נכון הם דומים. . . .

Mazi Love Brian

New member
../images/Emo39.gifLOLLL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo98.gifאני ראיתי באילת נכון?

במלון הנסיכה עם שלמה בראבא בתפקיד המכשפה וגור היה הארי פוטר וזה היה מופע מדהים בגלל הפעלולים . הם עשו את זה בהרים עם כל מיני פעלולים בשמיים וקסמים וכל מיני הולוגרמות זה היה משהוא מדהים.... אבל הוא היה אז קטן יותר גור.

נכון!

הצגה מדהימה... המון פעלולים וקסמים, אני זוכר שבסוף המופע הייתי צריך להגיד מילת קסם להרים והם פשוט - התפוצצו עם זקוקים ובלאגן אחד גדול... ואחרי המופע היו צריכים כמה דלאיים כדי לכבות את האש שנוצרה שם... גם קוסמים טועים לפעמים...

לא מעט...

לומד פיתוח קול, מפתח את המוסיקה שלי שאני יוצר: מלחין ומעבד, עבודות וידאו באולפני דיבוב. הכי נחמד בהכל שרוב העבודה היא קשה... אבל בבית! אם פתאום אני עייף אפשר פשוט לקפוץ למיטה... וגם הולכים לטקס פרסי האקדמיה לטלויזיה וקולנוע יחד עם השחקנים האחרים...

חחחח....

זה היה מצחיק כי בדיוק כולם באו ורציתי להגיד שלום לספיר והופ אני חלק מתמונה, אני עם מבט של: "היי! איזה יופי! נהייתה תמונה! בוא נראה לפחות מי איתי?" ואחרי שנייה מצילום התמונה אני עושה פרצוף לתם גל שנמצא מחוץ לפריים של : "אתה הבנת מה קרה פה ואיך זה קרה?" חחחחחחחחחחחחחח

למעלה