~ניתוח הפתיחה השישית~

Noya Nyan

New member
לזה עם השיער הוורוד קוראים ../images/Emo58.gif

Zaela-Pollo או בקיצור Zael (זאל 33>) זאל 3> זאל 3> זאל 3> זאל 3> זאל 3> זאל 3> *____*
איל פורטה / רנג'י / זאל = OT3

ספוילר תשיעי ../images/Emo58.gif

לס נוצ'וס 3> הארמון נחשף... הרבה יותר מידיי מוקדם. אני לא מבינה מה הם חשבו לעצמם. כ"כ הרבה דברים כבר לא יפתיעו כשהם יקרו!

Goggle Girl

New member
זה לא >_> ../images/Emo58.gif

השיער שלו לא שחור, הוא פשוט מצוייר בשחור לבן ודוהה לשקוף על רקע שחור גם ככה. השיער שלו קצר מדי, העיניים שלו רחבות מדי, ואין לו ריסים תחתונים כיאה לבין שבט שיבה.

RaVeN IYI

New member
3>.

אני אוהבת איך שאת מבחינה בפרטים הקטנים [: ועדיין, קאיין ;_; למה מתת!!1 [באמאשך, אין שום מפגש בקרוב שנוכל לחזור אחריו ברכבת ביחד ולהפריע לאנשים לישון? x:]

ספוילר 12 ../images/Emo58.gif

למה. למה הם עשו את זה. רוקיה ורנג'י מגיעים רק אח"כ, זו אמורה להיות הפתעה! T_____T רעים >:

ספוילר 16 ../images/Emo58.gif

קשת חדשה של אישידה WTF!!!! ובנוסף זה נראה בתוך לס נוצ'וס, ז"א נגד הארנקרית ההיא... ספוילר מתקדם, פויה.

והאחרון~ ../images/Emo58.gif

מסכה שבורה של איצ'יגו [< האם זה בקרב נגד גרימי? או מהאימונים אולי? אין לי מושג. אבל זה כיף לראות את זה ^_^ לילה טוב <:

Goggle Girl

New member
את יודעת מה הכי כיף? >] ../images/Emo58.gif

כשהוא מנסה בצורה נואשת להושיט יד לאוריהימה. אבל היא ממשיכה ללכת >:

Noya Nyan

New member
וואו, כלכך הרבה? ../images/Emo58.gif

כלומר, ידעתי שהפתיחה מספויילרת (?XD) אבל לא ידעתי שעד כדי כך. קבלי ח"ח~ 3> חח, טוב שהם גם לא היבהבו "אוריהימה תצטרף לאראנקרים וכל החבורה הולכת להציל אותה!!!@#$" על המסך XDD אבל פתיחה יפה~ אין מה להגיד~ 33> (כבר צפיתי בה איזה 23453 פעמים) ודרך אגב...
לא יודעת אם זה ספויילר, אבל אני פשוט אוהבת להשוות בין האנימציה למנגה ^_^ דרך מאוווד יפה להתחיל את הפתיחה (לדעתי) 33> (כל קוראי המנגה בטח יודעים מאיזה קטע זה~ ^_-)

למעלה