נכנסו בי מאחור ולא מודים בזה...מה לעשות ??

brcd

New member
תאונה

העובדה שהבחורה אמרה שרכב אחר דחף אותה לא ממש צריכה לעניין אותך. כי מתגובה זו עולה ההודאה שהיא פגעה בך. אם יש לך ביטוח מקיף, השאר לביטוח ישיר את העבודה העיקרית (תשלום עבור התיקון) ותבע את הבחורה בתביעות קטנות על השתתפות עצמית ועל הפסדים בגין עליית הפרמיה בגלל התביעה (אישורים על שני הסכומים תקבל מביטוח ישיר) אם אין לך, קח את חשבון התיקון וערוך כתב תביעה בתביעות קטנות כנגד הנהגת הפוגעת. אם יש לה טענות היא תגיש הודעה לצד ג' שנכנס בה. אתה תקבל, בכל מקרה, את הפיצוי ממנה. בהצלחה. ד.א. נזקי גוף היו?

עזרלה

New member
ממש מרגיז../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif

בעצם אותך בכלל לא צריך לעניין מי דחף אותה. עצם זה שהיא נכנסה בך היא שצריכה לשאת בהוצאות הכלליות . לא הלך לך אגורה אחת מה גם שכאשר תתבע אותה בבית משפט לתביעות קטנות בקש גם פיצוי על ימי עבודה שאבדו לך בגין תאונה זו. על אובדן ניידות שחסרה לך וכל נזק עקיף שהיה לך . לא לוותר כי אם כן יצאת פרייר. אגב הצוואר שלך לא כאב לך? עזרא הסופר עכו

sammermoon

New member
נכנסו בי מאחור ולא מודים בזה...מה לעשות ??

שלום, בבוקר לפני בערך חודשיים של פקקי התנועה באיזור רמת החייל עמדתי ברמזור ממתין בסבלונות לאור הירוק (הייתי השלישי בשיירה) ופתאום רכב נכנסה בי חזק מאחורה וגרמה לאוטו שלי להתקדם ולפגוע בכלי הרכב שעמד גם הוא ברמזור. הרכב שלפניי היה עם וו גרירה, ולכן נזק רב נגרם גם מקדימה. לאוטו של הבחורה כמעט ולא קרה כלום,שאלתי בשלומה (נראה לי שהפוגעת אלופת תאונות כך שלא ממש התרגשה מהמתרחש). החלפנו פרטים ונסעתי לעבודתי. יום למחרת לקחתי את האוטו למוסך שם המתין לי שמאי רכב שהעריך את הנזק אחרי בדיקות מקיפות ב:6000 ש"ח תיקונים (פגושים קדמי וואחורי, פנסים וכיפוף גשר אחורי ותיקוני צבע) + 500 ש"ח לשמאי (שילמתי להם בצ'ק דחוי לחודשיים). קיבלתי את חוות הדעת ושלחתי את הטופס לחברת הביטוח שלי (ביטוח ישיר), הם שלחו את הטופס לחברת הביטוח של הפוגעת(שרביט). והם דחו את הבקשה. הנימוק הוא: "שהיא גם עמדה מאחוריי ושמישהו נכנס בה ואז היא נכנסה בי" זה שקר מוחלט ואין לו שחר.עובדה שאף אחד לא היה מאחוריה בזמן התאונה ולא החליפה פרטים עם אף אחד. צריך לציין שזאת התאונה הראשונה שלי בחיים (פוגע או נפגע) מאז שקיבלתי רשיון בשנת 1995 (ומשנת 1998 יש לי כבר רכב פרטי).אני נהג מאוד זהיר ומבין עניין.הייתי בתול תאונות עד אז :( פניתי לחברת הביטוח שלי, אמרו שאני צריך לקחת את העניין לידיים, ולגשת לבית משפט של תביעות קטנות. מה עליי לעשות? האם לפנות לעורך דין לפני זה? האם אתם ממליצים על עורך דין מסויים? האם הלכו עליי ה 6500 ש"ח ? נא לעזור לי... תודה מראש, דניאל.

be_roo

New member
אז שהיא תתבע את מי שפגע בה

יהיה לה קצת קשה להוכיח (בלי סימני פגיעה ופרטים של הנהג שהיא היתה אמורה לקבל אם אכן היה מעורב נהג נוסף). פנה לחברת הביטוח שלך ובקש שייעצו לך, יתכן שגם מגיע לך ייצוג של עו"ד על פי תנאי הפוליסה כדי שתוכל לתבוע אותה.

למעלה