נכון בתמונה של הפורום למעלה

נכון בתמונה של הפורום למעלה

מיזאת שם בסוף בצד ימין ליד ג`ודי וגם עוד אחת בצד שמאל בסוף וזה ששוכב על האסם מי אלה ?

באותו נושא... אבל קצת אחרת

שמתם לב שבפתיחה של התוכנית, יש תמונה קבוצתית של כל השחקנים, רק מה אם מסתכלים ממש מקרוב, רואים שחלק מהפנים בכלל לא מוכרות. השערתי היא שאלה הכפילים שמצולמים שהשחקנים רוכבים על הסוסים. לדעתי, רצו לתת להם כבוד.

איזה תכנית?

בד"כ בכל פרק יש תמונה קבוצתית של שחקני העונה, אבל היא דיי ברורה. לזה את מתכוונת?

כן

רואים אותם רק לשניה, אבל אם מקפיאים את התמונה על המסך, רואים כמה פרצופים לא מוכרים. הניחוש שלי שאלה הכפילים של השחקנים.

GiRiLy

New member
כן, יש להם כפילים.

לפעמים אפשר לראות את זה בקרדטים.

בתמונת פתיחה-בהחלט לא הכפילים

יכול להיות שבפרומו וכמו שציינת בקרדטים ניתן לראות את הכפילים אבל הם בעיקרון מחליפים את השחקנים רק בסצנות ספציפיות, כביכול מסוכנות או מסובכות כגון דהירה על הסוסים, אבל בתמונת "המחזור" בהחלט לא מופיעים הכפילים. הרגע הכי ברור בו היה כפיל וזה היה שקוףףףףףף זהו פרק סיום העונה ה 7 כשכביכול אלכס היה מחופש, ראו לק"מ שזה לא היה הוא וגם הקול היה שונה

ברור שזה לא הגיוני

אבל אני לא מדברת פה על הגיון, אני מדברת על מה שראיתי. אם תקפיאו את התמונה על המסך, ותעברו דמות דמות, מבטיחה לכם שיש פרצופים שלא תזהו. אני חושבת, שאלו הכפילים, שרצו לתת להם כבוד.

מסכימה לגמרי

אני ראיתי פרצופים שונים כשהקפאתי את התמונה. יכול להיות שאני טועה, ואלו לא כפילים. אולי אנשים אחרים. אבל בהחלט היו פרצופים שלא זיהייתי. שניים במספר. ואני מדברת על העונה השביעית.

אז בואי תעני על השאלה הבאה:

אם אני מדמיינת, ולא אמרתי שאלה הכפילים, אמרתי שנראה לי, מיהם שני הדמויות האלו: בתחילת המנגינה יושבת אישה עם כלב, מי זאת? ויש אישה שדומה לקייט, אבל היא לא קייט, כי הפנים שלה יותר מאורכות, מי זאת?

GiRiLy

New member
האישה שיושבת עם הכלב זו קייט.

היא פשוט נראית שונה עם שיער ארוך. ואין צורך לחכות אפשר לראות את הפתיחה של העונה ה-7 ב- U TUBE.

GiRiLy

New member
ואם את צופה בפרקים הראשונים של העונה ה-7...

אז זאת רייגן.

תודה על המידע

בעיניי הם נראות דומות, אבל כל קשר בינם ובין השחקניות מקרי לחלוטין. ולי לא נראה הגיוני שקייט שמופיעה כבר כמה עונות עם שיער קצר, פתאום פה היא עם שיער ארוך. אני חושבת שהם לא השחקניות שמשחקות בסדרה.

רוחמה דיברה על פרקים ספציפים בעונה 7

ולכן אצטרך, כמו כולם, לחכות ליציאת הדיוידי של עונה 7

GiRiLy

New member
ספציפית היא דיברה על הפתיחה של הסדרה.

ואין צורך להודיע לידע את כולם ברכישה של הסדרה.

למעלה