ניתוח העברת גידים לילד בן 3.5

gugon

New member
ניתוח העברת גידים לילד בן 3.5

שלום לכולם, הבן שלי בן 3.5 מתוכנן לעבור ניתוח העברת גידים בבי"ח דנה. אשמח לקבל המלצות לגבי ההכנה לניתוח ואחריו.

היי

ראשית, ברוך הבא. ספרי קצת על עצמכם,,, אני אורית אמא של תמיר ומאור תמיר סובל מקלא בפוט דו"צ בן 5 עוד מעט וכנראה גם יצטרך כזה ניתוח... יש כאן את אודונים שבנה עבר את הניתוח ועוד כמה משתתפים מחכים., אנסה לחפש את ההודעה ולצרף לך אותה בינתיים שיהיה לך יום מקסים אורית

gugon

New member
פרטים לגבינו

הי ראשית אני מודה על התשובות המהירות והאינפורמציה. אני גאולה אמא של יובל (בן 7 בכיתה ב') ויניב (בן 3.5), גרים בתל אביב. יניב נולד עם קלאב פוט ברגל ימין, ומטופל אצל פרופ וינטרוב בשיטת פונזטי. לאחר תקופת הגבסים והנעליים עברנו לנוהל של ביקורת חצי שנתית. יניב ילד מאוד ספורטיבי, חזק ופעיל והוא התגבר על חוסר הגמישות של הרגל כל כך יםה שבמקום כלשהו "התעלמנו" מכל עניין הקלאב פוט. לפני כחצי שנה פרופ וינטרוב ביקש לראות צילומים של הרגל וביקש מאיתנו לקבל חוות דעת של נוירולוג (אני עדיין לא מבינה בדיוק למה), ולפני כשבוע הוחלט שיניב יעבור את הניתוח בהקדם. אני סומכת על פרופ וינטרוב ב 100% ואני בטוחה שצריך לעשות את הניתוח, אבל המהירות הפתיעה אותי. הייתי תחת הרושם שניתוחים מסוג זה עושים רק באיזור גיל 5. כמובן שכל מה שמסביב לניתוח מדאיג. אשמח לקבל פרטים נוספים - למשל מה הסכנות בניתוח ומה סיכויי ההצלחה שלו. אני אנסה לצרף תמונה של הילדים. לילה טוב

פרלמנים

New member
הי גאולה../images/Emo39.gif

מקווה שקראת את כל השרשור הארוך הזה... יש כאן הרבה אינפורמציה. לגבי הגיל, אחד הרופאים פעם אמר לי שרצוי לסיים את כל "תיקוני" הקלאב פוט לפני גיל ארבע כדי למנוע "מחיר נפשי" או חברתי שהילד עשוי לשלם במקרים של גיבוסים מאוחרים, אי השתתפות בפעילויות שונות וכו'... לא כל אחד יסכים עם הדעה הזו, אבל זו דרך בריאה להסתכל על הדברים לדעתי. אם אתם סומכים על וינטראוב בעיניים עצומות אז אדרבא. מקווה שתמשיכי לעדכן, ראשית כי אכפת לנו, שנית כי אנחנו זקוקות למידע כדי להעבירו הלאה... מחכה לתמונות
ג'סיקה

gugon

New member
איך מצרפים תמונות?

מצטערת על הבורות...ניסיתי וקיבלתי הודעה שהקובץ גדול מדי.

רושיק

New member
בתור לניתוח

גם אנחנו בתור לניתוח החלפת גידים בדנה ועדיין מתלבטים אם לעשות אותו או לא... הבן שלנו בן 5 וקצת.

פרלמנים

New member
תמר ערב טוב../images/Emo39.gif

כמו שעניתי ל gugon , תני לי כמה ימים ואבקש שיככנסו לכאן הוותיקות ויענו לכן. מה שלומכם? מה שלום מיכאל? ג'סיקה

פרלמנים

New member
גאולה שלום, ערב טוב../images/Emo39.gif

מה שלומך? מה שלום יניב? תני לי יומיים שלושה ואנסה למצוא תשובות לשאלתך בקרב המנוסים כאן בפורום... מתי הניתוח? ג'סיקה

אנגלה3

New member
../images/Emo140.gifשלום לאמהות ../images/Emo140.gif

מצטערת לא יכולה לעזור לגבי השאלות בקשר לניתוח
אבל כן יכולה לאחל לכם בהצלחה, מחזיקה לכם אצבעות
שיעבור בקלות, הרבה בריאות
והחלמה מהירה
אנג'לה

shwartchz

New member
גם לנו הומלץ על ניתוח כזה

אנחנו מטופלים אצל ד"ר בור בעפולה שנחשב להכי מומחה בתחום. יותם שלנו בן 4 ויש לו נטיה של האצבעות להיכנס פנימה. הניתוח כנראה די מתבקש אבל אנחנו חוששים מההחלמה הארוכה ומתקופת הגיבוס הממושכת. אנחמו הולכים לייעוץ נוסף אצל 2 רופאים נוספים ואז נחליט מה לעשות. נשמח לעדכן בהמשך משה וחופית - ההורים של יותם.

שלום לכן, אני מצרפת כאן שרשור

שלא מזמן היה כאן ושם נכנסתי לתרום מהניסיון שלנו עם טל שהוא היום בן תשע וחצי ועבר את הניתוח בגיל כמעט שש. אפשר לקרוא כאן. מאחלת לכם הצלחה. ולכל מי שמתלבט. אין מה להתלבט. אם חייבים לעשות את זה, עושים. זה הבריאות של הילדים שלנו. שוב, בהצלחה.

רושיק

New member
קיבלנו תאריך לניתוח

19 לדצמבר... אני מאוד מבולבלת ומפוחדת. בעלי מאוד בטוח בזה שאין באמת צורך בניתוח, אני פחות... מיכאלי המקסים בתקופת פריחה בגן ובכלל רץ קופץ מטפס על עצים, עושה מסלולים וקופץ על רגל אחת. והמחשבה של לקטוע לו את כל זה, לרתק אותו לכיסא גלגלים ולעבור את הסבל הזה... כמובן שזה לא חייב להיות סבל והכל יחסי והוא בטח יכול לצמוח מזה וכו וכו אבל המחשבות האלה עושות אותי מאוד עצובה. אז שוב כאמור הייתי שמחה לשמוע שהניתוח הזה באמת יכול לעשות שיפור משמעותי כי כששאלתי את וינטרוב מה קורה אם לא עושים ניתוח הוא אמר שאין דבר כזה... גם עזרא לא ממש הסביר ואני צריכה הסברים, הרבה הסברים וברורים כי אני מאוד מבובלת. אני מתנצלת אם אני נשמעת דרשנית, זה לא מהמקום הזה , זה סוג של נואשות. תודה רבה לכם שאתם קיימים!!! תמר

פרלמנים

New member
תמר צהריים טובים../images/Emo39.gif

ראשית, קראי את תשובתי לעידית כאן... אנסה להביא "תשובת מומחה" בימים הקרובים... אני חושבת שאולי בשביל השקט הנפשי שלך, תבקשי חוות דעת נוספת. למשל, דר' פנסקי שאינו "ממהר" לנתח... תמיד טוב שעוד עין תסתכל על הרגליים, לא? בטח ובטח לפני שמבצעים פעולה כירורגית... אני חושבת שרבות מאיתנו כבר היו בחות דעת נוספת, נסיבות אפילו יותר קלות מאלה (אתדניאל שלנו כבר ראו 5 אורטופדים בהזדמנויות שונות ואין בכך שום פסול). אשמח להמליץ ולעזור. ג'סיקה

למעלה