ניקי ראתה Blow

Vivi Sparrow

New member
כן את! ../images/Emo24.gif

את מה זה גדולהההה חחחח.....
אני בקושי בת 13...
(זכרי: אין גיל לאהבה
)

Runaway Train

New member
לא נורא,לאט לאט את מדביקה את ג'וני:

חח את לא מזדקנת מה את דואגת...18 זה ..זה....וואלה אינלי מה לאמור

זה בלע :|

כאילו 17 היה ממש חרא בטח 18 הולך להיות עוד יותר חרא אני שונאת ימי הולדת שלי! שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת מעדיפה לא לגדול בשנה

מיצי007

New member
אהההההם

תסתכלי על שם הפורום אותו אני מנהלת ויש עוד הרבה המוווון

Runaway Train

New member
אני מעדיפה לא לחשוב על זה חח..:)

אני מתעלמת מהעובדה שאני לא היחידה ששקועה בפנטזיות עמוקות על ג'וני

Runaway Train

New member
סופסוף מדברים על זה פה:!*ספויילר*

סרט ענקקקק...אחד האהובים עליי..ופסקול מעולה!! (צריך להיות הוא עלה לי 90 שקל) כן נורא עצוב ומסובך...שמעתם שהוא אמר לבת שלו (באחד הארצות שהוא הזכיר) את ישראל... החברים הבני זונות שלו שהסגירו אותו..זה היה נורא.!!אחח איזה סוף!! העניין הוא שכשקראתי את התסריט אחרי שראיתי את הסרט,הסצינה האחרונה שהייתה שם זה שכריסטינה(הבת שלו אם אני זוכרת טוב את שמה) מראים אותה בחוץ,בחניה מסתכלת עליו,מכבה את הסיגריה..ונכנסת לאוטו ונוסעת. ואז רק כתוב שעד היום היא לא באה לבקרו.

כןגמני קראתי את התסריט אחרי../images/Emo58.gif

היה שם גם איזו סצינה עם אבא שלו בסוף שלא נראה לי שהראו בסרט, שהוא מדבר עם ההזיה שלו ואבא שלו אומר לו שהוא מת שבועיים אחריי שהוא שמע את הקלטת. שאגב זה גם היה קטע עצוב שהוא הקליט לו את הקלטת
ואבא שלו היה בחור נורא טוב והיחידי שלא איכזב אותו. אכן פסקול מעולה, הוא בגיפטליסט שלי עכשיו
לא רק החברים המניאקים שלו, גם אישתו הז*** הבת ז*** המשתרללת מאחור אז הסגירה אותו. היא גם הסניפה שהיא הייתה בהיריון עם קריסטינה, כמה מפגרת אישה אחת יכולה להיות? וגם האימא שלו המפגרת הזאת. שאח"כ אמרה: "i have no son" וכן הוא הזכיר את ישראל :) למה לא אמרה ישראל הילדה? אז היה לנו פה ג'יימס.
בקיצוריישן סרט ממש טוב ועצוב, אהבתי את הסוף. אני אראה אותו שוב.

Runaway Train

New member
ג'יימס?ג'ורג'..או שאת מתכוונת ל___

כן אני יודעת שאישתו ההז*** הבת ז*** המשתרללת מאחור אז הסגירה אותו פשוט אני הוספתי מה שלא אמרתן והיה את הקטע שהוא שמע את הקלטת,זה הכל...לא זכור לי שאמרו את אבא שלו מת,אז כנראה שכן . אבל אני לא מבינה,הרי זה סיפור אמיתי,אז אם כל הקטעים שחתכו מהסרט אמיתיים אז למה להחסיר מהצופים פרטים ולא להכניס לסרט?? אני דורשת לדעת את סיפורו המלא של ג'ורג' יאנג!

התכוונתי ג'ורג' :|

בלע המוח שלי לא עובד כל כך טוב אחריי שעתיים אזרחות. אממ ואני מניחה שזה כדי שהסרט לא י היה יותר מדיי ארוך. וצודקת זה נורא חבל שחתכו והחסירו מהצופים את המידע ההנ"ל אולי שמו את זה בתוספות בDVD

wicked witch

New member
כנראה הם הכניסו את הקטעים

שהם חשבו שהכי רלוונטיים לסיפור... מסכימה שחבל שהם עשו את זה. הייתי מעדיפה שהסרט יהיה ארוך והיינו מקבלים את כל הסיפור בשלמותו. אבל הסרט עדיין מצוין ומאד עצוב ומרגש

Runaway Train

New member
מישהו ראה אתמול את מאחורי הקלעים

של "היו זמנים במקסיקו" ??? נחמד הא..:( והיה גם היום אבל רובכם הייתן בביצפר

למעלה