נכנסתי לפורום ואני רואה שרובכם

tiger lilii

New member
נכנסתי לפורום ואני רואה שרובכם

אם לא כולכם פה נגד הפינוי.. למה? למה אתם צריכים את השטח הזה ? גינה גדולה בית גדול יותר? או ארץ ישראל השלמה בלה בלה בלה אתם באמת מאמינים שההתנתקות לא תביא לביטחון ? אני אישית בטוחה שכל ההרג יפחת בהרבה ..כשיהיה גדר והפרדה ביננו לבינם ! אני מבינה שכל היישובים שנמסור להם ישובים יפים מטופחים ואלה בתים של משפחות אבל אני מעדיפה שלא נחייה שם וחיילים יחזרו הבייתה ועם יד על הלב כשהבן שלכם יתגייס אתם תרצו שהוא יגן על הישוב בידיעה שהוא יכול לההרג ויותר מכך אם הוא יהרג זה יהיה שווה את זה?

InfinityX

New member
הגדר הזאת זו בדיחת היובל.

שמעתי סיפור של לוחם חירות ישראל, עזרא יכין. הוא סיפר שהם פיצצו ופרצו לבסיסים עם עשרות גדרות וחומות, ביצורים ושקי חול. ההתנתקות רק תגדיל את "שטח הפנים" של האיזור היהודי לעומת הערבים, מה שאומר שידרשו יותר חיילים כדי להגן על החזית. מה גם שלא רק שיותר חיילים יפגעו, הערבים יתקרבו יותר לערים בפנים הארץ, כך שהקאסמים יגיעו גם אליכם. חבל, הא? לפני שאתם אומרים שטויות, סמולנים, תקראו, תתעניינו, תחקרו. אל תזבלו לנו את השכל. תוספת קלילה: גוש קטיף זו רק ההתחלה. הנה לכם אזהרה: אחר כך יבוא שאר השומרון, יהודה, ואז תל אביב וירושלים לקינוח.

tiger lilii

New member
אני בכלל לא שמולאנית להפך ..

אני מבינה שאין דרך אחרת מה אתה מציע לעשות בנוגע לעניין? להשאר ככה.?? אם אתה לא שם לב כל יום חיילים נהרגים כאן!! ילדים בני 18 ! תקרא קצת עיתונים

למה אף אחד לא מדבר על ניתוק הערבים?

את הערבים יכלנו לשחד במחירים הרבה יותר זעירים אין להם שום אידיאולוגיה אמיתית עם ארץ ישראל זה לא מוזכר בקוראן אפילו פעם אחד! יש להם בלי סוף אדמות בכל העולם למה שאנחנו ניתן להם כל יום עוד פרס על הטרור שהם עושים לנו ולחלק להם מארצינו הקטנטנה שקיבלנו לפני אלפי שנים?

יש לי שאלה אחת

את באמת יודעת על מה את מדברת? גיאוגרפית זה הולך ככה: מדינת ישראל נמאת בצד אחד בדרום מישור החוף נוגסת בה רצועת עזה חלק קטן וזעום, אפילו מול ארץ ישראל שהיא קטנה בפני עצמה. רצועת עזה היא בית ליותר ממיליון פלסטינים. רק לשם ההשוואה ברצועת עזה יש ריכוז אוכלוסין יותר גבוה מאשר בנגב כולו! בכל אופן, גוש קטיף לא נמצא בחלק הקרוב למדינת ישראל- להפך גוש קטיף נמצא עם הים (התנחלות בסטייל) -מה שאומר שזה בצד הרחוק ממדינת ישראל. נוצר מצב שיש את מדינת ישראל באמצע את רצועת עזה ואז שוב "מדינת ישראל"? זה לא הכי הגיוני, הא? מה עם כוח אדם של חיילים באזור? בואי ניראה: חיילים נמצאים כל העת לאורך כל הקו הירוק, ועל ציר פילדלפי. אבל בגלל שיש את גוש קטיף הם צריכים לגדר גם את האזור של גוש קטיף שלא יעבדו עלייך, הם לא שומרים על המדינה של ירושלים- תל אביב- אילת, הם שומרים אך ורק על תשובי גוש קטיף!!! אם יפנו את הגוש החיילם עדיין ישארו על הקו הירוק ועל ציר פילדלפי ואולי בגלל שלא צריך להשקיע אנרגיה ומשאבי אנוש (ולא פחות חשוב- כסף) בהתנחלויות, תהיה יותר הגנה על האנשים שחיים בתחומי הקו הירוק. רמת הבטחון לא תרד עקב כך, בשום אופן- זה בטוח.

למעלה