ניקול (גין גריי)
New member
ניקי ראתה Blow ../images/Emo58.gif
(למה אין פה אייקון של חשיש?) מישהי חוצממני ראתה? סרט מצויין, עצוב מאוד. בכיתי כמה פעמים בסרט, נורא הזדהיתי עם ג'ורג' בקשר לכך שבמוקדם או במאוחר כל אחד שהוא הכיר ואהב דפק אותו (חוץ מאבא שלו והבת שלו). פנלופה קרוז מכוערת, מסריחה ושחקנית מעצבנת ואני לא מבינה מה אנשים מתלהבים ממנה. הדמות שלה מסריחה לא פחות ממנה ורציתי לדפוק לה את הראש בקיר אחריי מה שהיא עשתה לג'ורג'י (שהוא אגב דמות מצויינת
) גם אימא שלו חתיכת כלבה (מזכירה לי את אימא שלי). כל הנשים בסרט הזה כלבות מסריחות חוץ מברברה שהייתה דווקא הרבה יותר נחמדה מהקולמביאנית הפ'רחה, חבל שהיא מתה, ממה היא מתה אגב? לא קלטתי איזו מחלה הייתה לה. ג'וני נראה מצחיק עם קרס מזויפת, שער חזה מזויף ואף שבור מזויף (אבל עדיין מושך מאוד - איך הוא עושה את זה דאמיט?!) והוא אשכרה נראה כמו בובת קן בגודל טבעי בהתחלה :| קריפי!
(למה אין פה אייקון של חשיש?) מישהי חוצממני ראתה? סרט מצויין, עצוב מאוד. בכיתי כמה פעמים בסרט, נורא הזדהיתי עם ג'ורג' בקשר לכך שבמוקדם או במאוחר כל אחד שהוא הכיר ואהב דפק אותו (חוץ מאבא שלו והבת שלו). פנלופה קרוז מכוערת, מסריחה ושחקנית מעצבנת ואני לא מבינה מה אנשים מתלהבים ממנה. הדמות שלה מסריחה לא פחות ממנה ורציתי לדפוק לה את הראש בקיר אחריי מה שהיא עשתה לג'ורג'י (שהוא אגב דמות מצויינת