נכון שזה משחק...

אם מעיין ובת אל היו מסרבות לאכול עם האחיות...

זכות הבחירה היתה עוברת לסוורים(שהיו בוחרים במעיין ובתאל) וכך היו 'תוקעים' את האחיות עד שטליה וקובי היו מגיעים, התוכנית של הסוורים להוריד את האחיות בדירוג עד למטה לא הצליחה כלכך אבל כן עכבו אותם במקצת...מקום שלישי בסיום הלג

מה שכן, אף אחד לא נראה מודאג מזה שא''א וד''ד התיישבו לאכול ראשונים כי גם ככה הם מסיימים במקומות אחרונים, כמו בכל לג!

25330

New member
או שכן או שלא

תיאורטית, הסגולות יכולו לסרב לאחיות ועדיין זכות הבחירה לזוג הבא שיכנס נתונה לזוג שהגיע ראשון היינו, האחיות. אם זכות הבחירה לא אובדת אחר שתי דחיות (של הסוורים ושל הסגולות) ואין שום סיבה שאכן כך, האחיות היו עדיין זכאיות לבחור לסבוא לצד השופל החכמה ויודעת מכל אדם והמסורס שלצידה.

מסכימה שהמכשפה האדומה ובתה (המרשימה) והזוג המאותגר מכרמיאל-ת"א מהווים קוריוז שלא מאיים ולא מפריע לאף אחד, חוץ מאתנו הצופים שסובלים, אוי כמה סובלים לראות ולשמוע בעקר את קולה הרע וצרוד של המכשפה המפלצתית האדומה.

25330

New member
חבל להוכיח אך בורות ולהתפדח

בדוק במילון השורש: ס.ב.א. לנוחותך: עמ' 658 ב"אבן-שושן החדש"

אילולא היית כה בור וחסיד שוטה של בורה שופלית ושוטה ובעלת ידע אף פחות ממך היית יודע עוד כלל, בעברית סמך ושין (שמלית לרוב) הן אותיות מסוכלות (עוד מלה בשבליך לבדוק במילון)

אורישקי

New member
צודקת, טעות שלי

אבל את אל תקראי לי בור, את לא מכירה אותי בכלל ולא יודעת בכלל מה הידע שלי.

אורישקי

New member
ואישית, אני מוצא את זה די מצחיק

ש"בורה שופלית ושוטה" היא מי שסיימה תארים בהצטיינות ומוכיחה את עצמה כבעלת ידע כללי נרחב (והשגיאה על משה דיין לא גורמת לי לחשוב שהיא בורה, בכלל לא).
אבל כנראה שהשנאה, או אולי גם הקנאה גורמים לבן אדם להיות עיוור לגמרי למה שסביבו. חבל, זה לא בריא.

choco2602

New member

Lepton

New member
לא היתה שום שגיאה על משה דיין

הטענה שטליה אמרה שמשה דיין נלחם בתל-חי היא אגדה אורבנית שנבעה מאי הבנה (או סביר יותר - מהבנה אבל מניסיון להטעות) של דברים שנאמרו בלי קשר ביניהם.

נראה לי שנסחפת קצת

הסוורים הם לא עד כדי כך אסטרטגים. לדעתי הם לא רצו להיות עם האחיות כי הם רצו להוריד אותם במיקום. ולכן מכרו להם תרוץ לא משכנע. את הסגולות הם לא רצו כי הן זוג חלש. זה שהתרוץ שלהם היה מגומגם קצת לא מוצלח? לא סוף העולם האחיות יכלו להעריך את זה שהם מנסים למכור להם משהו ולא אומרים להם בפרצוף 'אנחנו רוצים להדיח אתכן'

25330

New member
לא היה להם שום מניע

את ההצבעה של הזוג גמר - המפתיעה לשיטתם - גילו הסוורים *לאחר* משימת ההמבורגר. מכאן שפרט לרצון כן (שהוכח לא מעט פעמים בעבר) לסייע לסגולות לא היה לסוורים שום מניע "לתקוע" את האחיות. שנית, הסוורים סמכו בעיקר על עצמם וכושר הפיטום-האבסה עצמי, שלהם עצמם ולכן הם היו די אדישים למי שיצוות לצדם. לבסוף, הסוורים שלמו מחיר וידעו שהאחיות תתחלנה את הסביאה לפניהם. לכן, לפחות תיאורטית, הסכוי שלהן להוביל על-פניהם אינו שיקול שניתן לבטל.

כל הכבוד להפקה בישראל...

שמנסה בכוח ליצור תככים גם בהפקות שלא ממש צריכות את זה בשביל להניב נתוני רייטינג יפים.
הרי המשימה הזוגית הזאת + עצור\פרסה בכל קטע מירוץ + להציל זוג אחרון - מאיפה כל השטויות האלה באו? יכול להיות שהגרסה האמריקאית יצרה אותם בשביל לנסות להישאר רעננים וחדשניים (זה לא אומר, אני כבר ממזמן לא צופה בזה), אבל בארץ מאמצים את הרעיונות המיותרים האלה עוד לפני שהעונה הראשונה עולה ודואגים להשתמש ברעיונות האלה כל הזמן.
אז נכון שהמעשה של הסוורים היה מלוכלך ונכון שהאחיות החזירו משלהן, אבל כל זה היה נכסך אם בהפקה היו נותנים לזה להראות כמו העונות הראשונות של המירוץ האמריקאי. לא כל סכסוך שעובד באח הגדול יעבוד גם במירוץ למיליון, חבל שלא מבינים את זה בהפקות\ברשתות הטלוויזיה...

למעלה