל שטוב להם ביחד. וככל שידוע לי, הם לא מתחתנים בזמן הקרוב. ואותו הדבר עם בריאן וקארי.

למעלה