נכחתי כאן בנוכחות מינימלית בימים

yaelli10

New member
../images/Emo24.gifגדול

הסיפור של החתול מאוד מצער, אבל אל תקחי את זה מצפונית. ייתכן שהוא עוד יחזור. כבר היו סיפורים. ואולי הוא עוד יפתיע אותך וכושר ההישרדות שלו גדול יותר ממה שאת חושבת. אל תאבדי התקווה. לגבי המצב הגופני - מוזר, בדיוק חשבתי על זה היום כשהלכתי לטיול היומי שלא היה ארוך במיוחד. אני חווה כאבי גב תחתון בקביעות מה שמקשה עליי להרים את אלה. והרגליים עדיין נפוחות מאז הלידה וכואבות. היום במיוחד, אפילו שלא צעדתי ק"מ כמו תמיד. זה מאוד מתסכל ואין אני יודעת מה לעשות עם זה. כל מה שידוע לי שאני יכולה להתלונן במקרה הטוב לקבל פיזיוטרפיה, אבל אני לא כל כך יכול, מכיוון שאין לי איפה להשאיר את אלה במשך היום. תעדכני אותנו, אני אשמח לדעת על התפתחויות.

וונדי1

New member
../images/Emo24.gif שרון מאד הצטערתי לשמוע על

החתול אבל יש הפתעות וכמו שאומרים ל
יש תשע נשמות ואולי הוא עוד יחזור... (אני מקווה בשבילך). בקשר לכאבי הגב, יכול להיות שזה בגלל הלידה ולא בגלל האפידורל. אני לא קיבלתי אפידורל בלידה וכאבי הגב מטריפים אותי. אני מטופלת ברפלקסולוגיה ושיאצו וזה ממש עוזר, אז אולי כדאי לך לפנות גם לתחום האלטרניטיבי...

כמיסה

New member
אאוואףףףף צרות בצרורות

אני מאחלת לך להרגיש טוב פיזית ונפשית כמה שיותר מהר. לעיתים אמבטיה חמה עם שמן מרגיע משנה את נקודת המבט. אל תאשימי את עצמך יותר מידי בקשר ל
ובקשר לכאבים את חייבת לבדוק

טאש

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שתרגישי טוב בהקדם. לצערי אין לי כל דרך לעזור, אבל אני שולחת לך
גדול

שרוני יקרה ../images/Emo24.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע שהחתול שלכם אבד. אני מאד מקווה שתמצאו אותו בריא ושלם בקרוב. אל תאבדו תקווה! ובקשר למצבך הפיזי, תשתדלי לנוח כמה שיותר ולא להתבייש לבקש עזרה. מקווה שמצב הרוח ישתפר מהר. ושלא תעלמי לנו ככה את שומעת?! את הרוח החיה של הפורום!

דלית 3

New member
../images/Emo24.gifאני ממש מבינה אותך - זה קשה

אם לא מצאתם אותו אז תנסי לחפש גם במקום הקודם שגרתם בו. חתולים בד"כ ניקשרים למקום ואולי הוא חזר או יחזור בעתיד. זה גם יכול להיות עוד שבועיים שלושה. תבקשי מהדיירים שהחליפו אתכם לשים עין. לגבי הגב - אני אשלח לך מסר תרגישי טוב ושמצב הרוח יישתפר

אוי ../images/Emo24.gif גדול

קודם כל מקווה שתרגישי טוב פיזית, שהבדיקות יעלו על הבעיה. תבקשי שיבדקו אם אין נזילה של נוזל מעמוד השדרה - בעיה נפוצה עקב אפידורל. חוץ מזה, כבעלים של כלב, אני ממש מבינה ללבך על אובדן החתולה. אני מקווה שמישהו יימצא אותה ויחזיר לכם אותה. תרגישי טוב

מיקגאפ

New member
שרון - קודם כל תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

מקווה שכאבי הגב יעברו לך מהר ושלא מדובר במשהו רציני. לדעתי באמת שווה לבדוק את הכיוון של רפואה אלטרנטיבית, אבל אין לי המלצה ספציפית. לגבי החתול - אני יכולה רק לספר לך שלי היתה חתולה בצעירותי שגידלנו בבית הורי באהבה גדולה במשך כמעט 20 שנה. אני זוכרת שהיו הרבה מקרים שהיא היתה נעלמת לנו במיוחד בקטעים שהיתה "כועסת" עלינו, למשל אם היינו נוסעים לחופשה לכמה ימים וכו' והיינו עושים אחריה חיפושים היסטריים, כולל גם אצל השכנים (למרות שלא היתה אפשרות סבירה שהיא יצאה מהבית כי היא היתה סופר פחדנית ולא חברותית) ובסופו של דבר תמיד מצאנו אותה, או שהיא היתה טורחת פתאום להופיע out of nowhere. אז קודם כל באמת אל תאבדי תקווה! מחזיקה אצבעות שתמצאו את החתול במהרה, והכי חשוב- תשמרי על עצמך!

וואו, אתם באמת משהו!

איזו תמיכה ואלו סיפורים מהחיים! עודדתם אותי מאוד ואני כל הערב עסוקה בלספר לודים על הנסים שקרו לחתולים שלכם, חוץ מחתול אחד מסכן שמת בייסורים. אני ממש מלאת התפעלות מהפורום הזה. תודה!

טוטי30

New member
שרוני, אני יושבת ובוכה איתך (ארוך)

קודם כל תרגישי טוב, בעיות גב זה עסק ביש וחייבים למצוא מה הסיפור. אבל הבכי הוא על החתול. אני כל כך איתך. מבינה כל דמעה ומוסיפה שתיים. את טוטי נתנו כשטסנו מהארץ לזמן לא ברור, והפרידה ממנה היתה מאוווד קשה למרות שידענו איפה היא תהיה ודאגנו אפילו לאבזר את הבית החדש בכל מיני דברים שיגנו עליה וייתנו לה בטחון וחום. הכל היה בסדר ודיברתי איתה בטלפון בכל ההזדמנות (הבית החדש שלה היה אצל חברה של אמא שלי). אבל... כשההורים שלי באו לבקר אותי בפעם הראשונה כאן, הם רצו לצלם לי אותה ולהביא ליתמונות טריות של טוטי. כולם ידעו עד כמה אני מתגעגעת אליה וכמה אני קשורה אליה. אמא שלי ניסתה לקבוע עם החברה, וזו מספרת לה שאתמול טוטי נעלמה. החברה גרה בקומה רביעית, אין מעלית, החלונות עם שלבים או רשת, והיא פשוט נעלמה. כנראה ברחה מהדלת או השתחלה בין השלבים של התריס ואיננה. אמא שלי לא ידעה אם לספר לי או לאו. אבל גיליתי כמובן, ואני לא יכולה להתחיל אפילו להסביר כמה זה כואב, וכמה רגשות אשמה מלווים אותי עד היום. מעולם לא מצאו את טוטי. אני אפילו לא בטוחה אם סיפרו לי את הסיפור הנכון. מאוד יכול להיות שעיגלו פינות קצת, כדי להקל עלי. אבל זה לא משנה את הכאב. אני פשוט מבינה אותך שרוני. אני כואבת הכל מחדש איתך עכשיו. כולי תקווה שהוא יחזור אליכם בריא ושלם!!! גם בשביל עצמי... אולי זה יעזור לי לסגור את המעגל האישי שלי. ובנתיים בוכה איתך. מחבקת אותך.

T noki

New member
מקווה לטוב בשבילך ובשביל החתול

ועוד סיפור אחד של חתולים שהצליחו - לי היה חתול (ועדיין ישנו...) בדירה הקודמת שלנו בבאר שבע בקומה שניה. קמנו בבוקר ולא מצאנו את החתול בכל הבית. לאחר חיפושים נרחבים הגענו למסקנה שהוא נפל מהחלון (הוא נהג לשבת על אדן החלון ועל המתקן לתלית כביסה). זה היה שעות לאחר נפילתו (כי הוא כנראה נפל בלילה ואנחנו גילינו את זה בבוקר). הלכנו החוצה וחיפשנו ולאחר זמן מה שמענו יללות אומללות. המסכן עלה על עץ קטן/שיח שהיה שם ושם התחבא מפני חתולי הזבל הקשוחים של באר שבע (מדובר בחתול בית מפונק שמעולם לא יצא החוצה). הוא לא נפגע מהנפילה ולמזלו מצאנו אותו. פעם אחרת אותו חתול נעלם לנו וגילינו אותו בחדר מדרגות (הוא עלה למעלה ולא למטה) - אחרי שחשבנו ששוב יצא החוצה ונעלם. אז מאחלת לכם שתמצאו אותו במהרה - לחברה האלה יש יכולת השרדות רצינית. ובקשר לכאבי גב - יתכן קשר לאפידורל. מה שחשוב זה לשלול דברים אחרים ולטפל. מאחלת לך שתרגישי טוב יותר ותמצאו את החתול במהרה!

אור100

New member
אוי שרון, תקופה קשה עוברת עליך

נורא עצוב סיפור החתול. אבל אולי הוא עוד יפתיע... לגבי הכאבים זה חייב בדיקת רופא יסודית. אל תוותרי עד שימצאו לך את הפתרון לכאבים. גם אם זה מהאפידורל בטוח שיש מה לעשות. תרגישי טוב

אבא אסא

New member
אוי מסכנה,אני יודע מה זה להרגיש ככה

גם לנו יש חתולה (לימור מסרבת להכיר בה..) ויש להם תמיד נטייה ללכת על אדן החלון כאשר הם משתמשים בקצה באחרוי של הכריות בכפות הרגליים - משמע רוח קטנה יכולה להפיל אותם. החתולה שלי בחייה נעלמה פעמיים (לתקופה) וחזרה לא משהו אבל היום עדיין איתי ועדיין אופטימית... לפעמים שאני לא מוצא אותה אני מביט בחשש מתחת לחלון אולי היא "שם". אני נורא מקווה שהכל בסדר.

תמרה*

New member
שולחת חיבוקים ממני ומבר

תהיי חזקה ותשמרי על מצב הרוח הטוב, והחוזק הפנימי שלך. תטפלי בהכל לאט לאט, פרה פרה. אנחנו יכולים לבוא לעזור, אם יש משהו שאנחנו יכולים לעשות

dafdaf

New member
שולחת המון../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ענת666

New member
מחבקת אותך בחום ובאהבה ../images/Emo24.gif|חיבו

אני אומנם די חדשה כאן אבל כבר למדתי שזהו פורום מאוד תומך ואם יש מקום שבו את יכולה לבכות ולהשתפך זה כאן כי עוד מעט יהיו לך כל כך הרבה הודעות שתתחילי לחייך ולצחוק. אני את בעייתך לא מכירה כי את שתי הלידות שלי עברתי ללא אפידורל וללא שום משכך כאבים כזה או אחר אבל מצטערת לשמוע שכואב לך ולא טוב לך. יש לי פתרון קטן ואפילו רומנטי נסי לבקש מבן הזוג שלך שיעסה לך את המקומות הדואבים בקרם גוף או בשמן טוב. יום טוב לך וללוטן המקסימה. שולחת חיבוקים ממרחקים. ענת של ליהי ודי"ן

twiti

New member
../images/Emo24.gif ענק גם ממני ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

התחושה שכמה דברים נופלים עלייך בעת ובעונה אחת היא ממש לא נעימה. קודם כל אני מאחלת לך שתרגישי טוב ושהכוח יחזור אלייך, וחוץ מזה, שמעתי כל כך הרבה סיפורים מדהימים על
ים שנעלמו וחזרו שמי יודע...אולי...גם לסיפור שלכם יהיה סוף טוב...הלוואי.

למעלה