נכון שבן זוגכן לא מבין מה אתן עושות

משוש30

New member
נכון לגמרי ../images/Emo45.gif

בדיוק רציתי להגיד שאצלינו זה עוד הפוך...הוא עובד יותר קשה וקם איתי בלילות להאכיל ועוזר המון בבית... אנחנו זוג ועושים הכל ביחד כולל המטלות הביתיות (אפילו הוא יותר לפעמים...)

ליילה

New member
או, אז אני רואה שאני לא לבד

כבר התחלתי לפתח רגשות אשם על זה שהבעל שלי, למרות שעובד קשה, ומגיע הבייתה בערב עדיין אחראי פה בבית באופן בלעדי על הכביסה, הכלים, חלק מהקניות, לפעמים בישולים, שלא לדבר על סידור הבגדים שלו ועוד כל מיני דברים קטנים. גם לי למזלי יש בעל עוזר, שלא חושב שבגלל שאני בבית כל היום, והוא עובד בחוץ, אני בחופש, וכשהוא בא הבייתה הכל מתחלק, גם הטיפול באהד וגם אחזקת הבית. אני מאוד משתדלת במשך היום כשאהד ישן לעשות כל מה שאני יכולה בבית, כי אני חושבת שאם הוא עובד כל היום, היה נחמד אם הוא יכול לבוא לבית מסודר פחות או יותר, נקי, ואם אני מספיקה לארוחה חמה, אבל מרגע שהוא בא, גם לו יש מטלות, והוא אף פעם לא מתחמק מהן. הרי גם כשאני אחזור לעבוד (אינשאללה כשנחזור לארץ במהרה בימינו) אני לא אפסיק לעשות דברים בבית. רק דבר אחד הפסקתי מיוזמתי וזה את הקימות שלו איתנו בלילה, כי יש גבול...

1במיה

New member
אצלי זאת פשוט עובדה- בעלי אף פעם

לא בבית ואם אני יחכה לו (חוזר בשעה 11 יוצא ב6) כלום לא יהיה מוכן בשישי שבת הוא מטפל ברוני - ברור לי שזה מובן מאליו שהן גם הבנות שלו וגם הבית שלו... אבל כשצד אחד נמצא כל כך מעט בבית קשה להתעצבן עליו למה הוא לא עושה.. אני מתנחמת בכך שהוא מרוויח כסף טוב שנותן לנו לישון כמעט בלי דאגות. אני קמה ב6 מפזרת ראת הבנות הולכת לעבודה חוזרת ב1 שוטפת/מנקה/מקפלת (לא אוהבת עוזרות..)באמצע מביאה את שי (13:30) ממשיכה בסידורים מביאה את רוני ואז גן שעשועים /הצגות ומה לא?! ב8 הן הולכות לישון ואני בד"כ מרימה ומסדרת את מה שנעשה בצהרים ומבשלת.. בעלי לא יבין לעולם למה אני צריכה לדחוס את הכל ביום אחד ומה יוצא לי מזה. ככה אני... אבל אני גם יודעת להנות היות והוא אף פעם לא בבית אני יוצאת בערב (מזמינה ביבי סיטר והוא משחרר אותה) האמת ממש לא איכפת לי אם הוא יודע או מבין מה אני עושה חשוב לי רק שלא יגיד לי את זה בקול רם(כי אז אני אתרגז) שיכבד ויעריך אותי (גם אם הוא חושב שאני לא עושה כלום מה שהוא לא) והאמת היא, אני מתנחמת בכך שאני יכולה להזמין ביבי סיטר ולהתבטל ולו יש מחויבות שהוא לא יכול לעזוב. מנקודת מבט שלי אנחנו שווים וזה למרות שהוא לא עושה כלום בבית.

למעלה