ניתן להבין שחסן נאסראללה לא חוסל מידה הארוכה,של ישראל.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
לפי שני הגורמים, גופתו של נסראללה חולצה כשהיא "שלמה". לדבריהם, נסראללה לא ספג פציעות ישירות, ונראה שסיבת המוות היא "טראומה כתוצאה מעוצמת הפיצוץ".
לפי סיבת המות אין סיבה לחיזבאלה, איראן , לנקום בישראל.
כשנהרגים ישראלים כי רצו למדד, בתקשורת מציינים נהרגו מריצה, או נפילה בדרך לממד, ולא בגלל רקטה, טיל, אזעקה.

lemner40

Well-known member
לפי שני הגורמים, גופתו של נסראללה חולצה כשהיא "שלמה". לדבריהם, נסראללה לא ספג פציעות ישירות, ונראה שסיבת המוות היא "טראומה כתוצאה מעוצמת הפיצוץ".
כשנהרגים ישראלים כי רצו למדד, בתקשורת מציינים נהרגו מריצה, או נפילה בדרך לממד, ולא בגלל רקטה, טיל, אזעקה.
נסראללה חוסל על ידי השמאלנים שממלאים חיל האויר והמודיעין

משתפרת1

Well-known member
איך הגעת שחיל אוויר ומודעין בידי שמאלנים?
יכולה לחתום לך שבמודעין משרתים מזרחים, ומזרחים מזוהים כימין ועדר.
בטייסת שביצעה את הפעולה יש כ-40 טייסי מילואים שהשתתפו במחאה נגד הרפורמה המשפטית. בניגוד לכינוי האהוב "בוגדים" הצהירו (כמו כמעט כל אנשי אחים לנשק) שיתיצבו לשירות בשעת חירום, ואכן עשו זאת.

Harrington

Well-known member
מנהל
בטייסת שביצעה את הפעולה יש כ-40 טייסי מילואים שהשתתפו במחאה נגד הרפורמה המשפטית. בניגוד לכינוי האהוב "בוגדים" הצהירו (כמו כמעט כל אנשי אחים לנשק) שיתיצבו לשירות בשעת חירום, ואכן עשו זאת.
אליה וקוץ בה :). אם מעולם לא הצהירו על סרבנות, ממילא ההתקפות על אלה שכן עשו זאת לא נאמרו עליהם :). פועל יוצא שההתקפות על התקפות אלה חסרות כל בסיס רלוונטי.

משתפרת1

Well-known member
אליה וקוץ בה . אם מעולם לא הצהירו על סרבנות, ממילא ההתקפות על אלה שכן עשו זאת לא נאמרו עליהם . פועל יוצא שההתקפות על התקפות אלה חסרות כל בסיס רלוונטי.
כדי להיות ברורה: הם סרבו למילואים תחת ממשלה שמקדמת את הרפורמה המשפטית, אך מהרגע הראשון אמרו שבשעת חרום יתיצבו.

Harrington

Well-known member
מנהל
כדי להיות ברורה: הם סרבו למילואים תחת ממשלה שמקדמת את הרפורמה המשפטית, אך מהרגע הראשון אמרו שבשעת חרום יתיצבו.
נו בדיוק. אז על אלו ההתקפות כלל לא מכוונות :). הן מכוונות נגד אלו שגם הצהירו על סרבנות באותה שעה וגם הצהירו ש'גם אם תפרוץ מלחמה כעת (מה שיש להודות, איש לא ציפה באותו רגע בטז"מ מיידי) לראש הממשלה לא יהיה צבא' וכדו'.

אז יואילו נא כל אלו שאיש לא דיבר עליהם בכלל, להפסיק לעשות כאילו הם מותקפים מחד וצדיקים מאידך. הם בכלל לא רלוונטיים לסוגיה.

משתפרת1

Well-known member
נו בדיוק. אז על אלו ההתקפות כלל לא מכוונות . הן מכוונות נגד אלו שגם הצהירו על סרבנות באותה שעה וגם הצהירו ש'גם אם תפרוץ מלחמה כעת (מה שיש להודות, איש לא ציפה באותו רגע בטז"מ מיידי) לראש הממשלה לא יהיה צבא' וכדו'.

אז יואילו נא כל אלו שאיש לא דיבר עליהם בכלל, להפסיק לעשות כאילו הם מותקפים מחד וצדיקים מאידך. הם בכלל לא רלוונטיים לסוגיה.
חפש ולא תמצא את אנשי אחים לנשק שהצהירו שלא יתנדבו למילואים בתקופת הנסיון לחולל את הרפורמה המשפטית, והצהירו שגם במלחמה לא יתגייסו.

Harrington

Well-known member
מנהל
חפש ולא תמצא את אנשי אחים לנשק שהצהירו שלא יתנדבו למילואים בתקופת הנסיון לחולל את הרפורמה המשפטית, והצהירו שגם במלחמה לא יתגייסו.
ראשית בשום מקום לא ראית אותי מזכיר את אחים לנשק. שנית בהחלט היו מקרים כאלה. לא צריך לחפש אותם, די לי בזכרוני. זה לא היה לפני הרבה זמן. כמובן שלאחר פרוץ המלחמה התחילו הנסיונות להעלים את זה, לקרוא לסרבנות פתאום אי-התנדבות, לטעון שזה לא נאמר וזה לא היה ועוד. אני מבין את הצורך הזה. אישית כתבתי (כאן בפורום בין השאר) כבר בזמן הצהרות הסרבנות שהן לא שוות מאומה זולת צעקות דמגוגיות לצורך יצירת כאוס ושברור לכל בר דעת שבפועל כולם יתגייסו בזמן אמת. אלא שאז זה כמובן הוכחש מטעמים ברורים (זה הפך את ההצהרות שלהם ואת הנסיונות ליצור כאוס בצורה כזאת לבדיחה מגוחכת) וזה השתנה מאוחר יותר.

שוין. העיקר שכולם יהיו בריאים.

משתפרת1

Well-known member
ראשית בשום מקום לא ראית אותי מזכיר את אחים לנשק. שנית בהחלט היו מקרים כאלה. לא צריך לחפש אותם, די לי בזכרוני. זה לא היה לפני הרבה זמן. כמובן שלאחר פרוץ המלחמה התחילו הנסיונות להעלים את זה, לקרוא לסרבנות פתאום אי-התנדבות, לטעון שזה לא נאמר וזה לא היה ועוד. אני מבין את הצורך הזה. אישית כתבתי (כאן בפורום בין השאר) כבר בזמן הצהרות הסרבנות שהן לא שוות מאומה זולת צעקות דמגוגיות לצורך יצירת כאוס ושברור לכל בר דעת שבפועל כולם יתגייסו בזמן אמת. אלא שאז זה כמובן הוכחש מטעמים ברורים (זה הפך את ההצהרות שלהם ואת הנסיונות ליצור כאוס בצורה כזאת לבדיחה מגוחכת) וזה השתנה מאוחר יותר.

שוין. העיקר שכולם יהיו בריאים.
מה לעשות שהזכרון זלך מוטה מהשקפת העולם שלך וממה שאתה רוצה שהמציאות תהיה...

Harrington

Well-known member
מנהל
מה לעשות שהזכרון זלך מוטה מהשקפת העולם שלך וממה שאתה רוצה שהמציאות תהיה...
אחח… כעת כמה נחמד היה יכול להיות אילו היה קשר כלשהו בין השקפת עולמי לנושא :). איים וארי סורי, אבל אין לי השקפת עולם מיוחדת בסוגיה. היא לא מספיק מעניינת כדי לגבש לי אחת. באותה מידה גם אין משהו מיוחד ש״אני רוצה שהמציאות תהיה.״. בגלל זאת אמירה מעניינת, הגם שאין לה כל קשר אלי או לרצונותיי. המציאות היא הרי המציאות. מה שאני רוצה שהיא תהיה (בעניין כזה או אחר) לא ישנה את מה שהיא (בשום עניין) :).

אז כתיאוריה זה נחמד וגם את ההגדרה העברית אהבתי. אבל סורי, אין לי שום רצון מיוחד במה שהמציאות כן או לא תהיה בעניין הזה. על כן כאמור מעלה ועל אף הניתוח הפסיכולוגי המרתק שערכת לי, די לי בזכרוני מהמציאות כדי לדעת (או לזכור אם תרצי) מה כן ומה לא נאמר בזמן אמת, כדי לדעת מהי המציאות, בין אם זה מוצא חן בעיני ובין אם מסיבה עלומה כלשהי, זה לא מוצא חן בעיני.

תודה על דיון מענין וענייני, אך נראה שדי מיצינו. תרגישי חופשיה לתקן אותי אם אני טועה.

משתפרת1

Well-known member
די לי בזכרוני מהמציאות כדי לדעת (או לזכור אם תרצי) מה כן ומה לא נאמר בזמן אמת, כדי לדעת מהי המציאות, בין אם זה מוצא חן בעיני ובין אם מסיבה עלומה כלשהי, זה לא מוצא חן בעיני.

תודה על דיון מענין וענייני, אך נראה שדי מיצינו. תרגישי חופשיה לתקן אותי אם אני טועה.
זו בדיוק הנקודה. אתה מסתמך על זכרונך, שמה לעשות הוא מוטה לפי השקפת עולמך.
דוגמא: מאות אלפים הגיעו להפגנות בכל רחבי הארץ (לא רק בת"א). = מעטים. בכל קבוצה בווטסאפ מגייסים כל הזמן תרומות לשלטים, = מימון של ארגונים זרים. כך גם עם דגלים, חולצות והסעות להפגנות שאנשים משלמים עבורם בכסף מלא. עובדות מוצקות. אבל אתה זוכר שמישהו מהימין אמר משהו אחר.
אז גם בענין ה"לא אתיצב אפילו במצב חרום" אתה סומך על הזכרון שלך שכנראה ניזון מאיזה פובליציסט, אך לא ממילואימניק שראית/שמעת בפועל.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן, כך 'קבעת' גם קודם. השבתי לך על כך כבר (שאין לי כל השקפת עולם בסוגיה המדוברת וממילא אותה השקפת עולם שכלל לא קיימת אין בכוחה להשפיע על זכרוני שדווקא כן קיים). התעלמת מכך וחזרת כעת שוב על אותה 'קביעה'. שוין. כנראה שצדקתי למעלה כשכתבתי שמיצינו :).
עובדות מוצקות. אבל אתה זוכר שמישהו מהימין אמר משהו אחר.
תהרגי אותי, אין לי מושג על מה את מדברת כעת או איך זה קשור לענייננו. אני כתבתי משהו על משהו מכל הנ"ל שאת מחליטה עבורי מה אני זוכר בעניין?
אז גם בענין ה"לא אתיצב אפילו במצב חרום" אתה סומך על הזכרון שלך שכנראה ניזון מאיזה פובליציסט, אך לא ממילואימניק שראית/שמעת בפועל.
לבלבת אותי לגמרי. רק לפני רגע ניסיתי להתרגל לכך שהשקפת עולמי (שאינני מכיר אותה אישית) השפיעה על זכרוני וכעת מתברר שזכרוני המסכן בגלל הושפע מפובליציסט (בהנחה שאני קורא כאלה כמובן, משהו שקצת חדש לי אבל לא עקרוני).

בקיצור, כל מה שלמדתי מהפוסט האחרון הזה שלך הוא שהייתי צריך להדגיש ולהתעקש יותר בהכרזת מיצוי הדיון בסוף תגובתי הקודמת :). את ממציאה לי שלל המצאות שאין לי מושג מאיפה המצאת אותן, אך אין להן כל קשר אלי, מתעלמת מהמענה שאת מקבלת וחוזרת על אותם דברים, ומוסיפה עוד קצת המצאות חדשות לקינוח.

יכול רק לאחל בריאות והמון אושר. זכרוני, לא המושפע מזה ולא המושפע מזאת, הוא כאמור מעלה. זאת גם המציאות העובדתית (בסוגיה שמדובר בה, לא בסוגיה שאין לה כל קשר לסוגיה עליה כתבתי ואשר איכשהו הוכנס לדיון כעת). הרצון להכחיש ברור, מובן, מוכר וידוע. כידוע, לרבים בכל אופן, המציאות לא משתנה בעקבות נסיונות כאלה.

צר לי, אבל באמת שמיצינו (שום דבר טוב לא יכול לצאת מהמשך ה'דיון' הזה). אנא סלחי לי אם לא אקרא את תגובתך הבאה או אגיב עליה.

לילה טוב.

נסיך.333

Well-known member
דוגמא: מאות אלפים הגיעו להפגנות בכל רחבי הארץ (לא רק בת"א). = מעטים. בכל קבוצה בווטסאפ מגייסים כל הזמן תרומות לשלטים, = מימון של ארגונים זרים. כך גם עם דגלים, חולצות והסעות להפגנות שאנשים משלמים עבורם בכסף מלא. עובדות מוצקות. אבל אתה זוכר שמישהו מהימין אמר משהו אחר.
חחחח, אירגונים זרים לא תרמו כלום לנסיון ההפיכה
להיפך, האנרכיסטים עוד תרמו ל-BDS, לאירן, לגרמניה, לאירלנד...

משתפרת1

Well-known member
חחחח, אירגונים זרים לא תרמו כלום לנסיון ההפיכה
להיפך, האנרכיסטים עוד תרמו ל-BDS, לאירן, לגרמניה, לאירלנד...
בטח, אם הזכרת ארכיסטים- הם גם אלה שהעבירו עשרות מיליוני דולרים כל חודש לחמאס.

נסיך.333

Well-known member
בטייסת הזו יש הרבה שיצאו נגד הסרבנים שהושעו ובכלל לא השתתפו
מקומם בכלא

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
FB_IMG_1727626338376.jpg

למעלה