ניתוח קיסרי

anithai

New member
אל תדאגי

פה בתאילנד הבחירה בידי היולדת וכמעט כולן בוחרות קיסרי, הרופאים לא מי יודע מה בטח לא כמו אצלך אז אל תדאגי, אני בטוחה שישהיה בסדר. בהצלחה.

anithai

New member
אל תדאגי

פה בתאילנד הבחירה בידי היולדת וכמעט כולן בוחרות קיסרי, הרופאים לא מי יודע מה בטח לא כמו אצלך אז אל תדאגי, אני בטוחה שישהיה בסדר. בהצלחה.

anithai

New member
אל תדאגי

תמי ב

New member
ממה שיצא לי לראות:

קיסרי מתוכנן זה אחלה. כי לא חייבים לעשות הרדמה מלאה, והעייפות שנגרמת ע"י הצירים נחסכת ממך. אני ילדתי בקיסרי חירום, והיה ממש לא נעים. הרדמה מלאה וכל מה שנלווה לזה. לעומת זאת, אחותי הצעירה ילדה לפני חודש בקיסרי מתוכנן, והיה לה פשוט נהדר. אחרי הניתוח, באותו היום, נאלצה לקבל משכך כאבים, אבל למחרת היא הייתה "כמו חדשה". קמה לבד, התקלחה, והלכה לקחת את התינוקת. לי עשו ניתוח אחרי למעלה מיממה של צירים, וההחלמה שלי הייתה הרבה פחות מרשימה. אני די משוכנעת שזה בגלל ההרדמה המלאה שקיבלתי.

סנדייז

New member
כן הכי חשוב שיהיה בהצלחה ביום שני..

אומנם לא מניסיוני(ילדתי שתי לידות רגילות)אלא מניסיונה של אחותי. אחותי ילדה שתי לידות בקיסרי-מתואמות מראש. ההחלמה משתי הלידות היו סבירות בהחלט,ההחלמה מהלידה השניה היתה אפילו מהירה מהראשונה.לדעתי זה שהיא ידעה למה לצפות וילד נוסף בבית- האיצו בהחלמה שלה. אחותי הניקה את שני הילדים מההתחלה בלי בעיות וההתפתחות המוטורית שלהם היתה תקינה בהחלט. אני בגישה שחלק נכבד בהחלמה-תלוי באיך לוקחים ומתיחסים לזה. אז שוב,בהצלחה.

gmmk

New member
קיסרי

הי איריסת קודם כל בהצלחה!!! אני ילדתי את בני לפני חמישה חודשים בלידה קיסרית. נורא רציתי לידה רגילה אבל אחרי הרבה שעות של זירוז שהלידה לו התקדמה, הרופאים החליטו על קיסרי. הוא גם היה גדול 4 ק"ג. אני אמרתי לרופאה שלי באותו רגע, שאני מקווה שבלידות הבאות אני אוכל ללדת רגיל והיא אמרה שהנטיה כיום היא קיסרי אחד, קיסרי לאורך כל ה דרך, שאותי זה הדבר ה יחיד שהטריד. חוץ מזה זה לא היה נורא בכלל וארבעה ימים בבית חולים דווקא נוצלו כדי להעזר בהן המון באיך ללמוד להניק כמו שצריך. והאמת, אחרי שהנס הזה בנקרא תינוק מונח על הזרועות שלך, שום דבר אחר כבר לא חשוב. ואם אפשר להעוז לך בעוד משהו, בשמחה. אז שוב, שיהיה המון הצלחה!!!

G a l i 11

New member
בהצלחה

איריס, מחר/היום היום הגדול. בהצלחה ושיעבור בקלות.

irisgh

New member
היום הוא היום!

תודה לכולם. האמת שדי הרגעתם אותי. אם לא תהיה שום בעיה, אז היום הוא היום. אנא, תאחלו לי שיצא לי ילד בריא ושלם וחמוד, כמו שילדים צריכים לצאת. איריס.

איריס יקרה ../images/Emo140.gif

רק בריאות ואושר
. מחזיקה לך אצבעות שיעבור בשלום, שתחלימי מהר מהר ושהעולל יצא לעולם בצורה חלקה, בריא ושלם
ותוכלו לחזור הביתה מהר כדי להכיר ולהתחבר זה עם זו.... אל תשכחי לעדכן!

למעלה