נכון שזה משחק...

נכון שזה משחק...

ברור לי שלא כל האנשים יהיו הוגנים ואמיתיים
ברור לי שיש אנשים אנשים משימתיים שכל מה שהם רואים באותו זמן זה את התחרות.

ועד עכשיו ממש נהניתי מהתכנית, ולראות את האינטרקציה בין הזוגות.
אבל מה שקרה בין רומי וקורל לאלירן ודוד ביאס קצת.

לא מצפה מאלירן ודוד להגיד לרומי וקורל את האמת.
וזה נכון שרומי מאוד תחרותית ורואה רק את המשימה באותו רגע. (ואני מתה על רומי, ועל הווינריות שלה)
אבל עדיין, עצם זה שדוד שואל את אלירן למה באמת הם לא בחרו בסגולות ואלירן אומר לו שטליה וקובי חזקים יותר... הוריד לי מהם.

בעיניי, המנצחים האמיתיים במירוץ יהיו אלו שיישארו בני אדם ולא יראו רק תחרות בעיניים.
אז כל הערכתי לסגולות עד כה ממה שראיתי במירוץ.

Mידאס

New member
ומה שהן עשו היה בסדר?

הן סכי ושטי האמיתיות של המירוץ.

בשעה שדווקא אלה שמתהדרות בכינויים האלה עמדו בצד נבוכות, שתי האחיות עשו מעשה נבזי בעיני וקיבצו את כל הזוגות (מי ישמע כמה...) כדי לעורר מהומה על לא מאומה. דויד ואלירן לא חייבים לממורמרת ואחותה דבר וחצי דבר ואילו הן חיות כנראה באיזה סרט קומי, שכל העולם נר לרגליהן.

הן שפלות ועלובות ורק על המעשה הזה מגיע להן לעוף (למרות שעל פי כל השמועות הן הגיעו לגמר
)

ny22

New member
מנהל
אפילו שזה ממש נראה ככה -

אני לא הייתי מקשיב לשמועות.
נכון שזה מפתה וגם אני מאמין להן.
אבל עדיין זאת רק שמועה...

ובעיני גם מה שהן עשו היה מגעיל אבל מצד שני זאת תחרות ומה שרומי וקורל השיגו זה יותר כוח נגד הסוורים.

זו היתממות, האחיות חיפשו הצדקה לפרסוס הסוורים

ואצל מי?! הלך הזרזיר אצל העורב! מפגש צמרת בין כל אלו שסימנו את הסוורים. מאחר וא''א ודנה בננה זוגות חלשים שינשרו בקרוב, יש מצב שבלג האחרון לפני הגמר טליה וקובי, הסוורים(ויתכן הסגולות) יפרססו את האחיות...לדעתי זו היתה הטעות של האחיות לצאת נגד הסוורים ולא להיפך.

Mידאס

New member
אמת! זו תחרות

לא מלחמה, ולכן המשפט ALL IS FAIR IN LOVE AND WAR לא תופס במקרה הזה.

זו לא תחרות לטיגציה, זה המירוץ למיליון. אם הן לא מסוגלות לצבור כוח מבלי להתסיס קבוצה שלמה של מתחרים נגד מתחרים אחרים - עדיף להן ולכבוד הרמוס שלהן שיתעופפו וכמה שיותר מהר. זו לא התנהגות ספורטיבית בעליל. רוצות לנצח? שחקו הוגן! אל תכרתו בריתות עם מתחרים אחרים, רק כי אתן חשות שהכוח שלכן הולך ונחלש. מגעילות.

אורישקי

New member
זה העניין בתחרות הזו

זה לגיטימי בגלל שאין חוק שאוסר לערוך ברית. זה טבעי וככה זה בכל גרסא של המירוץ. הרי כל הזוגות מאוגדים ביניהם - בהצבעות תמיד הייתה קבוצת הסוורים,ליאור ומור וסכי ושטי מול האחיות,איציק ואלירן ודבי ודנה - למעט טליה וקובי שההצבעות שלהם נחלקו.
כל המטרה בתחרות היא להגיע ראשון - אם יש אפשרות לשים מכשולים לזוגות אחרים ככה זה אמור להיות.
המשחק הזה על מיליון שקל אז די כבר עם ההתחסדות הזאת.

Jason2

New member
זה המשחק שההפקה הפילה עליהם

וככה משחקים אותו. ההפקה קבעה שזה יהיה משחק חברתי בכך שחייבים לעכב זוג בכל פעם, התוצאה היא תאומי הדחה.

אותי עצבן רק דבר אחד אצל דוד ואלירן. לא זה שהם לא אמרו את האמת לרומי וקורל, כפי שאמרתי זה המשחק וככה צריך לשחק. לא עצבן אותי ההתבכינות אחרי העצור, האכזבה מאוד מובנת. אפילו לא ההכרזה שלהם שהמשחק התחיל עכשיו, טוב שהתעוררתם באמת.

מה שעצבן אותי זה מה שאחד מהם אמר על זה שאת רומי וקורל מעניינת רק התחרות ורק לזכות בה. באמת סליחה שזוג שמשתתף במירוץ רוצה גם לזכות בו. זו תחרות שרק אחד זוכה ובסכום מכובד אם לא באת כדי לזכות עדיף היה שהיית נשאר בבית.

מה גם שאני לא קונה את זה, אני לא רואה איך דוד ואלירן מפנים את הדרך למעיין ובת אל לפני קו הסיום אז מספיק עם הצדקנות המזוייפת.

Mידאס

New member
שיהיה

אני מוכרח להוסיף ולציין שהזוגות אכן קלעו בול כשאמרו שהם (דויד ואלירן) OVER נחמדים. יש משהו מאד לא הגיוני בכל ההתנהלות שלהם לאורך המירוץ כולו. אין להם רגעי שבירה, הם לא מסוכסכים עם אף אחד (אולי כבר לא, אחרי הפרק ששודר אתמול). הם באמת יותר מדי NICE GUYS, שזה מתחיל להיראות מעושה.
גם בראיונות אתם בכלי התקשורת, הם ממשיכים לתחזק את תדמית הגבר-גבר, אבל זה שמחובר לצד הנשי שבו.

הייתה איזו תכנית של גיא פינס על הלילה הלבן בת"א, וליוו את שניהם כשהם "קורעים את העיר", ואלירן אמר שהוא רוצה ללכת למועדון גייז כדי "לראות מה חושבים עליהם בקהילה". בדיעבד, וככל שהזמן עובר ונחשפים אל הזוג הזה יותר, המשפט הזה מעיד על נרקיסיזם טהור. הם לגמרי מאוהבים בעצמם והם באמת TOO MUCH "נחמדים".

הייתי שמח לראות אותם עפים גם.

Jason2

New member
כמו שציינתי בעבר

בעריכה אחרת יכלו לצייר אותם באור שונה לחלוטין. העורך בוחר מה להראות ומה להסתיר.

בואו ונסכם שיש להם 'חוכמת עובדי נמל'

ומי שיודע או שמע על התנהלות החיים בנמל הכל שם פוליטיקה פנימית, תככים וערמומיות, שמור לי ואשמור לך. לא סתם הם איגוד עובדים חזק שקשה נגדם(תשאלו את השר כץ)

אני מאמין שהם רוצים לשמור את הסגולות קרוב אליהם, הן לא באמת מהוות איום תחרותי ומועמדות חזקות לזכייה במליון אבל, בנות ברית תמימות ונאמנות( כאלה הן באמת). מי המציא להם את הכינויים סכי ושטי? לא אמיתי, בעליל!

אורישקי

New member
הן המציאו לעצמן

ויכול להיות הגיוני שהם יירצו לשמור את הסגולות קרוב אליהם, אבל אם ככה למה שדווקא הן יהיו עם רומי וקורל?

כתבתי קודם, לעכב את האחיות...

ויצא שגם קידם את הסגולות(מתוכנן או לא? ההפקה יודעת), רומי במקום לבזבז זמן בסצינות זעם על קורל שלא עוזרת במשימה, בחרה לתקוף את ההמבורגר מרגע השמע הגונג(אקט חריג אם נבחן את התנהגותה במשימות קודמות).
הכי חשוב שבסיום משימת האלוויס הסגולות מוקמו במקום הרביעי(חמישי בתחילת היום)...ואהבה גדולה בין האחיות לסגולות(חיייייים שליייייי).

לי אין תלונות על הטקטיקה של הסוורים, לא כרגע בכל אופן.

כמה שאני לא אוהבת את מה ששני הצדדים עשו

הסוורים שיחקו אסטרטגית, האחיות הגיבו מהבטן לדעתי, בעיקר רומי.
האמת היא שעד עכשיו חשבתי שרומי תחרותית ומשימתית, אבל רק בפרק הזה הבנתי עד כמה.

ny22

New member
מנהל
אפילו שהסוורים הם בין הפיבוריטים שלי

אני גם לא ממש אהבתי את זה.

מצד שני זאת תחרות, ולא מנצחים ע"פ מי יותר בנאדם (לצערנו) אלא ע"פ מי שמגיע למקום הראשון.
לכן כל זוג צריך לחשוב מה הוא יכול לעשות כדי לקדם את עצמו עם כמה שפחות פגיעה בזוגות האחרים.

ברור שהסוורים חשבו גם על עצמם וגם על הסגולות.

לכן, אם כמה שזה לא יפה - אני מבין את הסוורים. עם רומי וקורל הם היו יכולים להתעכב יותר והם לא רצו בכך...

אם ננסה למצוא הגיון בשגעון אז...

יש מצב שהסוורים חישבו נוסחה מנצחת להם, הסגולות וגם טליה וקובי...יש סיכוי גדול שלא באמת תכננו את זה אבל ככה יצא

בזה שהחליטו לוותר על האחיות והסגולות הם למעשה ''עיכבו במידת מה את האחיות ו''קידמו'' במידת מה את הסגולות בו בזמן שהם (בשיתוף עם טליה וקובי) הבטיחו לעצמם את הובלת המירוץ. WIN WIN לכולם(חוץ מהאחיות) וגם תקיעת החלשים (א''א וד''ד) יחד, בקיצר אני מבסוט מתוצאת התרגיל(מסריח או גאוני, לבחירתכם!)

Jason2

New member
נו באמת

הם חיכו לטליה וקובי כדי שיהיה להם עוד גבר והם יסיימו את זה ראשונים, אם כל כך חשובות להם מעיין ובת אל הם היו משתפים איתן פעולה.

נו באמת 4 (בתלת מימד)

חיכו לטליה וקובי כדי שיהיה עוד גבר לאכול המברגר?!
הסוורים אכלו 75 אחוז מהברגר כך שרוב הסיכויים שהיו מסיימים את המשימה ללא טליה ואשתו, לאחר המשימה אלירן החוצפן ביקש ברגר טייקאווי, חוצפה ישראלית!

למעלה