נישואי נוצרי/ה עם מוסלמי/ת מאחה קרעים

junior gong

New member
יא עיניייייייייי

חביבית אלבי, נקיון זה ה-דבר, אני סובל כשיש ליכלוך, אבק עושה לי לא טוב, ואני בכלל אסמטי ! אם אני חוזר לבית מלוכלך, הכל על הריצפה, אין אוכל, ואת יושבת לי על הספה מרוחה בקרם גוף אחרי מקלחת, אותך ואת הקרם גוף שלך אני שולח בחזרה להורים שלך בדיוור ישיר של חברת DHL או לחילופין הובלה של פליינג קארגו ! או שמשקיעים בממלכה כמו שצריך או שמפרקים את החבילה !

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

אתה תהיה מסוגל לזרוק את האמא לעתיק של הילדים שלך? ועוד עם הקרם גוף שעלה לך 500 ש"ח? ממי, מילה אחת ממני, ואתה תשכח מכל הבלגן.. ומקסימום אם בא לך להשקיע תביא עוזרת בית..

junior gong

New member
גן עדן?

זה נשמע יותר כמו המכונית של מויישה אופניק ! הבעיה שאני יודע שאת לא כמו שאת מנסה להציג את עצמך כאן

THE WIZARD 55

New member
מוישה אופניק../images/Emo6.gif

אתה מת עליו, גם אני... הבעיה שאני יודעת שאתה גם לא כמו שאתה מנסה להציג את עצמך כאן
ואל תגיד תוכי יא קוף

THE WIZARD 55

New member
זהות הילדים

הבעיה היחידה הממשית באמת צריכה להוות משקל היא הילדים אך גם כאן אם הבית יושתת על חינוך של אהבה פתיחות ותנתן זכות הבחירה לילד כשיתבגר להזדהות עם הדת שיבחר אני חושבת שהבעיה תתגמד

THE WIZARD 55

New member
מייק

כשאמרת מתפללת בדרך אחרת, האמונה שונה... זה כמו שתקח 2 אנשים שלכל אחד תחביב אחר, האישה תאהב טלנובולות שיפריעו לבעלה והוא יאהב משחקי כדורגל שיעצבנו לה את החיים שטויות מייק, אם אוהבים, לומדים לחיות עם האמונות של בן/בת הזוג...אתה גם לוקח צאנס, שיום אחד אשתך תהפוך לדתיה או חילונית, ומה אז?...

junior gong

New member
מי אמר לך.....

שמשפחות שלמות לא התפרקו בגלל שהאישה או הגבר החליטו להיות דתיים? ברור שזה קורה. מה שאני אומר זה לא כמו שאת הבנת, אני אומר שאם כבר למצוא בת זוג או בן זוג, אז לפחות שיהיה דומה, זה כולם מחפשים, יש הבדלים אני לא אומר שלא, ברור שבמקרה הקלאסי האישה תאהב טלנובלות והגבר יגרבץ ויראה כדורגל, אז למה להוסיף שמן למדורה בלקחת מישהי ששונה ממך בדת? הרי גם ככה הם יריבו על זמן טלוויזיה ( עכשיו יש כדורגל, לא עכשיו יש טלנובלה ) אז להוסיף לזה עוד מריבה של איפה לתלות את הצלב ואיפה לשים את הפסל של המסגד אל אקצה בבית?

THE WIZARD 55

New member
זה בדיוק כמו איפה לתלות את התמונה

של ההורים שלו, ואיפה לשים את העציץ... מייק, אם בני הזוג יחפשו אחד את השני, הם ימצאו!!

junior gong

New member
לא זה לא יהיה בדיוק כמו תמונה של הורים

אלה זה יהיה בנוסף נישואי תערובת הם כמו פצצת זמן שיבוא יום והיא תתפוצץ, זה כמו וירוס שדוגר, אולי בהתחלה הכל טוב ויפה, אני למשל בן אדם שאוהב ללמוד כל דבר ולא פוסל בהתחלה, מתקרב ומתעניין, כמו קוף סקרן ( תזהרי להגיד משהו על המילה קוף ), אם אתחתן למשל עם דרוזית, סתם דוגמה, והיא תרצה שאתקרב לדת שלה למענה אז סבבה גם ככה אני אוהב ללמוד דברים חדשים ולספוג ידע, אבל אם יצוץ לי פעם שייח דרוזי על מסך הטלוויזיה ואני אפלוט משהו כמו " טפו כוס אוכת אבוק ערס " על משהו שהוא אמר את חושבת שזה לא יפגע בקוזינה? בטח יפגע, אז מראש אני אתחתן עם נוצריה, חסכתי לי את 0.33 אחוז מהמריבות העתידיות, הרי אתן גם ככה מין דפוק שקשה לחיות איתו, וזה עוד לא התחלתי אפילו לדבר על הקטע עם המכסה של האסלה שאתן עושות מזה עיניין.

THE WIZARD 55

New member
בבון..

א. אני לא אתייחס לדוגמא שהעלית כאן על הנישואין עם הדרוזית, כי רק איתי אתה מתחתן.. ב. במקרה שלך מייק, אתה תירק על כל אחד, אם יבוא לך אז אתה מקרה מיוחד, ואין להתייחס לדוגמא שהבאת. ג. אתה ממש שובוניסט, פעם ראשונה ששמתי לב לזה, ואני פשוט בשוק..אתה מצטייר כאדם פתוח, דוגל בשיוויון ופתאום אתה בא בהצהרות האלה.. ותענה לי על מה ששאלתי למעלה...מה ההבדל בין גבר לאישה

junior gong

New member
תקשיבי נטשה

את מתחילה לעלות לי על העצבים ! יש לי ביד סיגריה אחרונה ורק המחשבה על זה שלא תהיה לי סיגריה בעוד שעה מעצבנת אותי אז אל תוסיפי ייללות ! שאלת אותי שאלה כזאת " מה ההבדל בין אישה וגבר ? " אני אענה לך בשאלה ( אחד הדברים המגניבים שלמדתי מלחיות בין יהודים ) את חושבת שאין הבדל בין גבר ואישה?

THE WIZARD 55

New member
אלכס, אני מיד רצה לקנות

לך קופסה חדשה?... ובאותה הזדמנות, גם אכין לך קערה של מיים חמים לרגליים ואשב למרגלותיך, ואשטוף את רגליך הג'יפות בסבון ומיים כשאני לבושה בקימונו צבעוני מזעזע, וקיסמים תקועים לי בראש מייק תעשה לי ילדדדדדדדדד.... וכן מייק, יש רק הבדל אחד בין גבר לאישה..

junior gong

New member
כן....ובחיאת דינק.....

תגזזי לי גם את הציפורניים ברגל ! מה את לא יודעת שאנחנו בעצם ילדים קטנים וחמודים שצריכים מישהי שתטפל בנו כל הזמן? ככה גדלנו, אמא בישלה לנו, כיבסה לנו, פינקה אותנו, הלבישה אותנו, חינכה אותנו, דאגה לנו תמיד ! איך בנות גדלו? לשמור על עצמם, להיזהר מגברים שרוצים רק דבר אחד, לא לזרום בשיחות זימה עם גברים, לכבד את עצמן, להיות נשיות, לעזור לאמא במטבח, לעזור לה לבשל, לנקות את הבית, לבחור רהיטים ווילונות בצבעים לבית. חינוך חינוך, כל גבר מחפש מישהי שתתייחס אליו כמו שאמא שלו התייחסה אליו, וכל אישה מחפשת גבר בישביל לדאוג לו ולטפח אותו ולחנך אותו שלא יהיה ברברי מגרבץ. לא פלא, תסתכלי על בחורים שאין להם חברה, מוזנחים, אין תיאום צבעים בין הגרביים לחולצה, ציפורניים ארוכות, שיער מבולגן, ברגע שנכנסת בחורה לחיים שלו פתאום הוא נהיה מטופח, מסדרת לו את הבגדים, דואגת לו בוחרת לו צבעים תואמים, על זה אני מדבר יא נטשה.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

האישה לא נועדה בכדי לפנק את הגבר.. נשים כאלה, הן נשים תלותיות שאין להן ישות עצמאית מייק אם אישה רוצה שגבר יסגוד לה, היא חייבת קודם כל לטפח את עצמה, לאהוב את עצמה.. האהבה ממנה, הרצון לטפח אותו זה רק בגלל שיש הדדיות וגם הוא משקיע את מיטב זמנו על מנת לטפח אותה ואת הקשר בינהם. ומיי, אמא שלי לא לימדה אותי לנקות, לבשל, לבחור וילונות למדתי רק לבזבז כסף..זאת המומחיות שלי בגדול
אבל סוד קטן שאגלה לך, יש מישהו שבשבילו אני מוכנה לעשות את הכל. ורק בגלל שאני יודעת שהוא יעשה בשבילי את הכל..

junior gong

New member
אצלי את מתחנכת מחדש !

חכי אני עוד אעשה ממך מלכה ! אם לא יבוא יום ואת תצאי לגינה עם סינר, סל כביסה, ותתחילי לתלות כביסה בכייף עם חיוך מאוזן לאוזן כשברקע פריד אל אטרש שר, חצי שעה אחרי שאני חוזר מעבודה ורואה שיש אוכל על השולחן, אל תקראי לי מייק ! מותק, אין פינוקים אין חתונה......יאללההההההההההה NEXT

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחח תראה מה כתבתי לך למעלה

חשבנו על אותו דבר..
תאמין לי שהתמונה שאני רואה בראש היא אחרת... אני רואה אותך חוזר עייף מהעבודה, אך מאושר...מכין לי לאכול או שאנחנו קונים סנדביץ ברכה...אחר כך מנקה את כל הבלגן שהשארתי מהבוקר, תוך כדי שאני כותבת כאן בפורום...
מייק, אם אין פינוקים אין חתונה NEXTTTTTTTT

junior gong

New member
אני אירק על כל דבר?

טוב נו נכון, אני מבקר הכל. אבל תראו מי שמדברת, את ממש לאמה, זוכרת את הפעם שקנינו גלידה והמוכר לא שם לך סוכריות למעלה? אחרי שתי דקות כשנזכרת בזה מה אמרת? להזכיר לך? " טפוווווווווו מעפן, לא שם לי סוכריות המגעיל הזה ימח שמו, נראה כמו מצורע חבל שקנינו אצלו " משהו בסיגנון. הרוק שלך השפריץ לי על כל הפרצוף, באותו יום לא הייתי צריך להתקלח אפילו.

THE WIZARD 55

New member
שאני לא אספר איזה פדיחות

אתה עושה לי ברחוב יא פדחן סדרתי..עוד מילה ואני פותחת את הפה... אתה יודע שאני עצבנית ממי... עדיף לעשות מה שאני אומרת נכון חמודי?... גיגי שיגי דיגי, דוגי לוגי שוגי, נה נה נה.. בוא אני אלטף אותך, בוא... מי לימד אותי לירוק מייק?..אהה יא לאמה מגודל

למעלה