נכון בתמונה של הפורום למעלה

יש בעייתיות בלדבר בפורום על פירטיות

את לא חושבת? רמז ראשון לא נקלט, שני לא נקלט, אולי בצורה ברורה וחד משמעית זה יועבר! יש הרבה אנשים שמתעסקים בפירטיות, כל אחד והסיכון שלו, אבל לדון בזה בפורום לא נראה לי בסדר. אם הסדרה טרם יצאה לשווקים-אין שום סיבה לדון בפרקים שהורדו באופן פירטי. זוהי דעתי האישית.

מי מדבר על אופן פירטי?

לראות פרקים דרך הVOD זה חוקי לגמרי. וגם לראות את הפתיחה בU TUBE, אני לא חושבת שיש עם זה בעיה. אין מן הנאמר כאן כל דבר שמצביע על תכנים שהורדו באופן פירטי, לידיעתך.

גם בהנחה שלזה התכוונת...זו אכן פירטיות

אבל כולם עושים את זה בארץ אז זה "בסדר"... שוב, בהנחה שלזה התכוונת...

לא צריך לנחש למה אני מתכוונת...

כתבתי במפורש על הVOD ועל U TUBE ולא מעבר לכך!!! לגבי מה שכתבתי אין בעיה עם פירטיות. הVOD שייך לחברת הוט וכל התכנים לצפייה חוקיים לחלוטין, U TUBE היא אתר באינטרנט שאנשים מכניסים לשם וידיאו קליפים שהם עשו, ולא ניראה לי שיש בעיה חוקית לגביהם. ורק על שני האופציות האלה דיברתי ולא מעבר לכך, לידיעתך.

שוב...ציינת אותם רק בהמשך ועדין זה לא חוקי

לידיעתך: - יו טיוב כל שני וחמישי מקבלת איומי תביעה על העלאת תכנים מוגנים ע"י גולשים, התביעה המוזרה, דווקא היא של פרינס נגד עקרת בית שהעלתה סרטון של הבן שלה התינוק רוקד לצלילי שירו של פרינס...היא נתבעה בכמה עשרותא לפי דולרים וכמובן יו טיוב הורידו את הקטע. - לחברת הוט יש זכיון לשידור נקודה!! לא להקלטות ולשידורים חוזרים ע"י הצופים, בדיוק כמו עם יס מקס ועם מכשיר הידאו, אבל עזבי בואי לא נכנס לדקויות משפטיות, זה לא המקום הנכון. כמוש אמרתי, זה שכולם עושים את זה בארץ לא היפך את זה לחוקי.

את טועה!

בתגובה שלך נראה שאת לא יודעת מה זה VOD, אז תני לי להסביר: VOD מציע אפשרות להוריד פרקים לטלוויזיה ולשלוט בקצב הצפיה, ממש כמו וידיאו. לכן, אין צורך להקליט, כי התוכניות שאת צופה הם כבר מוקלטות. אפשר להוריד ולצפות שוב ושוב בכמה פרקים שאת רוצה, לעצור להריץ וכו'. וזה חוקי לגמרי! יש הסכמה עם החברות להציג תכנים בVOD, ויש תכנים שהם בחינם וכאלה שעולים כסף. וזה שונה לגמרי מתוכנית רגילה שאת רואה בטלוויזיה. לגבי, U TUBE, אני לא בקיאה בו, אבל שום מדובר על בעיית זכויות יוצרים לפי הדוגמא שנתת, ולא על בעייה של הורדת תכנים. שזה שני דברים שונים לגמרי. מקווה שהצלחתי להסביר טוב את הנקודה שלי.

שוב-זה לא חוקי!

גם הקלטה בוידאו אינה חוקית, הקלטה בקלטת מברדיו אינה חוקית, השמעה של רדיו במקום שמשרת ציבור כמו חנות, בית חולים אינה חוקית וגם ווד ויס מקס בעייתים. האמיני לי, אני יודעת על מה אני מדברת...

בתחילת השרשור רוחמה לא דברה על פרק ספציפי

שימי לב שאני שואלת אם הכוונה שלה באופן כללי והיא עונה "כן"!

מלכתחילה לא דיברתי על פרקים

כשהצגתי את הנושא, אז דיברתי על מנגינת הפתיחה, וששאלת אותי אם אני מתכוונת לתמונת המחזור שבהתחלה, עניתי כן כתשובה לשאלתך. מעולם לא דיברתי על התכנים שבפרקים, אלא רק על מנגינת הפתיחה והתמונה שבה רואים את כל השחקנים.

מאחר ורק את (אולי) מבינה אותך...

הנה ציטוט מדויק של השאלה שלי: "בכל פרק יש תמונה קבוצתית של שחקני העונה, אבל היא דיי ברורה. לזה את מתכוונת?" ותושבתך היתה כן!!! אין לי חשק להכנס לויכח, כרגיל את אומרת משהו סוטרת אותו א"כ ושוב מתקנת ושוב סוטרת, שימי לב לכל השרשורים שהיו לנו בחודשים האחרונים. באמת ויכוח חסר טעם, בכל אופן לשאלתך (מה שלא תהיה) אין מצב שבפתיח יהיו כפילים, והדבר הכי פחות חכם שיכולת לומר זה שמתוך רחישת כבוד לכפילים... יום טוב ו...נמשיך לשרושור חדש פליזזזז

עם כל הכבוד, את היחידה שלא הבנת אותי

אם תסתכלי אחורה בשרשור תראי שכולם הבינו למה התכוונתי, חוץ ממך. ולגבי השורה המודגשת: בכל פרק יש תמונה קבוצתית של שחקני העונה, אבל היא דיי ברורה. לזה את מתכוונת? היה המשך של מה שאמרתי, ולתומי חשבתי שהבנת שדיברתי על מנגינת הפתיחה, כי גם ההודעה שלך התייחסה לכך. מעולם לא סטרתי את עצמי בפורום הזה, עד כמה שאני זוכרת, תמיד אני הולכת עם אותו קו מחשבה. לגבי הכפילים וכו' הבעתי את דעתי, ואני חושבת שמתחת לרמתנו לרדת לפסים אישיים ולתת ציונים על חוכמה. עכשיו, ברשותך, אני מוכנה לעבור לשרשור חדש יום טוב

מאיפה יש לך את העונה 7 אם אין עדיין למכירה

בחנויות הDVD? אז מאיפה יש לך אותה? אני גם רוצה את העונה 7 כדי לראות על מה את מדברת? איך אני משיגה את העונה הזו?

אם את מנויה להוט..

אז העונה השביעית כולה נמצאת בVOD. וכמו שגרלי אמרה אז אפשר לראות את מנגינת הפתיחה של העונה השביעית גם ב U TUBE. ניסיתי, והאיכות לא מדהימה, אבל אולי תצליחי לראות על מה אני מדברת.

למעלה