נכנסת לדיכאון בגלל מראה פנים שלא הצלחתי להשיג

נכנסת לדיכאון בגלל מראה פנים שלא הצלחתי להשיג

כל החיים שלי הציק שלי שאני שלא נראית כמו נערה.
שילמתי לניתוחי פנים אצל ד"ר טליסמן ולא הצלחתי להשיג נישוי פנים. אני תמיד מסתכלת על תמונות בקטגוריה של TGIRL שם יש הרבה מאוד בנות מרחבי העולם שעשו ניתוחי נישוי פנים, וכולם הצליחו להשיג בעזרת ניתוחי נישוי פנים מראה של נערה צעירה מאוד שזה דווקא משאת חיי להשיג ודווקא אני שבאמת מגיע לי כי אני הקרבתי את כל הכספים ולקחתי הלוואות וסבלתי מיסורים ענקיים כדי להשיג את זה במשך עשרות שנים, דווקא אני לא הצלחתי להשיג מראה פנים כזה. בא לי פשוט למות !

נאדה1

New member
שלום לך

לא ברור האם עברת ניתוחים אצל טליסמן או לא ? ואם כן אילו ניתוחים עברת והאם הוא לא עידן אותך מספיק ? או לא עידן בכלל ?
זה לא ברור ממה שרשמת אשמח אם תפרטי יותר.

Ellianne

New member
עוד פעם עם האידיאלים?

אם אני לא טועה , tgirl זה בעצם קטגוריה בפורנו כמו shemales... רק שב tgirl יש גם טרנסיות מנותחות (הכוונה לניתוח תחתון).

א. רוב הבנות שמלוהקות בתעשייה הזאת נראות נשיות וכוסיות גם בלי שיצטרכו נישוי פנים. אני מאמינה שאחוז הבנות שעברו נישוי פנים הוא נמוך מאוד. יכול להיות שעשו קצת שפתיים וקצת לחיים.

ב. איפור, מלא איפור ופוטושופ.

אז יש נשים טרנסיות עם פנים מהממות, כוסיות ונשיות יותר מנשים ביולוגיות, שיהיה להן בכיף.
את זו את וכדאי שתתמקדי בעצמך ולא בנשים טרנסיות שעובדות בתעשייה שיטחית עם אידיאלים לא מציאותיים.

אם בכל זאת את מתעקשת לשנות את מראה הפנים שלך, תנסי את מזלך בתאילנד או קוריאה. יש שם את מנתחי הפנים (למטרות נישוי) מהטובים בעולם.

עשיתי אצל טליסמן ניתוח במצח

אומרים לי שהוא עידן לי את העיניים יותר ממה שהיה לי לפני כן. כן אני מעוניינת לשנות את מראה הפנים שלי להיות יפה יותר מאישה ביולוגית וזה כל כך חשוב לי שאם לא אשיג את זה אני מעדיפה פשוט לא לחיות. אם לא אשיג את זה אני אכין לעצמי מה שצריך כדי לעשות לעצמי המתת חסד.
אני רוצה לעשות בתאילנד או בקוריאה אבל אין מי שילווה אותי. אין לי משפחה תומכת, למעשה המשפחה שלי לא קיימת ומנסה בכוח לכפות עלי זהות גברית. אני צריכה הדרכה איפה לעשות ניתוח, והאם ניתוח לסת וסנטר יספיקו כדי לשנות אותי והאם בתאילנד ובקוריאה יש מומחים לנישוי שעושים עבודה נפלאה לסנטר וללסת ?

נאדה1

New member
עשית שיוף מצח ?

עשית שיוף מצח + הורדת קו שיער ? או רק שיוף המצח ?
לא הבנתי את אומרת שאומרים לך אנשים שזה עידן אותך, אז זה כן עידן אבל לא מספיק או לא עידן בכלל ?

אם רצית ממש עידון רציני אולי היית גם צריכה להוסיף את הסנטר+לסת מדוע את הפרוצדרות האלה לא ביצעת אצלו שכבר עשית את המצח ?

אגב אני מזדהה איתך מאוד גם אני אוהבת מראה של נערה צעירה ופנים עדינות מאוד.

orald

New member
ואני עדיין מנסה להבין את הפנטזיה...

של חלק מהאנשים שמבקרים פה, בייחוד אחד שכותב פה מפעם לפעם באובססיביות וקריפיות על להיראות כמו ילדה: האם זו פנטזיה פדופילית עצמית?

יו איפה

New member
ומה לגבי מומחים בתמיכה נפשית

הרי זה הדבר העיקרי שנחוץ לך כמו שאת כותבת - נכנסת לדיכאון כל הזמן.

ממליצה למצוא מטפל מתחום בריאות הנפש, שיהיה לך איפה לפרוק וגם לקבל תמיכה טיפולית. אל תישארי אצל מטפל שגורם לך להרגיש רע אבל אל תבטלי את התיאוריות שיציגו לך, הרבה פעמים התעמתות שלך עם מה שכנראה גורם לך לכל זה תוביל אותך לקבל את עצמך יותר או להתמודד עם דברים שונים בצורה טובה יותר.

בהצלחה

הם לא מתעמתים איתי

הם מקבלים אותי כמו שאני. אני אומרת הכל שם, ואני מרגישה מאוד נוח ומתלבשת שם כמו שאני (נשית).
אבל המצוקה להשיג את המראה שאני רוצה היא גדולה, הם לא מצליחים לעזור לי בזה, במיוחד כי אני אומרת להם שאני יודעת שאי אפשר למנוע את הזיקנה.
אבל, ידיעה לחוד והרגשה לחוד, אני מאוד רוצה להיראות יפה.

אני שלמה במיליון אחוז עם התהליך שאני עוברת

אחרת לא הייתי מוציאה את כל מה שחסכתי (וגם משלמת הלוואות) לניתוחים שעברתי, ולא הייתי לוקחת הורמונים גם לא הייתי מבקשת טיפול נפשי. הקרבתי כל כך הרבה סבל בעצמי כי אני שלמה עם התהליך הפיזי והסבל שאני עוברת. אבל, אני גם יודעת שזה לוקח זמן, והבעיה היא הזמן. יש גם בעיה עם המציאות כי טליסמן אמר לי שאי אפשר לעצור את הזיקנה ואצלי השנים חולפות ואני לא מקבלת את זה. אני חיה כדי להגיע בסופו של דבר למראה שאני רוצה.

יו איפה

New member
את מודעת לזה שאנשים זוכרים הודעות קודמות שלך?

אני לא מדברת איתך כאילו רק היום התחלת לכתוב בפורום, אני גם מתייחסת לדברים שכתבת לאחרונה בנוגע לטיפולים הנפשיים.

הרי את צריכה תמיכה וטיפול מהצד הנפשי יותר מאשר את זקוקה לעוד ועוד ניתוחים. קודם לקבל עזרה נפשית ואז לחשוב אם באמת נחוצים לך ניתוחים נוספים.

חייבת עוד ניתוחים

אני כבר נמצאת בטיפול. ברגע שארגיש שיילחצו עלי לוותר על הניתוחים אז אפסיק בטיפול. הם מרוצים ממני במהלך הטיפול, אני מספרת להם הכל הכל, והם מודעים היטב לחשיבות שאני נותנת למראה שאני צריכה להתאים את הפנים שלי אליו כי המראה הזה הוא הזהות האמיתית שלי שאני חיה אותה. בנפשי אני צעירה מאוד ורכה מאוד ותמימה מאוד כי זו אני עצמי ואני אוהבת להעניק ולתת אהבה, ואני חיה כאן בעולם בשביל להתאים בכירורגיה את הפנים שלי לעצמי. עצבנות זו לא התכונה שלי, רק כשמעצבנים אותי נורא כמו שאוראד עושה, אבל העצבנות והנקמנות אלה תכונות גבריות שנוצרו בי בגלל שהמראה של הפנים שלי לא מתאים לעצמי האמיתי שלי. הנפש האמיתית שלי היא נפש צעירה מאוד, רכה ותמימה כי נוח לי איתה. כשאני עצבנית זה לא נוח לי ובגלל שיש אנשים שמוציאים אותי מהנוחות אז אני יש לי גם התפרצויות זעם. אבל כשאין מי שמעצבן אותי אז אני צעירה, יפיפיה, רכה, עושה לייקים לכולם וימי הולדת לכולם אני נסיכה אמיתית כמו הפיה הטובה. אני שונאת כשמנסים להוציא אותי מהנוחות שלי. בטיפול הנפשי מכירים אותי היטב ומבינים עד כמה אני צעירה ורכה בנפש. כמובן שאני יעשה ניתוחים, אבל בקיץ כי בחורף יש חיידקים ווירוסים ואני מפחדת. אם אני לא אצליח להיראות כמו שאני באמת, אז אין טעם שאחיה, עליתי על שולחן ניתוחים ואני ידועה כסובלת מחרדה וזה רק אומר שאני מוכנה בקלות גם למות בשביל המטרה שלי להשיג את המראה המושלם שהולם את העצמי שלי.

שבוע טוב

Ellianne

New member
אני במקומך הייתי מחליפה מטפלים

עם מטפלים כאלה, עדיף כבר לדבר עם הקיר.

כשאני הייתי אובדנית, דיכאונית ומאובחנת כאחת עם הפרעת אכילה בלתי רגילה כל מטפל לבריאות הנפש הפנה אותי לטיפול במחלקה לבריאות הנפש. בסוף זה מה שהיה. הייתי במחלקה פסיכוסומטית למשך 10 חודשים. כמובן שלא עזר בשיט, כנראה אני מקרה אבוד.

גם אני הייתי אובססיבית לגבי מראה. האמנתי שאם אני אהיה יפה מספיק אז זה יפצה על העובדה שאני טרנסית.
לפני כמה חודשים בערך קיבלתי כזאת סתירה לפנים (מטפורית) שהכניסה אותי לדיכאון ואובדנות שהיו אפילו יותר גרועים מבדרך כלל. פתאום הבנתי - שלא. אני לא אהיה יפה, ובטח שלא מספיק כדי לפצות על זה שנולדתי כזכר. מה לעשות? כנראה לא נועדתי לזה. באסה לי.

לקח לי זמן להבין שאני לא באמת רוצה להיות ׳יפה׳, אני פשוט רוצה להרגיש שייכת ואולי נאהבת במידה.
אני מעדיפה להשיג את זה בזכות עצמי.

גם את יכולה להיות מי שאת, גם אם את חושבת שאת לא נראת כמו מי שאת. נחשי מה, את גם לא היחידה. רוב האנשים בעולם, גם כאלה שלא עוברים שינוי מגדרי, לא מרוצים מהמראה שלהם במידה כזאת או אחרת.
את יכולה להיות ׳פיה טובה׳ או מה שזה לא יהיה, בלי קשר למראה שלך.

טלייי1988

New member
איזה תגובות מגעילות יש לכן

אורלאד ואלונה במקום לעזור ולעודד אתן אומרות שהיא צריכה פסיכולוג שהיא מנסה להיראות כמו ילדה אתן לא מסוגלות להבין לרגע את גודל האכזבה שלה לנסות ולעזור לה רק רושמות הערות כאלה פוגעות זה ברור שהיא תיכנס לדיכאון כי התקווה שלה הייתה שסוף סוף היא תאכל להיראות הכי נשית שיש ובידיוק כמו שהיא רצתה היא לא ידעה שטליסמן רק מלטף ולא משייף ועושה פרוצדורה מקצועית וטובה ומין הסתם אני יכולה להבין אותה למה היא ניכנסה לדיכאון מאמי חבל אים היה לך תכסף היית צריכה לעשות בחוייל אצל הכי מקצועיים שיש תאמיני לי שלא הייתי מיתחרטת על שום דבר אני עברתי נישוי פנים בתל השומר דרך הוועדה ואני מאוד מרוצה מהניתוח שעברתי שהוא סנטר לסת מצח עצם הגבות עצם ארובת העיניים מתיחת פנים כי ליפני זה אני תיאמתי איתם ציפיות אמרתי שאני רוצה שינוי משמעותי אמרתי והסברתי להם בידיוק איך וכמה להוריד לשייף ולעשות ואת האמת הם הבינו אותי מהרגע ה1 שניכנסתי אליהם ליעוץ אמרו לי בידיוק את אותו הדבר מה שאני אמרתי להם והגענו לתיאום ציפיות מושלם ובאמת כך היה אחרי הניתוח יכולתי להגיד ואווו אני מרוצה מאוד מאוד מאוד וכשהייתי אצל טליסמן הוא אמר לי שהוא ממש קצת יכול רק לשייף לי את הלסת יותר מיזה לא כי ככה הוא החליט ואמר שיותר אי אפשר אמרתי לו על סמך מה אתה מחליט שאי אפשר לשייף את הלסת טוב כמו שאני רוצה אים עוד לא ראיתה אפילו תצילומים של הסיטי הפנים שלי הוא אמר ככה אני החלטתי וזה מה שצריך אז אמרתי לו אים ככה ואים אתה על דעת עצמך מחליט כמה אתה רוצה לשייף ואיך זה יראה אני לא יעבור אצלך את הניתוח אמרתי לו שלום ועזבתי את הקליניקה שלו כי מראש ידעתי שלא שווה לי לעבור כזה ניתוח אים התוצאות שלו לא יהיו משמעותיות וטובות כמו שאני רוצה ולא כמו דהוא רוצה לעשות חצי עבודה ואז עברתי את הניתוח בתל השומר דרך הוועדה ואני מאוד מאוד מרוצה מאמי אים יש לך כסף ואת רוצה לתקן ולשפר סעי לתאילנד תשפצי אל תישכחי שאת יכולה וצריכה אים את חושבת שאת צריכה לעבור גם ניתוח לסת וסנטר שמה אני ממליצה לך על תאילנד באמת נשמה ואל תידאגי את תיראי נשית תעברי ניתוחים נוספים ותיראי הכי נשית שיש :) מי כמוני יודעת שיש לנו מטרה משיגים אותו בכול מחיר כמו שאני השגתי ורציתי בהצלחה מאמי

orald

New member
אם מישהי מנסה להיראות כמו ילדה...

ויש כאן מישהו שכותב מפעם לפעם על פנטזיות מעט קריפיות כאלו.

לשקר ולעודד שתוכלו לעשות כל מה שתרצו עם הפנים? לא. זה לא התחום שלי לשקר ולעודד סתם. אולי אם את חושבת שאת יוצאת טובה כשאת מפזרת הבטחות לשווא, שיהיה לך בכיף.

טלייי1988

New member
אורלאד אין לך הבנה וקליטה טובה אהה

תיקראי טוב טוב מה רושמים לך היא לא מנסה להיראות ילדה בעזרת הניתוחים האלה היא רוצה להיראות נשית אישה בעזרת הניתוחים האלה ואת ביכלל אוכלת סרט ונעולה על זה שהיא מנסה לראות ילדה קצת הבנה קליטה

היי מוקה בננה

עולה ממה שאת כותבת שגם אם היית נולדת במגדר הנכון, את עדיין היית מנסה להיראות צעירה יותר כי בעצם את מנסה להילחם בזיקנה. ואת יודעת מה, אני מבין את זה, כי אני רואה אנשים רבים שהם מבוגרים, ובנפשם הם כמו ילדים. הם מסתכלים על עצמם מזדקנים ומרגישים שהגוף שלהם הוא רק מעטפת למה שהם בפנים. זה נכון לכול בני-האדם. הגוף שלנו הוא רק מעטפת למה שאנחנו בפנים, אם זה לא היה כך, אף אחד מאיתנו לא היה כאן, ומנסה לשנות את החוץ (ולא את הפנים). אנחנו מנסים להתאים את החוץ לפנים כדי שאנשים יבינו מי אנחנו באמת, כי מה לעשות, בני-אדם שופטים על פי חיצוניות האחר, מבלי להסתכל על מה שבפנים. וכך כל התרבות שלנו מכתיבה לנו שהחיצוניות מעידה על הפנים מה שכלל לא נכון. מוקה בננה, אי-אפשר לא להזדקן. גם אם את תשיגי את המראה שאת רוצה, בסופו של דבר את תזדקני כמו כולם, ואת לא תחזיקי את המראה הזה לנצח. אני מאמין לך שבפנים את צעירה ורכה, אבל את התכונות האלה יכירו אנשים הקרובים לך ושאוהבים אותך (ומי שבעצם חשוב לך באמת), זה לא שאת לא מי שאת אם אין לך פנים שמשקפות את האישיות הפנימית שלך, כי האמת שלא משנה מה אנחנו נעשה תמיד יהיה משהו בגוף שלנו שלא ישקף את הפנימיות שלנו, כי הגוף שלנו זה משהו אחד והנפש שלנו היא משהו אחר. אני בטוח שהפנים שלך משקפות את הפנימיות שלך בדרך שלהן, גם אם את לא רואה את זה בעצמך, האנשים מסביבך שמשכילים להסתכל בתוכך ולא בגוף שלך רואים את זה. אין שום דבר מושלם בעולם הזה. החיצוני לא מעיד על מה שיש בפנים. ואת לא הגוף שלך, את לא החיצוניות שלך, אלא את מה שיש בתוך הגוף שלך, ומה שיש בתוכו זו את. זו הנפש שלך. "אל תסתכלי בקנקן אלא במה שיש בו" אומר הפתגם. אני מקווה שתחשבי על זה ותרגישי טוב יותר. בהצלחה.

חבל לך על הזמן

גם אני דיברתי איתה על הנושאים האלה אבל היא בשלה, לא משנה מה אף אחד יגיד לה ובכמה הגיון הוא ישתמש. אבוד.

למעלה