ניראל

Oוכ7יה

New member
ניראל

אני לא חושבת שדווקא בגלל שהיא ערבייה לא צריך לבחור בה אלא מהעובדה שהיא כלכך לא מתאימה להיות "הדוגמנית הבאה של ישראל" ואולי היא נראת טוב אבל לדעתי יש יותר יפות ממנה בתוכנית שהעיפו אותן ולדעתי צריך להעיף אותה רק בגלל ההתנהגות הכלכך בוטה שלה והילדותית והפרנוידית שלה "מתכננים עליי 24 שעות" שתצא כבר מהסרט שהיא חייה בו. מי מתכנן עלייך? ואני חושבת שהיא זאת שגרמה לכך שמימי ואליסיה(הלא יפה לטעמי, לא יודעת איך הגיע לשלב הזה) יבחרו בה למודחת כי היא פשוט התגרה בהן לאורך כל הפרק "אמרו לי שאני ככה.. וככה... וטובה... ומצויינת.. ויפה.. בהתלהבות כזאת.. כאילו ראבק מה נסגר איתך כנסי לחור שממנו באת ראו שהיא עשתה את זה בכוונה. ואני חושבת שזה היה מעצבן כל אחת. כאילו.. - תהיי יפה ותשתקי. בלי הרבה פוזות. האף שלה בשמיים, כלכך אגרסיבית, ממש מייצגת את ההתנהגות החברתית של הערבים. כלכך רעה לב מאבן-"תבכי, תבכי מצידי עד הבוקר" משהו כזה.. מאיפה הרוע הזה יוצא? דם קר יש לה!!!! נכון שבעולם הזה צריך להיות חזקים ורעים לפעמים בשביל לשרוד אבל מינימום יחס אנוש, להיות אנושית, בת אדם. לא אוהבת אותה ולדעתי לא מגיע לה לזכות למרות שהיא די יפה (במצבים מסויימים) לילה טוב בת אל

prins2

New member
כן אבל אל תשכחי ש..

גם מימי לא כ"כ תמימה.. מימי מתנהגת אליה ממש בגזענות ופשוט לא משדרים את זה..חוצמזה את צודקת..

Oוכ7יה

New member
אני יודעת שמימי לא תמימה

גם לה לא חסר... שמתי לב איך היא תקפה את ניראל בחדר עם כל הבנות אחרי שכל העניינים בינהם נרגעו.. ובכלל... אף אחת שם לא תמימה כל אחת נחש, לכל אחת יש אינטרס לנצח וגם אם זה לדרוך על אחרות אבל גם לזה יש טקט.. גם לזה יש דרך ורק בשביל לא לבזות את עצמך תמצאי את הדרך להגיד את מה שמפריע לך בצורה קצת פחות בוטה וקצת יותר מנומסת כי בסופו של דבר גם אם את צודקת את יוצאת מלוכלכת (ניראל). ועוד דבר... השופטים כלכך לא אובייקטיבים זה הרי ברור שהשאירו את ניראל גם במשימות הכי גרועות שלה רק בשביל להצמיח עוד קצת רייטינג ... ובכלל הכל מבוסס שם על "מה טורם לסדרה" ולא מי באמת יפה כי יש הרבה בנות יפות יותר שפשוט הלכו הביתה סתם.

Oוכ7יה

New member
ועוד דבר..

אם לא משדרים את זה.. אז איך את יודעת שהיא מתנהגת אליה בגזענות גם בקטעים שלא מראים

moomita

New member
ממ.. תשמעי

קודם כל החלק של "מתכננים עליי 24 שעות" טוב לרייטינג. זה עושה פלאים שחושבים שבנאדם מסכן וסובל מהתנהגות מגעילה מצד שאר אנשי המתמודדים. מרחמים עליו. כי הוא לבד בעניין. עכשיו, יש כזה דבר אמפתיה ...... וזה מה שההתנהגות שלה גורמת לצופים .. חוצמיזה, טלנובלה בריאליטי, על אמת.... מה יכול לעורר יותר "באזז" מיזה? [חח אני מושפעת מטלנובלה בעמ..]. האף שלה בשמיים, כלכך אגרסיבית, ממש מייצגת את ההתנהגות החברתית של הערבים. כלכך רעה לב מאבן - - אני לא מסכימה עם אף מילה שלך!!1 זאת גזענות ~מצידך~ להגיד "כל הערבים אגרסיביים".. ממש לא אהבתי את זה. וזה לא נכון. אני מצדיקה את ניראל שהיא חשה שהיא "פחות" מהשאר כי היא ערביה.. די עם הגזענות.. זה מעצבן.. ולב מאבן אין לה.. אולי תחושת רצון לנקמה יש לה. היא כועסת , וזה מוצדק

../images/Emo26.gifפעם ראשונה מימי צדקה

שהיא אמרה שניראל לא יודעת להפסיד בכבוד, כל מה שנראה לה הפסד קטן {אפילו שבסוף לא} היא מתחילה להתבכיין...
לקחה את זה יותר מידי קשה, היא שכחה שבסופו של דבר זה משחק
למה לצאת סמרטוט אם היא יכולה לצאת "גבר" כמו כריסטין?
כריס ידעה להפסיד בכבוד כמו שצריך

Oוכ7יה

New member
תראי..

אני בהחלט מסכימה איתך שזה יוצר הרבה מאוד רייטינג לסדרה וזה עניין אחד. אבל יחד עם זאת אני חושבת שהאובססיה הזאת של ניראל לטייג את עצמה כערבייה האומללה והמסכנה שכולם מתנכלים לה בגלל זה שהיא ערבייה פשוט יצא מכל פרופורציות. מהתחלת התוכנית היא הציגה את עצמה כך... "מעלילים עליי דברים כמו שהעלילו על היהודים בעלילות דם" היא יצרה את זה לא אף אחד אחר, והיא מצליחה בזה כי אנשים ממש מאמינים לה ומרחמים עליה. ואני בטוחה שאם היא הייתה מנסה להתחבר לבנות ולא לרחם על עצמה בצורה כזאת ולא לתקוף כל הזמן אני בטוחה שהיחס של הבנות אליה היה יפה באותה מידה. ובואי לא נתכחש לעובדה שהערבים לא כאלה עם התנהגות הולמת במיוחד ואני לא מכלילה יש הרבה יוצאי דופן(זה לא אומר שאני יראה ערבי ויגיד "וואלה זה ערבי, ההתנהגות שלו חרא! ממש לא אני שופטת בנאדם לא לפי הדת שלו ולא לפי הסטיגמה שדבוקה לו אלא ע"פ התנהגות שלו בלבד) אבל זה בגדול. וזה לא עניין זה גזענות זה פשוט עובדה. והעניין של נקמה שלה על מה בדיוק? היא באה להתנקם ביהודים על עניינים מדיניים פוליטים או שהיא באה לתחרות? וגפ בן אדם שלא בדיוק מסמפט את השני לא אומר שצריך להתנהג בצורה כזאת ועל כך היא מוצגת מבחינתי כחסרת לב או לב מאבן.. מה שתרצי.

moomita

New member
אוקיי..

תראי היא הגיעה לגמר בזכות החלק ש"מעלילים עליי עלילות" ובזכות זה שאנשים מאמינים לה ומרחמים עליה. נכון. כן, אני מסכימה שאם היא הייתה מאוד מנסה להתחבר לבנות היא הייתה מצליחה. בעצם מה הסיבה שבגללה השאר התחברו בקלות והיא לא? אולי היה להם קשה לקבל אותה? היא לא באה להתנקם ביהודים על עניינים מדיניים-פוליטים .. א. היא באמת מייצגת את החברה הערבית ב. היא באה לייצג את עצמה והעניינים המדיניים פוליטיים לא קשורים! היא לא מסתדרת עם הבנות . זה היא מול הבנות.. עניינים חברתיים . לא מדיניים. רק כקבוצה קטנה - של כמה בנות .. הבנתי אותך , שאת שופטת על פי התנהגות.. וזה לגמרי נכון לדעתי... וההתנהגות של ניראל לא טובה, אבל זה עניין אך ורק שלה היא לא עשתה את זה בשביל לפגוע במישהו, היא חשה פגועה אז הרגישה צורך לתקוף בשביל להגן על עצמה. וההתנהגות שלה חרא, כן, כמו שאמרת זאת עובדה, אבל המניעים שלה זה לא מה שאמרת, המניעים היחידיים שלה זה להגן על עצמה מעצם פגיעותה (שהיא חשה פגועה).. ואין לזה בכלל קשר לתכנית או לרייטינג שלה. ממ.... וכן, באופן רגיל בנאדם לא יתנהג בצורה רעה לבנאדם . אבל זו ת-ח-ר-ו-ת-! . מנצחים האלה שדוחפים את עצמם קדימה(התחרותיים בקיצור). שאכפת להם אם ינצחו או לא. מי שלא אכפת לו (ראה ערך כריסטין) לא יגיע בכלל לסוף התחרות ולגמר. ואם היא לא הייתה כזאת.. לא היה ויכוח בינינו עכשיו.. ואת צודקת - היא חשבה שהן לא יקבלו אותה, ואז נוצר אצלה איזה "סרט" .. שבחיים לא יקבלו אותה.. אני לא יכולה שלא להזדהות/לרחם עליה. סורי.

Oוכ7יה

New member
תראי.......

מה הסיבה שבגללה השאר התחברו בקלות והיא לא? כמו שאמרתי .. היא זאת שיצרה את החומה הזאת היא זאת שאפילו לא נתנה צ'אנס לבנות לנסות להתחבר אליה ורק על כל דבר קטן שלא מצא חן בעיניה פתחה ברחמים עצמיים שבגלל שהיא ערביה אז רוצים להתנכל לה.. זה הרי התירוץ שלה לא? היא לא חושבת שאולי בגלל מי שהיא בוחרים בה למודחת, מה פתאום הרי מלאך, נכון? נו באמת.............. העניינים המדיניים פוליטים לא קשורים? בטח שקשורים!!! , אולי יותר לכיוון של הסיכסוך היהודי-ערבי שזה גם פוליטי גם מדיני וגם דתי. ומוזר שאת לא רואה את זה כי זה כלכך שקוף... כי על מה בעצם מתבססות כל הטענות שלה? על כביכול "גזענות" למה היא טוענת ש"היהודים רוצים להכשיל אותה?" בגלל הסיכסוכך הערבי-יהודי שהוא - (דתי, מדיני, פוליטי). אם זה היה באמת עניין חברתי אז הדת והגזענות לא היו עולים בכלל. "היא באמת מייצגת את החברה הערבית" - כמו שאמרת איך זה מתבטא שהיא מייצגת את החברה הערבית? איך החברה הערבית בעייניך? כי אני לא מצליחה להבין למה את מתכוונת. יש סתירה בדברייך... וכמו שאמרתי בהודעות קודמות שלי גם להגן על עצמך יש דרך. בת אל

המונשרי

New member
Oוכר7יה אל תקחי ללב.

בכל פעם שמישהו מעיז להגיש מילה על ניראל ישר מאשימים אותו בגיזענות... זה כמו שאם מישהי תהיה נגד מימי או אליסיה - ישר יאשימו אותה באנטישמיות כמה שזה אבסורדי ככה נכון. אנשים עוד לא הפנימו שלכל אחד יש זכות לדעה שונה. וכמו שציינת אודות ניראל מעבר לזה שהיא לא הכי יפה שם- יש בה המון אגרסיות ורוע לשמו. ואכן,לא מגיע לה לזכות.

Oוכ7יה

New member
בדיוק.

אני לא מתרגשת פשוט ההתנהגות שלה כלכך הרגיזה אותי שפשוט הייתי חייבת לפרוק את כל מה שאני חושבת עליה.

adigaline

New member
היא לא הגיעה לגמר "בגלל שמעללים...

אל תבלבלו תשכל אל תנסו למצוא תירוצים! רק מעצם הניהול של הדיון הזה, רואים את הגזענות! היא ערביה אז מה!? זה כמו שאחת רשמה למה לא שמים ישראליות בתוכנית במקום הערביה?! אז זהו שהיא ישראלית בדיוק כמוך כמוני ! ווואלה תודו שלא עשו לה שמה חיים קלים , במיוחד שלישית עולות חדשות! הן ניסו להעיף אותה מתחילת התוכנית , כמו שהן העיפו את מישל ! ועוד דבר ... מעניין שרק את ניראל אהבו באיטליה! או שזה גם מתוכנן ?? יש בה משהו , יש בה משהו טוב שקונה! וכולכן יודעות את זה ( רק שלא נוח לכן שהתואר דוגמנית הבאה של ישראל תלך לערביה ישראלית ) אני לא אומר שהיא מסכנה היא גם לא חסר לה פה , "אני לא פראיירית יא חביבתי" תקפו אותה תקפה בחזרה במכה כפולה! תעמידי את עצמך במקומה שחבורת בנות נכנסת בך חזק .. בגלל שאת ערבייה בגלל שהמנטליות והתרבות שלך קצת שונה! לעזלזל שרון קראה לה מחבלת במילים קצת אחרות בתחילת התוכנית. לקרוא למשהי מחבלת זה אשכרה אל תתקרבי אליי לא רוצה איתך שום קשר. עובדה שהסתדרה עם נטלי עם מישל . ואני יסיים בתקווה שאו אליסיה או ניראל יזכו ומימי ? איך אמרה ניראל ? " תבכי תבכי יא חביבתי " D: רק בשביל הקטע הזה היה שווה לראות תתוכנית!

Oוכ7יה

New member
שוב..

במפורש כתבתי שאם להעיף את ניראל זה לא מהעובדה שהיא ערבייה אלא מהעובדה שהיא לא מתאימה. שוב הגזענות עולה פה? הבנתי כבר שהניראל הזאת הצליחה לסובב לכולם תשכל ולהפוך אותה למסכנה שכול הבנות שם רוצות להדיח אותה בגלל גזענות כלפיה יאללללה..... הבחורה פשוט לא מתאימה. חייה בסרט... היא כולה ניראל הערבייה, לא בן לאדן. הפכה את עצמה לאיזה קורבן מיסכן מה שהיא ממש לא והיא פשוט נהנת מיזה. על בחורה כזאת ניתן רק לרחם. יש לה יופי נכון לא חסר (אבל שוב - יש הרבה בנות יפות יותר ממנה שפשוט הלכו הביתה) אבל עצם העובדה שהאישיות שלה פשוט מבחילה מעידה על כך שהיא פשוט לא מתאימה וזה הכל.

adigaline

New member
את צודקת בקשר לאישיות

שהאישיות שלה ממש על הפנים , אין לה יחסי אנוש , אבל איפשהו אולי זה בגלל שהיא רגישה מותקפת מאחת מהן ושמה לעצמה חומות. בכל מקרה שורה תחתונה שהיחס שלה והגישה שלה ממש מגעילים , אבל מה לעשות שיחס וגישה לא הכי רלוונטיות בדוגמנות את לא יכולה להגיד שלא היתה שמה גזענות , היתה שמה ובגדול! ועל יופי , על טעם ועל ריח אין להתווכח אני חושב שהיא ממש שווה. מבחינת יופי יש רק אחת שחבל לי עליה שהוציאו אותה וזאת נטלי מעמול! היא היתה ממש יפה , אליסיה גם מהממת מבחינת התאמה, עובדה אנשי מקצוע מעידים עליה שהיתה ממש טובה.

moomita

New member
שורה תחתונה

- כולנו מסכימים שהיא מתנהגת בצורה מתחת לכל ביקורת .... ומעבר לזה , אנחנו חושבות שיש סיבה מוצדקת שהיא מתנהגת כך, ואת פשוט בחרת לא לסבול אותה. כמו שאמרת - על יופי , על טעם ועל ריח אין מה להתווכח... זכותך. זכותינו. סופסיפור.
יעל

../images/Emo157.gifאשכרה...

רק מוציאים תשם ניראל מהפה בתגובה לזה חייבת לבוא המילה גזענות כמו ברק ורעם

למעלה