ללא ספק מלך!
E Enyalius New member 9/3/10 #24 חחחחח.......אני פשוט בהלם מהיחס נראה לי שאם תבקרו בפורומים האחרים שכתבתי בהם, אתם פשוט תתפוצצו מצחוק מהתמונה ההפוכה שתראו.....
חחחחח.......אני פשוט בהלם מהיחס נראה לי שאם תבקרו בפורומים האחרים שכתבתי בהם, אתם פשוט תתפוצצו מצחוק מהתמונה ההפוכה שתראו.....
ל לומד לעוף New member 9/3/10 #23 תגיד מה שתגיד על ציניות אבל הרבה בזכותה השרשור הזה נשאר באוויר למען יראו, יצחקו ויראו באושר. ציניות משמעותה גם לא לקחת דברים בכובד ראש, לא להכנס לתוך שיריון כשמקללים אותך אלא לשתף עם זה פעולה ולחייך בחזרה .
תגיד מה שתגיד על ציניות אבל הרבה בזכותה השרשור הזה נשאר באוויר למען יראו, יצחקו ויראו באושר. ציניות משמעותה גם לא לקחת דברים בכובד ראש, לא להכנס לתוך שיריון כשמקללים אותך אלא לשתף עם זה פעולה ולחייך בחזרה .
מ מלאך הרחמים New member 11/3/10 #27 אתה צודק!! סוף סוף מישהו אומר כאן אמת!! סוודע באמת חתיכת מפגרת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה סיוה איפה??
אתה צודק!! סוף סוף מישהו אומר כאן אמת!! סוודע באמת חתיכת מפגרת! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה סיוה איפה??
מ מלאך הרחמים New member 12/3/10 #37 לא יפה! מילא אם הייתי מזכירה את היכולות הבלונדות שלך הייתה סיבה להגיב בכזו תוקפנות...
ק קייזר סוזי New member 11/3/10 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רנייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לומד לעוף New member 9/3/10 #21 וואי הרבה זמן לא צחקתי ככה זה שרשור לפנתיאון! לדורות הבאים! כאילו ימיו הראשונים של בלקר בפורום חוזרים אלינו שוב
וואי הרבה זמן לא צחקתי ככה זה שרשור לפנתיאון! לדורות הבאים! כאילו ימיו הראשונים של בלקר בפורום חוזרים אלינו שוב
G gabiclub9 New member 12/3/10 #40 להגנתי ייאמר שבמשך כמעט שבוע שלם , לא יכלתי לקום למחשב כי היו לי סופות רעמים בבטן , אפילו היה חשש להפלה טבעית !
להגנתי ייאמר שבמשך כמעט שבוע שלם , לא יכלתי לקום למחשב כי היו לי סופות רעמים בבטן , אפילו היה חשש להפלה טבעית !