או מיי גד! איך טעיתי? חחחחחחחחחחח אמאאאאא לא שזה לא יאומן
M Mazi Love Brian New member 27/7/05 #27 ../images/Emo39.gif../images/Emo12.gif או מיי גד! איך טעיתי? חחחחחחחחחחח אמאאאאא לא שזה לא יאומן
ר רוני242 New member 26/7/05 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אפילו לא אגיב עלזה רק יש לי משו 1 להגיד : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אפילו לא אגיב עלזה רק יש לי משו 1 להגיד : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...!!
ש שירנוש91 New member 27/7/05 #20 היי גור..../images/Emo24.gif התמונה פשוט יפה בעיקר שיונתן (ריקרדו) מופיע שם.. אני לא ראיתי אוףףףףףף..
היי גור..../images/Emo24.gif התמונה פשוט יפה בעיקר שיונתן (ריקרדו) מופיע שם.. אני לא ראיתי אוףףףףףף..
ש שירנוש91 New member 27/7/05 #21 יונתןןןןן אוייששש כמה הבנאדם הזה יכול להיות מושלם..איזה יפה הוא התלבששש
D dj salmix New member 27/7/05 #23 איזה צחוקים אדם נישאר עם האיפור של הבוקר... הם צילמו איזה פנטזיה של דניאל (אלדי) והוא היה עם עיינים שחורות ונישאר לא קצת איפור....
איזה צחוקים אדם נישאר עם האיפור של הבוקר... הם צילמו איזה פנטזיה של דניאל (אלדי) והוא היה עם עיינים שחורות ונישאר לא קצת איפור....