ניתוח העברת גידים לילד בן 3.5

רושיק

New member
תודה

תודה על התגובות המהירות. איך אני מגיעה לדר פנסקי? בינתיים חברתי הפיזיוטרפיסטית אמרה שהסמכות המובילה ביותר בתחום הקלאב פוט היא וינטרוב ואם הוא אמר ניתוח אז כניראה שאין ברירה... כאמור בעלי חושב אחרת. אבל תמיד טוב לשמוע עוד חוות דעת. תמר

פרלמנים

New member
הי תמר../images/Emo39.gif

ראשית, גם אם פרופ' וינטראוב הוא (בהחלט) מהמקצועיים והמנוסים ביותר, הרי שחוות דעת נוספת יכולה רק לסייע לכם בהחלטה או אפילו לסייע מוראלית. ישנם כמה רופאים שאפשר להגיע אליהם לחוות דעת נוספת-מאיפה אתם בארץ? באיזו קופ"ח אתם מבוטחים? ג'סיקה

פרלמנים

New member
רופאים לחוות דעת שנייה

אפשר כאמור דר' פנסקי,(קצת רחוק לכם אולי) אנג'לה שלחה לכם את הפרטים. אפשר דר' נועם בור בעפולה (גם הוא מהותיקים והמנוסים)מצרפת קובץ של המרפאות, מספרי הטלפון וכו'...את מוזמנת להתייעץ איתנו או לקבל המלצות נוספות אם תרצי. אני הייתי הולכת על פנסקי במקרה שלכם. גם דר' וייגל (מביה"ח שניידר), שאינו ממהר לנתח, מקבל מבוטחי מכבי כרופא עצמאי ברעננה, מס' הטלפון 09-7414147 או 09-7414443 ג'סיקה

רושיק

New member
שוב תודה

נעם בור היה הרופא הראשון שטיפל במיכאל והראשון שאמר שנצטרך ניתוח, עוד בתחילת הדרך וגם אח"כ כשמיכאל התקרב לגיל 3. נעם רצה לעשות את הניתוח כבר אז. ואז התחיל המסע שלנו...היינו גם אצל אורטופד בחיפה ששכחתי את שמו, אח"כ אלי עזרא ואח"כ וינטרוב וכולם אמרו את אותו הדבר. לא איכפת לי להמשיך לנסות, אולי נופתע. בינתיים האוסטאופט המופלא שלנו אמר שמיכאל מתקדם מאוד יפה שרמת הגמישות של הגידים מאוד השתפרה, הוא נתן לנו עוד תרגילים ונוסיף גם תרגילי יוגה שיכולים לעזור (אני מורה ליוגה) ועיסויים ונמשיך ונתמיד עד בלי די!!!! אני בפרץ של אופטימיות... וכמובן המון תודה על התגובות והסיפורים.

אנגלה3

New member
תמר ערב טוב

אנחנו מטופלים של ד"ר פנסקי, את יכולה להגיע אליו עם טופס 17 מקופ"ח, הוא נמצא בביה"ח קפלן מספר הטלפון במחלקת אורטופדית ילדים הוא : 08-9441515. הפקידות שם מקסימות, הן יסבירו לך בדיוק מה לעשות. מהיכן אתם בארץ? ובאיזה קופת חולים אתם? אנג'לה.

פרלמנים

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהעברת גיד-תשובה מדר' לב אל ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תשובתו במייל של דר' אסא לב אל מביה"ח זיו בצפת: "העברת הגיד טיביאליס אנטריורי : גיד זה ניתן למשש אותו בקדמת הקרסול כאשר עושים תנועת "פלקס" הוא הגיד הבולט ביותר. מה שעושים בניתוח: מנתקים אותו ממקום אחיזתו בצד הפנימי של גב כף הרגל ומחברים אותו שוב בצד החיצוני של הכף ועל ידי כך מתגברים על נטייתו למשוך את כף הרגל פנימה. ההרדמה בפועטת היא תמיד כללית. יש מרדימים המוסיפים עליה הרדמה סקרלית לשם הארכת ההשפעה נוגדת הכאב. הגבס הוא בדרך כלל מעל לברך כדי שלא יפול. תקופת הגיבוס היא 4-6 שבועות, שזה הזמן שלוקחת לתפירת הגיד להחלים. אין מניעה לחזור לגן עם גבס בתנאי כמובן שהגננת תשתף פועלה שכן צריך בכל זאת לתת תשומת לב לפעוט המגובס . אין בעיה של שיקום, הפעוטות הללו לא עושים עניין מן ההחלמה מן הניתוח ובמהרה הם חוזרים לפעילות" אגב, דר' לב אל מאוד מאוד סימפטי ונגיש, ניתן לפנות אליו (באלי23 הייתה אצלו עם פאר, תוכל להמליץ) יש את כל הפרטים בקובץ מיפוי המרפאות שצירפתי מקודם. מקווה שעזרתי. ג'סיקה

באלי23

New member
אני לא יודעת....

אם זה רלוונטי לכן. אנחנו מטופלים אצל בור והיינו אצל וייגל ולב-אל ( בהמלצתה של ג'סיקה) לקבל חוות דעת נוספת. שניהם היו מקסימים,מקצועיים ועיניינים. אני לא יכולה כ"כ לעזור בטיפים לגבי הניתוח. כי זה מאוד שונה מתינוקת בת 7 חוד' , לילד בגיל 3-4 שכבר הולך וההחלמה בטח יותר ארוכה ומורכבת. אני רק יכולה להוסיף ולומר,תשאלו הכל ,תפנו לאן שצריך כדי להסיר כל שמץ של היסוס או ספק. והכי חשוב זה אמנם ממש ממש לא נעים,אבל אתם עושים את הטוב ביותר עבורם!!! שיהיה בהצלחה מכל ה-
. עינבל.

אודונים

New member
ניתוח העברת גיד

ריאתי שאני באיחור של כמה ימים לכן פתחתי שרשור חדש האם נשאלו כל השאלות ונתנו כל התשובות או שאולי יש שאלות נוספות? אנחנו עברנו את הניתוח במרץ שנה שעברה תומר היה אז בן שש וארבעה חודשים גבס של שישה שבועות עד מעל הברך ועוד כחודש וחצי מתחת לברך עם אפשרות לדרוך על הרגל לילה טוב שחר נ.ב ג'סיקה איך הולך עם הגמילילה? איך דניאל עובר את זה ואיך את מסתדרת עם זה אין לך גודש? שחר

פרלמנים

New member
ש-ח-ר../images/Emo24.gif

אני משרשרת אותך לשרשור הרלבנטי כי הוא ממש בעיצומו עדיין וחשוב לי לשמור על הרצף. תודה. הגמילילה הצליחה ממש מהר
, יש התעוררויות מעטות בלילות, לרוב דניאל נרדם עם ליטוף או חיבוק ולא מבקש ציצי כבר... גודש לא היה מי יודע מה... יש לי ציצי חכם כנראה
, יש לי המון חלב אבל לא הרגשתי את ה"גודש" שפחדתי ממנו. אני חושבת לגמול לגמרי (נשארו 3-4 הנקות במהלך היום) אבל מפחדת...בעיקר מ-איך מרדימים בלי ציצי
תודה שנכנסת, נשתמע, ג'סיקה

למעלה