ניראל

gmaya

New member
שלום בנות, דעתי על הסידרה ../images/Emo106.gif

מה דעתכן על כך שערביה, אתיופית ורוסיה הגיעו לגמר? צירוף מקרים? (ממש מזכיר לי התחלה של בדיחה: אתיופית, ערביה ורוסיה טסו במטוס...) "הדוגמניות2" אינה תוכנית שמתרכזת בתחום הדוגמנות נקודה! זוהי תוכנית ריאלטי שמחפשת להשיג כמה שיותר רייטינג ומצליחה בכך.(עובדה גם אני צופה קבועה
). בודדות הבנות שהתקבלו לתוכנית הזו ויכלו להתאים לתחרות יופי אמיתית. מה שצוות התוכנית חיפש זה לעשות "מטעמים" מהסידרה (ולא רק מהמעמולים של סימה) - אבל זה ברור לכולנו. ההבדל בין הדוגמניות2 לתוכנית ריאלטי אחרת כדוגמאת כוכב נולד הוא שבכוכב נולד היו סטארים אמיתיים, מקצועיים ומוכשרים בתחומם כמו נינט, שירי מיימון, הראל מויאל, הראת סקעת, עדי כהן ורבים וטובים אחרים. מישהו זוכר איך קוראים לדוגמנית שזכתה מתוך העונה ה1? כי אני ממש לא זוכרת. ואין לי מושג באילו קמפיינים השתתפה. היא נותרה אלמונית. הבנות בסידרה (תסלחו לי) אינן סטאר קוולטי ! חלקן חמודות, חינניות ושאר ירקות, יכולות להיות החברות הטובות מהשכונה - מלבד זאת לא קורצו מהחומר המתאים, ועל כך אני באה בטענות להפקת התוכנית. מה דעתכן על הדוגמניות שהגיעו לגמר ? התוכלו לשים אותן בשורה ראשונה מול גלית גוטמן או בר רפאלי? גם בעוד 10 שנים זה לא יעבוד. אם אעשה ניתוח יופי (פרופר) : ניראל עור הפנים שלה זקוק לטיפול 10,000 רבותי! ואצל המקצוענים ביותר! היא צהובה, ומלאה פצעונים וצלקות. ללא איפור, פן בשיער ובגדי מעצבים לא הייתי טורחת לסובב מבט, לו עברה מולי ברחוב. מעבר לכך - אין בה עדינות, אלגנטיות, נשיות ושום קלאסה. קשה לי להאמין שהאישה בעלת סוכנות הדוגמנות במילאנו באמת(!!!) התלהבה ממנה. מימי לא יפה. אפשר להגיד חמודה, חיננית, מעניינת. חוץ מזה היא לא ניחנה במה שצריך. יש לה רגליים קצרות והיא אפילו נמוכה ושמנה בשביל להיות דוגמנית. למה לא מנסים לשים לה פאה? אולי יהיו הפתעות. אליסיה מבין השלוש שעלו לגמר היא הכי קרובה לתואר "דוגמנית". יש לה פני מלאך, עור צח ומושלם, שיער יפה ואדמוני, היא רזה, גבוהה ומעניינת. יש בה עדינות, אלגנטיות וקלאסה. מבין כל הבנות שהשתתפו הכי יפה היתה שרון. אתן באמת מאמינות שניראל יותר מתאימה להיות דוגמנית ממנה? אבל זו רק דעתי והחלטתי להביע אותה כאן. תודה על ההקשבה.

למעלה