ניתוקים חוזרים מאתמול

JaneLame

New member
גם אני בזקינט. אבל זו פעם ראשונה.

זה התחיל אתמול וזה הוציא אותי מדעתי.

zrikman

New member
גם אצלי פעם ראשונה

והיה לי את זה רק פעם אחת אתמול שיחקתי כמה שעות ולא הייתה בעיה בכלל

JaneLame

New member
כן! כן! כן! ניתוקים כל חצי שעה!

דאמיט! חשבתי שזו רק אני. וכשמנסים להתחבר מחדש זה נתקע מלא זמן על "success!" או משהו כזה. זה ממש ממש מציק ב-RP כי אנשים ממשיכים את השיחה בלעדייך.

עדיגי

New member
לא רק בזק בינ"ל

אני בנטוויז'ן ויש לי מלא ניתוקים/תקיעות/לייטנסי פסיכי ושאר מרעין בישין. אולי האשמה בHOT?

Fanty S

New member
אני בהוט+נטויז'ן ורוב הזמן הכל בסדר

בזמן האחרון היו לי איזה ארבעה ניתוקים שבאו משום מקום אבל חוץ מזה הכל טוב. אבל אני במסלול גיימרים.

Shaye87

New member
לא קשור

זה שיש תקיעות וניתוקים זה דבר כללי ולא קשר למה שאנחנו מתארים פה

ailag

New member
LOL

טוב, אני ממש חייבת הפסקה מהמשחק אם לא הבנתי מה הקשר של HOT לפה.

SiC

New member
בדיוק מה שלי קרה

אתמול באמצע הרייד אני ואונטי נתקענו איזה 10-15 דק' עד שהצלחנו להתחבר שוב

שלום לחברי הפורום,

אתמול בערב אכן הייתה תקלה זמנית שהסתיימה. גולשים החווים כרגע תקלות, לפנות למוקד השירות הטכני לביצוע בדיקה. ניתן לפנות אלינו גם בצ'ט בקישור: http://www.bezeqint.net/LobbyPage.aspx?cc=0102 המשך גלישה מהנה מתן בזק בינלאומי

Kingeh

New member
בדיקה שמדיקה...

הבעיה הכי גדולה עם שירותי האינטרנט זה שגם כשיש בעיות אין לחברות שום דרך לעזור. אז יש בעיה עם העברת נתונים לשרתים מסויימים.. מה שהם אומרים לך בטלפון זה "אין לנו משהו שאנחנו יכולים לעשות... זה תקלה ארצית" וזה עם כל הכבוד לא רק שלא מעניין אותי, זה פשוט תירוץ זול. בחברה סלולרית אם יש איזה בעיה בדרך כלל נותנים הטבות ללקוחות שסובלים ממנה ובאים להתלונן. אבל בחברות אינטרנט שמוכרות בדיוק את אותו דבר... תקשורת, אין שום דבר. אני חושב שאולי הגיע הזמן שבארץ יהיה פיקוח אמיתי על החברות אינטרנט כמו שיש על הסלולר..

Aounty

New member
סלח לי אבל בולשיט.

הבעיה המתוארת של ניתוקים ללא הסבר משרתים מרוחקים קוראת כבר שבוע.

SiC

New member
האמת

שלי זה קרה רק אתמול... ובכלל, יפה שהוא התייחס פה - במידה והוא באמת מי שהוא טוען להיות.

Kingeh

New member
זה לא פעם ראשונה

שהוא כותב פה. בהחלט נחמד ויפה ואני אפילו לא בא אליו בטענות לא הוא זה שהוריד מתג וגרם ללאגים או לניתוקים. אבל מרגיז אותי המצב. גם לי היו בעיות רק אתמול.

MR Lordi

New member
גם לכם יש לאגים?

כבר שבוע וחצי שיש לי לאגים וזה מטריף אותי. אפילו דאנג'ן אני לא יכול לסיים בלי איזה לאג שהכל תקוע או ניתוק.

למעלה