נכון שבן זוגכן לא מבין מה אתן עושות

עינבלית

New member
נכון שבן זוגכן לא מבין מה אתן עושות

כל היום לבד בבית? אז תקראו ותפנימו...מוקדש לכל האמהות שעושות הכל ולא כלום... אמא הולכת לישון (קטע שהתקבל באי מייל מחברה בארה"ב. המקור לא ברור) אמא ואבא צפו בטלויזיה, ואז אמא אמרה: "אני עייפה, וכבר מאוחר, אני חושבת שאלך לישון". היא הלכה למטבח להכין סנדוויצ'ים לארוחות הצהריים של מחר. שטפה את קערות הפופקורן, הוציאה בשר מהמקפיא לארוחת הערב של מחר, מילאה את צנצנת הסוכר, שמה כפיות וקערות על השולחן והכינה את קנקן הקפה לבוקר. אחר כך שמה קצת בגדים רטובים במייבש, הכניסה ערימת כביסה למכונה, גיהצה חולצה ותפרה כפתור רופף. היא הרימה כמה צעצועים שנשארו על השולחן , החזירה את הטלפון אל המטען, ואת ספר הטלפונים החזירה למגירה. היא השקתה את העציצים, רוקנה את הפח ותלתה מגבת לייבוש. היא פיהקה והתמתחה והלכה לכיוון חדר השינה. היא עצרה ליד שולחן הכתיבה וכתבה פתק למורה, הכינה קצת כסף קטן לטיול, והרימה ספר לימוד שהתחבא מתחת לכסא. היא כתבה כרטיס ברכה ליום הולדת של חברה, כתבה את הכתובת על מעטפה והדביקה בול. רשמה פתק מהיר עם כמה דברים שצריך לקנות במכולת. את שני אלה שמה ליד התיק שלה. אמא ניקתה את הפנים עם קרם שעושה שלוש פעולות שונות באותו תכשיר, מרחה קרם לחות מעכב הזדקנות, צחצחה שיניים והשתמשה בחוט הדנטלי ואחר כך שייפה ציפורניים. אבא קרא: "חשבתי שאת הולכת לישון?!" "אני בדרך", אמרה אמא. היא מזגה קצת מים לקערה של הכלב והוציאה את החתול החוצה. אחר כך בדקה שכל דלתות הבית נעולות ושהאור במרפסת דלוק. היא בדקה כל אחד מהילדים וכיבתה את מנורות הקריאה שלהם ואת הטלויזיה, תלתה חולצה, זרקה כמה גרביים מלוכלכים לסל הכביסה, וניהלה שיחה קצרה עם הילדה שעדיין הכינה שיעורים. בחדר השינה שלה, אמא כיוונה את השעון המעורר, ובחרה לעצמה בגדים ליום המחרת. היא סדרה את ארון הנעליים, והוסיפה שישה דברים לרשימת "הדברים שהכי חשוב לעשות". בערך באותו זמן, אבא כיבה את הטלווזיה וקרא אל חלל האוויר: "אני הולך לישון". והלך. בלי מחשבה נוספת.|סהדגש|

קרה לי השבוע בשינוי קטן../images/Emo3.gif

כשסיימתי לעשות את כל הדברים ב"דרך" לישון,ובעלי ראה שנכנסתי לחדר שלנו הוא קורא אחרי "לבא?" במבט חרמני משהו... עניתי שאם הוא היה מסדר את האוכל במקרר,מנגב את השולחן וכו'...אז אולי

עמית@

New member
ואז הוא היה מתמוטט במיטה וגונח

מאומללות עצמית כל הלילה

אז תשמעו מה היה אצלי לפני כמה ימים

הבעלול שאל אם יהיה משהו עניתי משהו בסגנון אחרי שאסיים בנתיים בישלתי לשבת תליתי כביסה סידרתי קצת בלגן בשעה 11 סיימתי הלכתי לסלון ומצאתי אותו נוחר (התעייף מההמתנה המסכן...)

Joy107

New member
פשוט מדהים...

איזה קטע יפה, אבל האמת היא שיותר משהזדהיתי איתו, דווקא חשבתי על אמא שלי...
אני עדיין עם ילד אחד וגם אין לי חיות בבית..
אבל נכון, הם לא ממש מבינים מה אנחנו עושות כל היום בבית

digabu

New member
מכירה מאד גם

אמנם לא בדרך לשינה, אלא בדיוק שניה אחר שגיל נרדם.. היו כמה ערבים שאני כבר שפוכה לגמרי, מתה לשבת קצת מול הטלוויזיה, אבל אין מה לעשות, יש עוד מלא לסדר.. אז התחלתי.. האיש שלי במקביל, שוכב לו על הספה מול הטלוויזיה ולא חושב להזיז את עצמו ולעזור לי כדי שגם אני אוכל להצתרף אליו. אחרי כמה פעמים כאלה, ואצלי הכעס גבר, נשברתי.. בכי כמובן.. ובסוף הוא שואל אותי מה קרה..סיפרתי לו.. הוא אומנם יותר עוזר.. אבל עדיין, זה לא זה.. אוף.. מעניין למה זה? ואני בחיים לא הייתי אדם מסודר, אמא שלי תמיד היתה צריכה ללכת אחרי ולהזכיר לי מליון פעם לעשות משהו.. ועכשיו אני זאת שצריכה להעיר הערות.. (איכס)

cookie1

New member
../images/Emo6.gif

ותהיי בטוחה שאף גבר לא יחשוב שזה אמיתי.

yaelia

New member
אותי זה נורא מרגיז

אני לא מבינה, מה כולכן מגדלות עוד ילד נוסף על התינוקות שלכן? זה נראה לכן בסדר? זה נראה להם בסדר? לא מבינה את זה ולא מוכנה להתייחס אל זה בספק הומור. ש. נמצא בבקרים עם ההלי, בזמן שאני עובדת, הוא חוזר מהעבודה שלו ב9:30 בערב. בשעה שאני כבר מרוחה על הספה ובוהה תוך כדי השתוקקות למקלחת ולמיטה, הוא עוד פותח סתימות או מנקה את התנור או את האמבטיה. בסביבות חצות שנינו נופלים למיטה, לרוב אחרי מקלחת משותפת, שזאת האינטימיות היחידה שיש לנו כוח אליה אחרי הימים המטורפים האלה. וואללה, אני לא צריכה לבעוט לו בתחת כדי שיזיז את עצמו בבית, זה בית של שנינו, זה ילד של שנינו, אלה המטרות של שנינו שיהיה נעים וכיף לחיות פה. ולא סתם מתממת. זאת אמורה להיות הנורמה.

lulyK

New member
כבר חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי.

אני עם יותם בבית, ומבחינתי *זו* העבודה שלי. אני לא עושה שום דבר בבית מעבר לדרישות התפקיד....עבודות הבית (אלו שלא נופלות על העזרה בכסף) מתחלקות שווה בשווה ביננו בשעות הערב.

זוג חדש

New member
אני איתך. אמנם זה לא כ"כ מרגיז אותי

אבל אני לשמחתי לא חווה את אותה החוויה... אמנם בעלי לא בבית כל השבוע, ואני מסדרת את הבית ודואגת למיה לבדי כל השבוע, אבל כאשר הוא מגיע הביתה (אחרי שבוע ללא שינה, בד"כ), הוא עושה הכל בבית כולל ספונז'ה, כולל כלים, כולל בישולים וכולל עזרה עם מיה. ולמה לא מרגיז אותי לקרוא סיפורים כאלו, כי אני יודעת שזאת לצערנו הרב המציאות הרווחת בארצנו. הנשים עושות הכל והבעל מסתכל טלויזיה ולא מבין למה הן עיפות כ"כ. מודה לקב"ה על זה שאני לא נמנית עם המשפחות שסובלות מבעל עצל. (בלי לפגוע באף אחת באופן אישי).

galiaS

New member
אשראי= אשרי כמובן

כל כך התעצבנתי שקראתי את ההודעה שלך, שזה מה שיצא.

למעלה