ניתן להבין שחסן נאסראללה לא חוסל מידה הארוכה,של ישראל.

ריקי זו אני

Well-known member
ואני, המכורה לפרשנותם של המזרחנים המעולים, כולל פרשנים לענייני איראן, אני מבינה שכדי להעלות את השהיד לרמה שקרובה לאללה (שימו לה להבדלים בין הסונה לשיעה) ישנה משמעות לאיך עולה הגוף לשמים...
יען אם יספרו שמצאו פיסות עור וס"מ מרובע מהגלימה שלו.. לא תופס... אבל שהיד שנזרקו עליו 83 טון פצצות מדויקות ונשאר שלם... מקנה למת את מעמדו החדש...

משתפרת1

Well-known member
ואני, המכורה לפרשנותם של המזרחנים המעולים, כולל פרשנים לענייני איראן, אני מבינה שכדי להעלות את השהיד לרמה שקרובה לאללה (שימו לה להבדלים בין הסונה לשיעה) ישנה משמעות לאיך עולה הגוף לשמים...
יען אם יספרו שמצאו פיסות עור וס"מ מרובע מהגלימה שלו.. לא תופס... אבל שהיד שנזרקו עליו 83 טון פצצות מדויקות ונשאר שלם... מקנה למת את מעמדו החדש...
תודה על ההסבר. לא ידעתי, חידשת לי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שהבתולים לא יתבבללו ויחשבו שהוא שהיאיד
יגרמו לו לעוד טראומה:).

Harrington

Well-known member
מנהל
לא רק את ביבי היה אחרון שראה, וודאי גם חשב עליו לפני שמת מטראומה. נתניהו *** אותי :cool:
אני לגמרי בעד חיסול מחבלים. אבל במקרה הה בהחלט חבל לי שאי-אפשר היה לספר לכלב הזחוח הזה על חיסולו הצפוי דקה לפני כן :).

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אני לגמרי בעד חיסול מחבלים. אבל במקרה הה בהחלט חבל לי שאי-אפשר היה לספר לכלב הזחוח הזה על חיסולו הצפוי דקה לפני כן :).
לא ברור לי איך זחוח התעלם מדברי דובר צה"ל לפנות את המקום?
דיירים מ- 6 בניניים עזבו את בתיהם,והוא נשאר בבונקר?

נסיך.333

Well-known member
כבר יש עוגה על שמו, בניגוד לעוגת נפוליאון
על שמו זו "עוגת פירורים"...

למעלה